Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 188
- Like
- 23.563
- Πόντοι
- 32.478
1 60 με το ζόρι.κανονικό 1.70 εκεί
1, 70 με τα τακούνια
1 60 με το ζόρι.κανονικό 1.70 εκεί
Τατζικιστάν είπεEμενα μου εχει πει οτι ειναι απο Καζασκταν
Είναι από ΓκάναΌποιος ξέρει κάτι παραπάνω για μπούτι από φυλής 65 ας πιεί!
Την είδα κι εγώ προχθές τη Χριστίνα και περπάταγε σαν χεσμένηΗ Κριστινα που δουλεύει στα Αγκύρας 9,12 είναι έγκυος και δουλεύει.
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.
Άσε που γέρνει δεξιά, λες και έχει πάρει σασί.
Έφαγα κσι την φόλα μου από την Βικτώρια που δούλευαν μαζί και όλα καλά.
Θα ανεβάσω κριτική το πρωί
εχουμε λεπτομεριες για την συγκεκριμενη; γιατι ερχομαι απο βορεια....Την είδα κι εγώ προχθές τη Χριστίνα και περπάταγε σαν χεσμένη
Δεν τη πρόσεξα στη κοιλιά...
ρε σεις δεν είναι έγκυος η Χριστίνα έτσι είναι το σκαρί της, κάποιο πρόβλημα έχει, άμα ήταν έγκυος πάντως θα ήταν πάνω από 10 μηνών..Η Κριστινα που δουλεύει στα Αγκύρας 9,12 είναι έγκυος και δουλεύει.
Δίκιο έχεις αλλά αυτό δεν είναι απλη κοιλίτσα. Καλύτερα να ήταν χοντρή, πιο ωραία θα έδειχνε. Όταν την είδα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είναι έγκυος. Μόνο όταν είδα τις ημερομηνίες στις ενημερώσεις σου πείστικα.ρε σεις δεν είναι έγκυος η Χριστίνα έτσι είναι το σκαρί της, κάποιο πρόβλημα έχει, άμα ήταν έγκυος πάντως θα ήταν πάνω από 10 μηνών..
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Κριστινα που δουλεύει στα Αγκύρας 9,12 είναι έγκυος και δουλεύει.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν με φτιάχνει τέτοια φάση. Είναι αλλοι που τους αρέσει. Καθένας με τα γούστα του.Και να 'ταν έγκυος που είναι το πρόβλημα;
Φοβάσαι μην αρπάξει κάτι την πούτσα σου την ώρα που την γαμάς;
Αν λες την Καρολίνα του φ61 στο ημιυπόγειο, μπορείς να ρωτήσεις τις υπηρεσίες εκεί.Μια Καρολίνα π δεν ξέρει ελληνικά με σιδεράκια , πολύ καλή με έξτρα στο δωμάτιο , την έχω χάσει οποίος την ξέρει ας στείλει πμ
Μην χαλάς το όνειρο Πρόεδρε.ρε σεις δεν είναι έγκυος η Χριστίνα έτσι είναι το σκαρί της, κάποιο πρόβλημα έχει, άμα ήταν έγκυος πάντως θα ήταν πάνω από 10 μηνών..
Μια Κάτια λατινα εμφανιζόταν στο Φυλής 71αΗ Κάτια από Βενεζουέλα στη Φυλής, γνωρίζει κάποιος σε ποιο νούμερο είναι;
Εμμανουέλα Φωκαιας 27 στο πατάριΚαλημέρα παίδες όλα καλά,
Ένα καλό τσιμπούκι τελειωτικό πρώτη βάρδια υπάρχει;
Λείπει το κορίτσι για πέντε μέρες έχουμε καμιά άλλη υπόψηΕμμανουέλα Φωκαιας 27 στο πατάρι
Φ 86Β καμιά φορά η Ανίτα ξεκινάει νωρίτερα τα Σάββατα, δοκίμασε εκει.Λείπει το κορίτσι για πέντε μέρες έχουμε καμιά άλλη υπόψη