Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.404
- Πόντοι
- 7.621
Αυτός δεν είναι κώλος
Αυτός είναι στόχος σκοποβολής
Αυτός δεν είναι κώλος
Φωκ19 Κορίνα είναι καινούργια; Δεν εννοείς μήπως την Κάρλα που πάει πλέον φέτος να γίνει υπερσκίννυ, το τσιγγανέ μελαμψό ρουμανάκι λέω που δουλεύει και μαζί με τη Λίζα.Χθεσινή Καταδρομική...
Πάλι Παρέα με τον κύριο Γιάννη!!!
Τρίτη βάρδια. Γ' βάρδια.
Μεταμεσονύχτια.
Και εκεί που καθόμουν σπίτι και χαλάρωνα τσουπ χτυπάει το τηλέφωνο...
-Έρχομαι να σε πάρω, πάμε μια βόλτα δεν θα αργήσουμε...
Σε δέκα λεπτά ήμουν έτοιμος.
Τι είδαμε τώρα.
Ώρα 23.15
Βέργας 7 επάνω.
Μόλις ήρθε η Σαμπίνα με μια σακούλα αναψυκτικά...
Σε απλό πρόγραμμα.
Βέργας 7 κάτω.
Δύο κοπέλες σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 αυταρχικό κτλ...
Μελίνα και Ναταλία.
Απλά τραγικές...
Η Ναταλία έχει δουλέψει και Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά. Την είχα δοκιμάσει στο Αλκιβιάδου 16γ, που είχε κάνει σύντομο πέρασμα...
Είχα τότε γράψει την περίφημη κριτική "Ψηφίστε με για MR.MALAKA"....
Ο κύριος Γιάννης όταν του είπα τι είχα κάνει στο παρελθόν με αυτή έφαγε φρίκη...
Βέργας 3 δεξιά.
Το πρώην πρεζάκι Γιάννα σε απλό πρόγραμμα.
Πολύ όμορφη. Ξινή στο σαλόνι.
Δουλεύει και στα Μαραθώνος.
Βέργας 3 αριστερά.
Δύο κοπέλες πολύ πολύ μέτριες. Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Η μία πρέπει να ήταν η Βιολέτα που έγραψε πριν δύο μέρες ο πρόεδρος.
Gothic style με μαύρα εσώρουχα με ζαρτιέρες.
Προσοχή Προσοχή fola alert.
Είναι η Βικτώρια που δούλευε Φυλής 109 δεξί. Είχα γράψει ότι είναι άχρηστη και το μουνί μυρίζει ψαρίλα.
Αλλαγή γειτονιάς.
Φωκαίας 27 Όροφος.
Τέσσερις λατίνες και το γατί "Βερόνικα".
Σήμερα έβλεπε όνειρο στον καναπέ...
(Η Βιολέτα είπε η υπηρεσία ότι έφυγε... )
Φωκαίας 25 ισόγειο.
Σάρα Ρουμάνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Η Τζανίνα έχει επιστρέψει και δουλεύει κάθε μέρα απογευματινή βάρδια.
Φωκαίας 19.
Κορίνα Ρουμάνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Όμορφη αλλά δεν με ψήνει.
Και τέλος...
Φυλής 69 ισόγειο.
Βίκυ!!!
Αλλά σε χρέη Υπηρεσίας απόψε!!!
Η δουλειά δεν είναι ντροπή.
(Μωράκι μου θα έρθω ένα βράδυ και θα σου ποτίσω το διψασμένο σου Λαρυγγάκι!!!)
Ήθελα να πάμε και στο Φιλλιπίδου 11 να δούμε τι κάνει και το τραβέλι τσατσά, αλλά μια αναποδιά μας χάλασε τα σχέδια...
Φωτό από το "γατί "και το Βέργας 7.
Έργο τέχνης!
Καινούρια είναι, δεν είναι η ΚάρλαΦωκ19 Κορίνα είναι καινούργια; Δεν εννοείς μήπως την Κάρλα που πάει πλέον φέτος να γίνει υπερσκίννυ, το τσιγγανέ μελαμψό ρουμανάκι λέω που δουλεύει και μαζί με τη Λίζα.
Όχι Κορίνα. Σίγουρα.Φωκ19 Κορίνα είναι καινούργια; Δεν εννοείς μήπως την Κάρλα που πάει πλέον φέτος να γίνει υπερσκίννυ, το τσιγγανέ μελαμψό ρουμανάκι λέω που δουλεύει και μαζί με τη Λίζα.
Μήπως τη μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα Καρίνα που δουλεύει 2 βδομάδες τώρα?Όχι Κορίνα. Σίγουρα.
Κάπως έτσι.Μήπως τη μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα Καρίνα που δουλεύει 2 βδομάδες τώρα?
Βιάζεσαι να πεθάνεις μάστορα???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζωή σε μας
Με. Ακαποτα είναι το βραδέως? Ξέρω κι ένα νυχτοφυλακα το 1988 που έκανε υγιεινή διατροφήΣπεύδω βραδέως και σκοπεύω να τα εκατοστήσω!
Αυτή η φωτογραφία είναι σε το άλλο site ήταν για διαφήμισή της κοπέλας!! Εσύ τώρα που δημοσίευσης την φώτο τι θέλεις να δείξεις! Υπάρχουν άλλοι που κανουν τα πάντα με τις τανες αλλά δεν τις εκθέτουν!!!Eναι η ειρηνη απο φωκαιας 27, και οχι η ειρηνη απο διδυμου 22
Και έγινε που σε έχει αφήσει η κοπέλα να τραβήξεις φώτο! Κάποιες κοπέλες το χρεώνουν έξτρα τη φώτο! Στα μπουρδέλα μπορεί ο καθένας που διαθέτει χρήματα να αγοράσει τα πάντα από τις κοπέλες!!! Οποίος κάνει δεν διαφημίζει! Δεν πρέπει να εκθέτουμε τις κοπέλες! Επιδέξια!!,Καλό σας βράδυ παίδες και τα χεράκια έξω από το πάπλωμα σήμερα!!
Ρε σεις μήπως είχε κλείσει επαναληπτικό ο @DmtrsxXx και προετοιμαζόταν η επαγγελματίας;Ώρα 23.15
Βέργας 7 επάνω.
Μόλις ήρθε η Σαμπίνα με μια σακούλα αναψυκτικά...
Σε απλό πρόγραμμα.
Απλο νορμαλ στο εμετουργειο απο μεγαλοκοπελα στα 15 ευρω....ΑΞΙΟΣ !!! φωτορεπόρτερ είναι ειδικότητα που λείπει από το σάιτ ! εύχομαι μονιμοποίηση !
Πανε Παολα στο Λιοσιων 73 ,Ολγα στο Φ109 ισογειο.Πετιτ κοντουλες βρισκεις.Πουτανα με νανισμο ομως δυσκολα.Θα ειχε γινει θεμα ηδη εδω μεσα και θα ειχε θησαυρισει το χομπιτ.Καλησπέρα σε όλους...Ερώτηση....
Που μπορώ να βρω Πολυυ κοντααα μουνάκια,,,,Φυλής??Έχω απωθημένο να ξεφτιλισω ένα Νανακι...
Ολο ενεργειακα πινει αυτη μαζι με οτι αλλο κουμπωνει και ακουει μαλακιες τραπ.Ρε σεις μήπως είχε κλείσει επαναληπτικό ο @DmtrsxXx και προετοιμαζόταν η επαγγελματίας;
Επιβεβαιώνω.Επίσης στην φυλης γωνια υπογειο δουλεύει μια Χριστίνα μαζι με μια Ερρικα μπαινω με την Χριστίνα μεσα ολο μα και μου ήταν μέσα στο δωμάτιο ξενέρωσα τόσο πολυ που την εδιωξα από το δωμάτιο και έκανα παρατήρηση στην τσατσά και της τα ανέφερα ολα αυτα λέγοντας μου οτι εχω δίκιο και κουραφεξαλα ΜΑΚΡΥΆ απο την συγκεκριμένη Χριστίνα
Πριν δύο περίπου εβδομάδες είχε έρθει- πρωινή όμως βάρδια -μια μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα με τσιγγάνικα χαρακτηριστικά,τοτε την είπαν Ιζαμπέλα. Ίσως είναι η ίδια, θα τσεκάρω άν είναι.Μήπως τη μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα Καρίνα που δουλεύει 2 βδομάδες τώρα?