Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 366 άτομα (26 μέλη και 340 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.404
Πόντοι
7.621
1000012817.jpg
Αυτός δεν είναι κώλος:cool2:
Αυτός είναι στόχος σκοποβολής :uzi::uzi::uzi:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.150
Πόντοι
1.336
Χθεσινή Καταδρομική...
:uzi::uzi::uzi:
Πάλι Παρέα με τον κύριο Γιάννη!!! :kneel:
Τρίτη βάρδια. Γ' βάρδια.
Μεταμεσονύχτια.

Και εκεί που καθόμουν σπίτι και χαλάρωνα τσουπ χτυπάει το τηλέφωνο...
-Έρχομαι να σε πάρω, πάμε μια βόλτα δεν θα αργήσουμε... :hmm:
Σε δέκα λεπτά ήμουν έτοιμος.
Τι είδαμε τώρα.

Ώρα 23.15

Βέργας 7 επάνω.
Μόλις ήρθε η Σαμπίνα με μια σακούλα αναψυκτικά...
Σε απλό πρόγραμμα. :smitten:

Βέργας 7 κάτω.
Δύο κοπέλες σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 αυταρχικό κτλ...
Μελίνα και Ναταλία.
Απλά τραγικές...
Η Ναταλία έχει δουλέψει και Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά. Την είχα δοκιμάσει στο Αλκιβιάδου 16γ, που είχε κάνει σύντομο πέρασμα...
Είχα τότε γράψει την περίφημη κριτική "Ψηφίστε με για MR.MALAKA".... :jerking:
Ο κύριος Γιάννης όταν του είπα τι είχα κάνει στο παρελθόν με αυτή έφαγε φρίκη... :new_shocked:

Βέργας 3 δεξιά.
Το πρώην πρεζάκι Γιάννα σε απλό πρόγραμμα.
Πολύ όμορφη. Ξινή στο σαλόνι.
Δουλεύει και στα Μαραθώνος.

Βέργας 3 αριστερά.
Δύο κοπέλες πολύ πολύ μέτριες. Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Η μία πρέπει να ήταν η Βιολέτα που έγραψε πριν δύο μέρες ο πρόεδρος.
Gothic style με μαύρα εσώρουχα με ζαρτιέρες.
Προσοχή Προσοχή fola alert.
Είναι η Βικτώρια που δούλευε Φυλής 109 δεξί. Είχα γράψει ότι είναι άχρηστη και το μουνί μυρίζει ψαρίλα. :undecided:

Αλλαγή γειτονιάς.

Φωκαίας 27 Όροφος.
Τέσσερις λατίνες και το γατί "Βερόνικα".
Σήμερα έβλεπε όνειρο στον καναπέ... :tired:
(Η Βιολέτα είπε η υπηρεσία ότι έφυγε... :sperm:)

Φωκαίας 25 ισόγειο.
Σάρα Ρουμάνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Η Τζανίνα έχει επιστρέψει και δουλεύει κάθε μέρα απογευματινή βάρδια. :smitten:

Φωκαίας 19.
Κορίνα Ρουμάνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Όμορφη αλλά δεν με ψήνει.

Και τέλος...

Φυλής 69 ισόγειο.
Βίκυ!!!
Αλλά σε χρέη Υπηρεσίας απόψε!!! :kneel::kneel::kneel:
Η δουλειά δεν είναι ντροπή.
(Μωράκι μου θα έρθω ένα βράδυ και θα σου ποτίσω το διψασμένο σου Λαρυγγάκι!!!)

Ήθελα να πάμε και στο Φιλλιπίδου 11 να δούμε τι κάνει και το τραβέλι τσατσά, αλλά μια αναποδιά μας χάλασε τα σχέδια... :cry:

Φωτό από το "γατί "και το Βέργας 7.
Φωκ19 Κορίνα είναι καινούργια; Δεν εννοείς μήπως την Κάρλα που πάει πλέον φέτος να γίνει υπερσκίννυ, το τσιγγανέ μελαμψό ρουμανάκι λέω που δουλεύει και μαζί με τη Λίζα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.404
Πόντοι
7.621
Φωκ19 Κορίνα είναι καινούργια; Δεν εννοείς μήπως την Κάρλα που πάει πλέον φέτος να γίνει υπερσκίννυ, το τσιγγανέ μελαμψό ρουμανάκι λέω που δουλεύει και μαζί με τη Λίζα.
Καινούρια είναι, δεν είναι η Κάρλα

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.346
Πόντοι
13.636
Όχι Κορίνα. Σίγουρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.522
Πόντοι
3.656
Σπεύδω βραδέως και σκοπεύω να τα εκατοστήσω!
Με. Ακαποτα είναι το βραδέως? Ξέρω κι ένα νυχτοφυλακα το 1988 που έκανε υγιεινή διατροφή
Δούλευέ σε μια πόλη... Πώς την λέγαν..
Α ναι
Τσερνομπίλ
Πρπεει να ζήσε πολύ κι αυτός

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
329
Πόντοι
20
Κατέβηκα φυλης και πηγα στοχευμενα 69 δουλευε λανα με Βίκυ βγαινει η Λάνα καμια συγκίνηση δεύτερη η Βίκυ μόλις με ειδε μου έκλεισε το ματι με την σιγουριά οτι θα περάσω αλλά μόλις την είδα μου ηρθαν στο μυαλο διάφορες εικόνες από παλια το πόσο καυλα ηταν και τη γαμησια ειχαν πέσει αλλά αυτό που αντικρυσα στο σαλόνι ηταν εντελώς απογοήτευση ούτε με γερανο δεν θα μου σηκωνοταν της είπα ότι με περίμεναν 2 φίλοι μου έξω για να φύγουμε έχει παχυνει αρκετά δυστυχώς.

Επίσης στην φυλης γωνια υπογειο δουλεύει μια Χριστίνα μαζι με μια Ερρικα μπαινω με την Χριστίνα μεσα ολο μα και μου ήταν μέσα στο δωμάτιο ξενέρωσα τόσο πολυ που την εδιωξα από το δωμάτιο και έκανα παρατήρηση στην τσατσά και της τα ανέφερα ολα αυτα λέγοντας μου οτι εχω δίκιο και κουραφεξαλα ΜΑΚΡΥΆ απο την συγκεκριμένη Χριστίνα

Με τα πολλά κατέληξα στο στανταρακι μου εδώ και καιρό τώρα βεργας 7 Σαμπινα εχω ακούσει διάφορα για την συγκεκριμένη οτι ειναι ξινη και δεν βγάζει ούτε καν σουτιέν σε μερικούς αλλα τουλάχιστον με μενα ειναι πολυ εντάξει

Θέλω επίσης να αναφέρω ότι σύμφωνα με τον τσατσο θα ξανα γυρίσει στο πόστο της αρχές Ιανουαρίου η Ειρήνη που δούλευε στην διδυμου για όσους μυστες ψάχνουν την συγκεκριμένη

Αυτά καλά γαμησια μυστες μου!

Τελευταία τροποποίηση:

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Eναι η ειρηνη απο φωκαιας 27, και οχι η ειρηνη απο διδυμου 22
Αυτή η φωτογραφία είναι σε το άλλο site ήταν για διαφήμισή της κοπέλας!! Εσύ τώρα που δημοσίευσης την φώτο τι θέλεις να δείξεις! Υπάρχουν άλλοι που κανουν τα πάντα με τις τανες αλλά δεν τις εκθέτουν!!!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Καλό σας βράδυ παίδες και τα χεράκια έξω από το πάπλωμα σήμερα!! :erection:
IMG_20240427_190441.jpg
IMG_20240501_013101.jpg
IMG_20240501_013456.jpg
Και έγινε που σε έχει αφήσει η κοπέλα να τραβήξεις φώτο! Κάποιες κοπέλες το χρεώνουν έξτρα τη φώτο! Στα μπουρδέλα μπορεί ο καθένας που διαθέτει χρήματα να αγοράσει τα πάντα από τις κοπέλες!!! Οποίος κάνει δεν διαφημίζει! Δεν πρέπει να εκθέτουμε τις κοπέλες! Επιδέξια!!,

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.048
Πόντοι
1.010
Πριν λίγο κολονου 45 μια αδιάφορη Τζοανα Ιάσωνος 42 2 Ρωσίδες δεν τις είδα ήταν δωμάτιο και οι 2,ΜΑ28 Α μια gilf ξανθιά αδιαφορη δε συγκράτησα όνομα ΜΑ 28 κουρτίνα βερονικα gilf όπου και πέρασα τελικά καθώς δεν είχα χρόνο

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
269
Πόντοι
20
Καλημέρα πέρασμα κατά τις 6:30 σήμερα. Τρίτη συνεχόμενη μέρα σαν πολλά κλειστά. Ειδικά σάββατο κατά τις 5:30 πρωί Ιάσωνος κ ΜΑ φουλ σκοτάδι ούτε ένα ανοιχτό, μετά από μία ώρα άνοιξαν 2-3.

Σήμερα τώρα live Ιασωνος 44 πρώτη πόρτα Κάρμεν με πρόγραμμα όλες στάσεις κ τελειωτικό στα πόδια (από ότι κτλβ επιλεκτικά κάνει κ Ελ. στοματικό αλλά δεν είμαι σίγουρος) κ Γιασμίν απλό πρόγραμμα με 69. Πέρασμα Κάρμεν που είναι τελευταία της μέρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
695
Πόντοι
81

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.441
Πόντοι
1.936
ΑΞΙΟΣ !!! φωτορεπόρτερ είναι ειδικότητα που λείπει από το σάιτ ! εύχομαι μονιμοποίηση !
Απλο νορμαλ στο εμετουργειο απο μεγαλοκοπελα στα 15 ευρω....
Το δεκαπενταρι ειναι λογο οτι ειναι η τσατσα ή επειδη ειναι καλουτσικο τεμαχιο?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.441
Πόντοι
1.936
Καλησπέρα σε όλους...Ερώτηση....
Που μπορώ να βρω Πολυυ κοντααα μουνάκια,,,,Φυλής??Έχω απωθημένο να ξεφτιλισω ένα Νανακι...
Πανε Παολα στο Λιοσιων 73 ,Ολγα στο Φ109 ισογειο.Πετιτ κοντουλες βρισκεις.Πουτανα με νανισμο ομως δυσκολα.Θα ειχε γινει θεμα ηδη εδω μεσα και θα ειχε θησαυρισει το χομπιτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε σεις μήπως είχε κλείσει επαναληπτικό ο @DmtrsxXx και προετοιμαζόταν η επαγγελματίας;
Ολο ενεργειακα πινει αυτη μαζι με οτι αλλο κουμπωνει και ακουει μαλακιες τραπ.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.346
Πόντοι
13.636
Επίσης στην φυλης γωνια υπογειο δουλεύει μια Χριστίνα μαζι με μια Ερρικα μπαινω με την Χριστίνα μεσα ολο μα και μου ήταν μέσα στο δωμάτιο ξενέρωσα τόσο πολυ που την εδιωξα από το δωμάτιο και έκανα παρατήρηση στην τσατσά και της τα ανέφερα ολα αυτα λέγοντας μου οτι εχω δίκιο και κουραφεξαλα ΜΑΚΡΥΆ απο την συγκεκριμένη Χριστίνα
Επιβεβαιώνω.

Φόλα Αλέρτ - Φόλα Αλέρτ!!!!
:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:
Μακριά να γλιτώσετε τα χρήματα σας.
Στα Οκτώ λεπτά, Χωρίς Χτύπημα Πόρτας, φεύγει...
:tn36::tn36::tn36:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.150
Πόντοι
1.336
Μήπως τη μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα Καρίνα που δουλεύει 2 βδομάδες τώρα?
Πριν δύο περίπου εβδομάδες είχε έρθει- πρωινή όμως βάρδια -μια μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα με τσιγγάνικα χαρακτηριστικά,τοτε την είπαν Ιζαμπέλα. Ίσως είναι η ίδια, θα τσεκάρω άν είναι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom