Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (6 μέλη και 117 επισκέπτες)

Gxamos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
14.109
Πόντοι
2.521
καλά δεν είναι ολοκαινουργιος απλά λίγο ανακαινισμενος ,έτσι είναι η πρόσοψη του τώρα
20241117_132713.jpg

20241115_124058_001.jpg

στείλε στη google update χαχαχα
Σωστός !!

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
325
Πόντοι
21
Καυλιάρα τσατσά από το Ιάσονος 36 βγήκε στο κουρμπέτι!!!
Τρέξτε να προλάβετε...για λίγες μέρες μόνο!!!
Πρόγραμμα απλό normal στα 15
2η βάρδια
Κολονού 53
Όνομα: Λίζα !!
LIZA1.jpg
LIZA2.jpg
LIZA3.jpg
LIZA5.jpg

LIZA6.jpg
Μουναρα

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
809
Πόντοι
81
Εγώ πηγαίνω Καρολίνα παιδιά 7 χρόνια 1 φορά τη βδομάδα περιπου. Είμαι 33 χρόνων ξυρίζομαι πεντακαθαρος παντα πλυμενος παω, ποτέ δεν μου χει αναφέρει να κάνουμε χωρίς αν θελω. Ούτε με αφήνει να χυσω στόμα. Τώρα δεν ξερω,

Μετά από 7 χρόνια σε βλέπει σαν σύζυγο και δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα που έχεις για αυτήν μήπως και την χωρίσεις!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.840
Πόντοι
7.195
Καυλιάρα τσατσά από το Ιάσονος 36 βγήκε στο κουρμπέτι!!!
Τρέξτε να προλάβετε...για λίγες μέρες μόνο!!!
Πρόγραμμα απλό normal στα 15
2η βάρδια
Κολονού 53
Όνομα: Λίζα !!
LIZA1.jpg
LIZA2.jpg
LIZA3.jpg
LIZA5.jpg

LIZA6.jpg
ΑΞΙΟΣ !!! φωτορεπόρτερ είναι ειδικότητα που λείπει από το σάιτ ! εύχομαι μονιμοποίηση !

Rocco45

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους...Ερώτηση....
Που μπορώ να βρω Πολυυ κοντααα μουνάκια,,,,Φυλής??Έχω απωθημένο να ξεφτιλισω ένα Νανακι...

Τελευταία τροποποίηση:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.412
Πόντοι
3.436
Εγώ πήγα να της τον χώσω και μου είπε όχι
Αλλά έκανε κάτι άλλο τρελό αφού την γάμησα της είπα να μου πάρει πίπα έχυσα τα κατάπιε και συνέχισε να μου παίρνει πίπα και ξαναεχυσα και τα ξαναπιε...
Η τύπισσα είναι ότι ν ναι
Η ιβανα είναι κατηγορία από μόνη της, έχω περάσει αρκετές φορές στο δώμα μαζί της, ειναι αρκετά όμορφη σωματακι προσωπάκι αξίζει.
Κωλο δεν έδωσε ποτέ το αποφεύγει αν κ πειστευω το δίνει σε ορισμένους ανάλογα τι απόφαση θα πάρει εκεινη την στιγμή.
Για το αν καταπίνει τα χυσια στην αρχή πίστευα ότι το έκανε κ τρελάθηκα,
λέω Σάσα-Αλεξάνδρα νούμερο 2 από Ιουλιανού Ρεμουνδου που χάθηκε,οι παλιοί θα την θυμούνται, αλλά άνθρακας ο θησαυρός.
Κατ'εμε χρησιμοποιεί μια τεχνική που κρατά τα χυσια στο πίσω μέρος του στόματος στην σταφύλι στην επιγλωτιδα οριακά να μην πνίγει κ βγαίνει κ τα φτύνει στο νηπτιρα έξω από το δώμα.
Είχα χυσει κ λέω κ εγώ τα καταπιε αλλά εβηξε λίγο κ φάνηκε ότι είχε αρκετή ποσότητα στο πίσω μέρος του στόματος.
Πειστευω το κάνει όχι από απατεώνια αλλά από ευγένεια να μην ξερνοβολα μπροστά στον πελάτη.
Αποψη μου...ας πουν κ άλλοι γνώμη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom