Kapone 1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Γιατί μου χαλάς την φαντασίωση? Πάντως το ευχαριστώ πολύ μωρό που της είπα στα Ρουμάνικα , το κατάλαβε (μου το είχε μάθει η Βανέσα στο Χωματιανού).100% Αλβανίδα είναι.
Για 2-3 μήνες ήρθε και θα ξαναφύγει.
Δεν ήξερα ότι είναι γύφτισσα η κοπέλα , είχα ακούσει κάτι καλές κριτικές και είπα να την επισκεφτώ . Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντωςΤι θέλετε με τις γυφτισες??
Έλεος πια ρεεεεε
Τι της είπες δηλαδή στα ρουμάνικα? Μερσι μουλτ? Μουλτσουνεσκ? Σιγά τ αυγά αυτά τα ξέρω σε 12 γλώσσες κι εγώ κ μιλκάω μόνο 5...Γιατί μου χαλάς την φαντασίωση? Πάντως το ευχαριστώ πολύ μωρό που της είπα στα Ρουμάνικα , το κατάλαβε (μου το είχε μάθει η Βανέσα στο Χωματιανού).
Δοκίμασα την "Ιταλίδα" Τζένιφερ στο Φ67 , καλούλα ευχάριστη με όμορφο πρόσωπο, πιασηματάκια καλά , έμεινα ικανοποιημένος.
Καλό μήνα
Αν την πετυχεις στις καλες της κανεις γαμησι αξιωσεων.Αν οχι και δεν εχουν δρασει οι μπλε και πρασινοι κοκκοι,τοτε κλαις εικοσαρικο.Εγώ πήγα να της τον χώσω και μου είπε όχι
Αλλά έκανε κάτι άλλο τρελό αφού την γάμησα της είπα να μου πάρει πίπα έχυσα τα κατάπιε και συνέχισε να μου παίρνει πίπα και ξαναεχυσα και τα ξαναπιε...
Η τύπισσα είναι ότι ν ναι
Η διεύθυνση Κολονού 53 (Μεταξουργείο) που σας έδωσα είναι ολόσωστη.Η διεύθυνση είναι λάθος όμως
καλά δεν είναι ολοκαινουργιος απλά λίγο ανακαινισμενος ,έτσι είναι η πρόσοψη του τώραΗ διεύθυνση Κολονού 53 (Μεταξουργείο) που σας έδωσα είναι ολόσωστη.
Στο άσπρο σημείο που σας δείχνω δουλεύει.
screenshot από google maps απλά δεν έχει ενημερωθεί η εικόνα από το google. Ο οίκος αυτός είναι ολοκαίνουργος!
Δεν θα σας πάρω και από το χεράκι να σας πάω...!!
ΡισπεκτΗ διεύθυνση Κολονού 53 (Μεταξουργείο) που σας έδωσα είναι ολόσωστη.
Στο άσπρο σημείο που σας δείχνω δουλεύει.
screenshot από google maps απλά δεν έχει ενημερωθεί η εικόνα από το google. Ο οίκος αυτός είναι ολοκαίνουργος!
Δεν θα σας πάρω και από το χεράκι να σας πάω...!!
Αν εννοεις ρομαντικο ερωτα δεν ξερω να απαντησω.Σε πολυ δικους της πελατες παντως κανει ακομα ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
Σωστός !!καλά δεν είναι ολοκαινουργιος απλά λίγο ανακαινισμενος ,έτσι είναι η πρόσοψη του τώρα
στείλε στη google update χαχαχα
Κάνα δεκαπενταλεπτοΠόση ώρα έκατσες δωμάτιο bro??? Του διλέπτου είσαι?
ΜουναραΚαυλιάρα τσατσά από το Ιάσονος 36 βγήκε στο κουρμπέτι!!!
Τρέξτε να προλάβετε...για λίγες μέρες μόνο!!!
Πρόγραμμα απλό normal στα 15€
2η βάρδια
Κολονού 53
Όνομα: Λίζα !!
Εγώ πηγαίνω Καρολίνα παιδιά 7 χρόνια 1 φορά τη βδομάδα περιπου. Είμαι 33 χρόνων ξυρίζομαι πεντακαθαρος παντα πλυμενος παω, ποτέ δεν μου χει αναφέρει να κάνουμε χωρίς αν θελω. Ούτε με αφήνει να χυσω στόμα. Τώρα δεν ξερω,
ΑΞΙΟΣ !!! φωτορεπόρτερ είναι ειδικότητα που λείπει από το σάιτ ! εύχομαι μονιμοποίηση !Καυλιάρα τσατσά από το Ιάσονος 36 βγήκε στο κουρμπέτι!!!
Τρέξτε να προλάβετε...για λίγες μέρες μόνο!!!
Πρόγραμμα απλό normal στα 15€
2η βάρδια
Κολονού 53
Όνομα: Λίζα !!
Καλή πίπα αλλά...κ ακαποτο γαμησι, οπότε άκυρο
για άλλη Νάταλι λένεΈκανε η Νάταλι του Φωκαίας 27 (ημιόροφος) ακάποτο γαμήσι στο παρελθόν;
Για άλλη ειναι δες πιο πανω τα μηνυματαΈκανε η Νάταλι του Φωκαίας 27 (ημιόροφος) ακάποτο γαμήσι στο παρελθόν;
Καλό σας βράδυ παίδες και τα χεράκια έξω από το πάπλωμα σήμερα!!
Καλησπέρα αδερφέ.....αυτός ο πάτος που κινείται??????????