greenreaper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 237
- Πόντοι
- 280
ωραίο κωλοτρυπίδι και αυτή Μετάξι είναι;
ωραίο κωλοτρυπίδι και αυτή Μετάξι είναι;
ΧαχαχαΜετά από 7 χρόνια σε βλέπει σαν σύζυγο και δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα που έχεις για αυτήν μήπως και την χωρίσεις!
Βιάζεσαι να πεθάνεις μάστορα???Έκανε η Νάταλι του Φωκαίας 27 (ημιόροφος) ακάποτο γαμήσι στο παρελθόν;
Ζωή σε μαςΘέλω να την εξερευνήσω με τη γλώσσα μου
δωσε πληροφιες για το μωρο συναγωνιστη να την επισκευτουμε που δουλευει και σε ποια βαρδια?
δωσε πληροφιες για το μωρο συναγωνιστη να την επισκευτουμε που δουλευει και σε ποια βαρδια?
κι εγώ 7-8 χρόνια πάω μαζί της είναι στανταράκι μου και με αφήνει να τελειώνω στο στόμα της δεν ξέρω ποιο είναι το κριτήριό τηςΕγώ πηγαίνω Καρολίνα παιδιά 7 χρόνια 1 φορά τη βδομάδα περιπου. Είμαι 33 χρόνων ξυρίζομαι πεντακαθαρος παντα πλυμενος παω, ποτέ δεν μου χει αναφέρει να κάνουμε χωρίς αν θελω. Ούτε με αφήνει να χυσω στόμα. Τώρα δεν ξερω,
Δεν ξερω παλιά μου τα περνε στο στόμα. Τώρα όσες φορές τις έχω πει μου λέει ότι σταμάτησε. Τάχα. Και ένα άλλο εγώ την είχα ρωτήσει παλιά ποσω χρόνων είναι μου λέει 28. Την ξαναρωτω φετος ποσω χρόνων ειναι πάλι 28 λέει χαχακι εγώ 7-8 χρόνια πάω μαζί της είναι στανταράκι μου και με αφήνει να τελειώνω στο στόμα της δεν ξέρω ποιο είναι το κριτήριό της
Τόσο είναι 28 ,σε 2 μήνες 29 ,18 χρόνων ήταν το 2014 πρώτη φορά πού την πήρα τη 1η μέρα που δούλεψε στο Φώκαιας 27β πάνω.Δεν ξερω παλιά μου τα περνε στο στόμα. Τώρα όσες φορές τις έχω πει μου λέει ότι σταμάτησε. Τάχα. Και ένα άλλο εγώ την είχα ρωτήσει παλιά ποσω χρόνων είναι μου λέει 28. Την ξαναρωτω φετος ποσω χρόνων ειναι πάλι 28 λέει χαχα
Πωωω από 2014 είναι εκεί. Εγώ τέλη του 2017 τη πηραΤόσο είναι 28 ,σε 2 μήνες 29 ,18 χρόνων ήταν το 2014 πρώτη φορά πού την πήρα τη 1η μέρα που δούλεψε στο Φώκαιας 27β πάνω.
Σαν πρώτη φορά εννοωΠωωω από 2014 είναι εκεί. Εγώ τέλη του 2017 τη πηρα
Έχουμε μάθει όλοι Ρουμάνικα με τα Μολδαβομωρά Πόρνε μου.Τι της είπες δηλαδή στα ρουμάνικα? Μερσι μουλτ? Μουλτσουνεσκ? Σιγά τ αυγά αυτά τα ξέρω σε 12 γλώσσες κι εγώ κ μιλκάω μόνο 5...
Άχρηστη γλώσσα, το μόνο καλό ότι τα μιλάνε και οι μολδαβες πάντωςΈχουμε μάθει όλοι Ρουμάνικα με τα Μολδαβομωρά Πόρνε μου.
Buna papusa mea frumoasa , mersi mult , multumesc , pupici mult si dulce , κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Υ.Γ. Έκανα login μόνο και μόνο για να επικροτήσω τις δηλώσεις σου...χεχεχε
Το λες μέσαΜπορείς να ζητήσεις έξτρα στα μπουρδέλα; Π.χ. ελεύθερο στοματικό; Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε από καμιά τσατσά
Αααα πρόσφαταΠωωω από 2014 είναι εκεί. Εγώ τέλη του 2017 τη πηρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαν πρώτη φορά εννοω
14 δέκα χρόνια σχέσηΤόσο είναι 28 ,σε 2 μήνες 29 ,18 χρόνων ήταν το 2014 πρώτη φορά πού την πήρα τη 1η μέρα που δούλεψε στο Φώκαιας 27β πάνω.
Ρε Μήτσο. Διαβάζουνε στο you tube την κριτική σου με τα Σαμπινοζουμα και έχουν ξεκολιαστει στα γέλια. Τώρα είδα το βίντεο. "Οι καλύτερες κρητικές σε οίκους" you tube. Διαβάζουνε και 6-7 ακόμη κρητικές από το mpou.πολύ μεγάλη ομοιότητα στις κωλοτρυπες μπορω να πω οπως επίσης και στο τοπακι.
Φωκ19 Κορίνα είναι καινούργια; Δεν εννοείς μήπως την Κάρλα που πάει πλέον φέτος να γίνει υπερσκίννυ, το τσιγγανέ μελαμψό ρουμανάκι λέω που δουλεύει και μαζί με τη Λίζα.Χθεσινή Καταδρομική...
Πάλι Παρέα με τον κύριο Γιάννη!!!
Τρίτη βάρδια. Γ' βάρδια.
Μεταμεσονύχτια.
Και εκεί που καθόμουν σπίτι και χαλάρωνα τσουπ χτυπάει το τηλέφωνο...
-Έρχομαι να σε πάρω, πάμε μια βόλτα δεν θα αργήσουμε...
Σε δέκα λεπτά ήμουν έτοιμος.
Τι είδαμε τώρα.
Ώρα 23.15
Βέργας 7 επάνω.
Μόλις ήρθε η Σαμπίνα με μια σακούλα αναψυκτικά...
Σε απλό πρόγραμμα.
Βέργας 7 κάτω.
Δύο κοπέλες σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 αυταρχικό κτλ...
Μελίνα και Ναταλία.
Απλά τραγικές...
Η Ναταλία έχει δουλέψει και Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά. Την είχα δοκιμάσει στο Αλκιβιάδου 16γ, που είχε κάνει σύντομο πέρασμα...
Είχα τότε γράψει την περίφημη κριτική "Ψηφίστε με για MR.MALAKA"....
Ο κύριος Γιάννης όταν του είπα τι είχα κάνει στο παρελθόν με αυτή έφαγε φρίκη...
Βέργας 3 δεξιά.
Το πρώην πρεζάκι Γιάννα σε απλό πρόγραμμα.
Πολύ όμορφη. Ξινή στο σαλόνι.
Δουλεύει και στα Μαραθώνος.
Βέργας 3 αριστερά.
Δύο κοπέλες πολύ πολύ μέτριες. Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Η μία πρέπει να ήταν η Βιολέτα που έγραψε πριν δύο μέρες ο πρόεδρος.
Gothic style με μαύρα εσώρουχα με ζαρτιέρες.
Προσοχή Προσοχή fola alert.
Είναι η Βικτώρια που δούλευε Φυλής 109 δεξί. Είχα γράψει ότι είναι άχρηστη και το μουνί μυρίζει ψαρίλα.
Αλλαγή γειτονιάς.
Φωκαίας 27 Όροφος.
Τέσσερις λατίνες και το γατί "Βερόνικα".
Σήμερα έβλεπε όνειρο στον καναπέ...
(Η Βιολέτα είπε η υπηρεσία ότι έφυγε...)
Φωκαίας 25 ισόγειο.
Σάρα Ρουμάνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Η Τζανίνα έχει επιστρέψει και δουλεύει κάθε μέρα απογευματινή βάρδια.
Φωκαίας 19.
Κορίνα Ρουμάνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Όμορφη αλλά δεν με ψήνει.
Και τέλος...
Φυλής 69 ισόγειο.
Βίκυ!!!
Αλλά σε χρέη Υπηρεσίας απόψε!!!
Η δουλειά δεν είναι ντροπή.
(Μωράκι μου θα έρθω ένα βράδυ και θα σου ποτίσω το διψασμένο σου Λαρυγγάκι!!!)
Ήθελα να πάμε και στο Φιλλιπίδου 11 να δούμε τι κάνει και το τραβέλι τσατσά, αλλά μια αναποδιά μας χάλασε τα σχέδια...
Φωτό από το "γατί "και το Βέργας 7.
Έργο τέχνης!
Καινούρια είναι, δεν είναι η ΚάρλαΦωκ19 Κορίνα είναι καινούργια; Δεν εννοείς μήπως την Κάρλα που πάει πλέον φέτος να γίνει υπερσκίννυ, το τσιγγανέ μελαμψό ρουμανάκι λέω που δουλεύει και μαζί με τη Λίζα.