Ο βοριάς άρχισε να δείχνει τα δόντια του, αλλά ο γερόλυκος (εγώ) είχε όρεξη για τσάρκα, στο βρωμερό Εμετουργείο, χθες το βραδάκι:
Ιάσωνος 44Β: Μια άκυρη πατσαβούρα. Ούτε όνομα θυμάμαι, ούτε και πρόγραμμα.
Ιάσωνος 32 (ευθεία): Ένα νόστιμο νεαρό λατινάκι. Ήταν όρθια σε μία καρέκλα, όταν μπήκα στο σαλόνι. Της χάϊδεψα το κωλαράκι και την ρώτησα από που είναι. Μου απάντησε, ότι ήταν από την Βενεζουέλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Όταν την ρώτησα, στα ισπανικά, γιατί κάνει νορμάλ, αυτή και η τσατσά άρχισαν να με "στολίζουν", στην γλώσσα τους. Η τσατσά, μάλιστα, με απείλησε με ένα ξύλινο ματσούκι, που κρατούσε στα χέρια της.
Ιάσωνος 30(δεξιά): Τρεις νεαρές κοπέλες. Η Μπέλα, πολύ όμορφη μελαχρινή, μία άλλη εμφανίσιμη, με πράσινα μάτια και μια λίγο μπαμπάτσικη (όχι χοντρή), με πολλά τατουάζ. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα, στα 15€. Όταν μπήκα στο σαλόνι, περίμεναν τρεις Ινδοί. Οι δύο, από αυτούς, ήταν Σιχ και φορούσαν το χαρακτηριστικό φακιόλι, στα κεφάλια τους. Όταν τους είδα, κατευθείαν μου ήρθαν στο μυαλό οι 1000 και μία νύχτες. Κοίταξα δεξιά του σαλονιού και είδα, τέρμα στο διάδρομο, ένα κρεμασμένο χαλί. Σκέφτηκα, πως μπορεί να ήταν κάνα ιπτάμενο χαλί και να το πάρκαραν εκεί, οι Ινδοί, για να μην τους το κλέψει κανένας. Έκατσα σε μία καρέκλα, αλλά ήταν σάπια και πήγα να φάω τα μούτρα μου. Ευτυχώς είμαι αίλουρος και γλίτωσα στο τσακ. Οι Ινδοί μου πρότειναν να κάτσω σε μια άλλη. Τους ευχαρίστησα, στην γλώσσα τους και έφυγα, μόλις είδα τα κορίτσια.
Ιάσωνος 30Β: Η γνωστή μπαμπάτσικη Tik-Toker. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 37Α: Την ώρα που ανέβαινα, την σιδερένια σκάλα, έκλεισαν τα φώτα. Πάλι καλά που δεν τσακίστηκα. Ο τσάτσος ήταν καθισμένος στον καναπέ και με ενημέρωσε, φωνάζοντας, ότι η κοπέλα δεν μπορούσε εκείνη την ώρα. Έκανα μεταβολή και έφυγα, βρίζοντας από μέσα μου.
Ιάσωνος 27Α: Τζοάννα, γνωστή γυρολόγος και μπάζο ολκής. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι η φράντζα, που καλύπτει το ένα της μάτι. Τελευταία φορά που την είχα δει, ήταν πριν από λίγα χρόνια, έξω από το Hondos Center, στην Ομόνοια. Ήταν μαζί με έναν τύπο, με κωλόφατσα ποινικού. Είχαν φάει πέσιμο, από την Αστυνομία και ο τύπος τραμπούκιζε τους μπάτσους, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι στο Α.Τ. Ομονοίας, το θρυλικό 4ο.
Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Χριστίνα, πατσαβούρα milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ. Αλεξάνδρου 28: Αλίνα, μελαχρινή milf, με αδιάφορο σώμα και πρόσωπο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ.Αλεξάνδρου 25: Μία άκυρη milf. Ήταν μέσα στο κουζινάκι και μόλις με αντιλήφθηκε, άνοιξε το μπουρνούζι της, όπου αποκαλύφθηκε ένα μέτριο σώμα, με τριάρια πεσμένα βυζιά.
Μ.Αλεξάνδρου 22Β: Μία νεαρή, ψηλή, μπαμπάτσικη. Ευγενική, αλλά από εμφανίση δεν έλεγε μία. Σαλονάρισε και παρουσιάστηκε μόνη της. Ένα Πάκι, μόλις την είδε, έβγαλε χαμογελώντας το χαρτονόμισμα, από το πορτοφόλι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Μ. Αλεξάνδρου 22Α: Αλεξάνδρα, άσχημη τύπισσα, γνωστή από άλλα μπουρδέλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Καθώς περίμενα, είδα σε έναν καναπέ, μια μεγάλη φιγούρα του Spider-Man. Πρέπει να είσαι υπέρ-ήρωας, σκέφτηκα, για να καταφέρεις να γαμήσεις κάποιο από αυτά τα μπάζα, που δουλεύουν στην περιοχή.
Μ. Αλεξάνδρου 21(πάνω): Δύο κοπέλες. Μία πολύ ωραία γκόμενα, με δυνατό σώμα, από την Βενεζουέλα, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει και η Άμυ, μια πολύ μέτρια ισπανόφωνη. Περίμενα στο σαλόνι, μαζί με άλλους συναγωνιστές, μιας και τα δύο κορίτσια ήταν στα δωμάτια. Στο σαλόνι επικρατούσε ησυχία και ο μόνος ήχος, που ακούγονταν, ήταν τα πλατς-πλουτς, από το άγριο πισωκολλητό που έριχνε ένας τύπος, που γαμούσε μέσα στο δωμάτιο. Υπηρεσία ήταν ένας πουστρό-τσάτσος, ο οποίος έμοιαζε πολύ με γυναίκα και το ντύσιμο του, τον έκανε να μοιάζει με πεθερά. Στο δεκάλεπτο άρχισε να φωνάζει, στην Βενεζουελάνα: "Finished time". Φώναξε και άλλη μία φορά και ξαφνικά έκανε κάτι, το οποίο δεν είχα δει ποτέ, στην πορνό-καριέρα μου. Άνοιξε την πόρτα και μπούκαρε μέσα στο δωμάτιο, την ώρα που πηδούσε, ο πελάτης! Έστησα αυτί και προσπάθησα να ακούσω την στιχομυθία. Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, αφού αυτό που έφτανε στα αυτιά μου ήταν ένας αχταρμάς από βογγητά, γέλια και μία άγνωστη γλώσσα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Μ.Αλεξάνδρου 21(κάτω): Δύο Φολό-Λατίνες, με εμφάνιση κάτω του μετρίου. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Κολωνού 48Α: Ελένη, ψηλή, χοντρή gilf, σκέτη τραγωδία από εμφανίση. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Κολωνού 48: Πάολα, νταρντάνα milf. Πολλοί την εκθειάζουν, αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Κολωνού 47: Περίμενα αρκετά λεπτά, στο ισόγειο, ακούγοντας το "In the Heat of the Night", που έπαιζε στο ραδιόφωνο, νοσταλγώντας τα 80's, την τελευταία ρομαντική δεκαετία, που το μέλλον έμοιαζε μαγικό. Τα λεπτά περνούσαν, αλλά η ταναπού δεν έβγαινε από το δωμάτιο. Έφυγα και πήγα στο πάνω μπουρδέλο. Εκεί δούλευε η Ελένη, ένα ξανθό gilf με νόστιμο πρόσωπο και καλό σώμα, για την ηλικία της. Βγήκα έξω, διάβασα κριτικές και ανέβηκα πάλι πάνω. Πλήρωσα, πέρασα μέσα στο δωμάτιο και περίμενα γυμνός, ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Το ραδιόφωνο έπαιζε ρώσικα τραγούδια, με αποτέλεσμα να κάνω συνειρμούς και να σκέφτομαι την πρώην Σοβιετική Ένωση. Η Ελένη μπήκε στο δωμάτιο, μου έκανε κάποια κοπλιμέντα και άρχισε να με φιλάει στο στήθος. Κατέβηκε στους μηρούς και από εκεί κατέληξε στα αρχίδια. Τα ρουφούσε με πάθος και σιγά-σιγά ανέβαινε, γλύφωντας, στον κορμό του πέους. Το αισθησιακό γλύψιμο κατέληξε σε ένα δυνατό τσιμπούκι, ρωσικής σχολής. Μετά από λίγο δεν άντεξα και της τα έδωσα όλα στο στόμα. Αυτή τα κατάπιε, μην αφήνοντας σταγόνα να πάει χαμένη, όπως μου είπε. Μετά το τέλος της συνεδρίας ακολούθησε λίγο social, με την Ελένη να με κερδίζει με την ευγένια και την καλοσύνη της, υπενθυμίζοντας μου ότι υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι, σε αυτή την ερωτική εξίσωση. Κάτι που αγνοούν, επιδεικτικά, τα νεαρά τσουτσέκια, στυλ Σαμπίνας από Βέργας και οι άψυχες Φολό-Λατίνες, οι οποίες εξαπλώνονται, σαν τον καρκίνο, σε όλες τις πιάτσες.
Πήρα τον δρόμο της επιστροφής, κάνοντας μία στάση σε ένα ζαχαροπλαστείο, όπου αγόρασα ένα "Νέγρο". Έφτασα σπίτι, άναψα την σόμπα και παρείγγηλα τρία σουβλάκια και μία παστουρμαδόπιτα, τα οποία συνόδεψα με μία Pepsi Max. Απόλαυσα το δείπνο μου, βλέποντας την ελληνική ταινία "Το Ψώνιο", με τον Σωτήρη Μουστάκα, στο συνδρομητικό κανάλι. Αυτά ήταν τα νέα μου, από την πιάτσα.
Καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή, σε όλους!