You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Πριν το 1990 υπηρχαν υποθετω μονο Ελληνιδες.Στο 2024 είσαι όπου και να μπεις λατινα θα βρεις
Για δουλειά πήγε,δεν λέει ψέματαMαλλον ψεματα ελεγε. Πουτανα να λεει αληθεια υπαρχει?
Προφανώς βίζιτες έκανε....
Σίγουρα δεν σφουγγαριζε σε ενοικιαζόμενα
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.621
- Πόντοι
- 5.631
Βιολέτα και ΡοζαλίαΕχει και στην απογευματινή ζώνη την Κολομβιανή την κοντούλα με ακάποτο τσιμπούκι και την άλλη τη χοντρούλα (δε θυμάμαι τώρα χώρα προέλευσης).
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.621
- Πόντοι
- 5.631
Τέλη 80's ήρθαν οι Πολωνέζες. Πιο πριν Ελληνίδες...Πριν το 1990 υπηρχαν υποθετω μονο Ελληνιδες.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.709
- Πόντοι
- 41.129
ποια ρε ? η ταπα η λατινα ? η Κιρα τι ειναι δηλαδη ?Νικόλ θεομουνο Λιοσίων 73Β...τώρα μέχρι τις 12.
Προγράμματα μήπως θυμάσαι;H Κλασσικες Gilf της νυχτερινης βαρδιας..... Ιασωνος 20 ισογειο η Ξανθια Ελληνιδα με καταγωγη απο την Λευκαδα, Δανάη...Λεωνιδου 28 η επισης Ελληνιδα μελαχρινη Τζενη και Ιασωνος 43 ισογειο η πολυ αδυνατη ξανθια Ουκρανεζα gilf η Ελενη.....
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Δευτερη συνεχομενη μεταμεσονυχτια τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο.... αρχικα πηγα στοχευμενα στο Ιασωνος 19 ισογειο για την μελαχρινη ρωσιδα την Κατια, η οποια αυτη τη φορα με ψιλοφολιασε λιγακι στο δωματιο, ενω καυλωσαμε μια χαρα στην αρχη, στο γαμησι δεν με αφηνε να της το βαλω ολο, το κραταγε ολη την ωρα με το χερι της παρεμποδιζοντας την διεισδυση, πρωτη φορα μου το εκανε αυτο και οταν της ειπα να παρει το χερι της αυτη με εγραψε και συνεχεισε να κραταει και να εμποδιζει...τσαντιστικα, σταματησα εβγαλα την καποτα, την εδιωξα και εφυγα αχυστος....ευτυχως ειχα και αλλο 10ρικο οποτε μετα στο Περδικας 3 οπου ηταν η γνωστη ξανθια σπασαρχιδο τσατσα η Νελλη, μου παρουσιασε μια καινουργια κοπελιτσα απο Ρουμανια την Καρινα, μικρουλα 19-20 χρονων ψηλη γεματουλα με παρα πολυ μεγαλα βυζια, οποτε σωθηκε καπως η βραδια....θα ανεβει κριτικη...
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.954
- Πόντοι
- 4.926
Δεν είναι θεόμουνο, η Νικόλ. Μία νόστιμη, νεαρή, Λατίνα είναι, με baby face. Είναι σχετικά ψηλή, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και λαχταριστά βυζάκια. Τέτοιες υπερβολές γράφετε και μετά αναρωτιώμαστε, γιατί τα ρδέλα έχουν ουρές από ναυάγια, μισαωράκηδες και αγαπούληδες.Νικόλ θεομουνο Λιοσίων 73Β...τώρα μέχρι τις 12.
javajis_javajis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Ε όχι και θεόμουνο η Νικόλ. Μέτριο προσωπάκι, μικρή μεσούλα, χαλαρό κωλαράκι, αρκετά μεγάλα βυζιά και ρωγάρες για το πόσο στενή είναι η μέση της.
Να τα πάρεις να το σπάσεις στα δύο, αλλά οι κριτικές λένε ότι είναι αστερίας.
Μύστες μου ενημερώνω ότι η Σαμπίνα Βέργας 7 θα λείπει μέχρι Παρασκευή. Τις βάρδιες της κάνει η Μελίνα. Δεν είναι σωστή η ενημέρωση στο πορταλ.
Να τα πάρεις να το σπάσεις στα δύο, αλλά οι κριτικές λένε ότι είναι αστερίας.
Μύστες μου ενημερώνω ότι η Σαμπίνα Βέργας 7 θα λείπει μέχρι Παρασκευή. Τις βάρδιες της κάνει η Μελίνα. Δεν είναι σωστή η ενημέρωση στο πορταλ.
Φυγοπονο βουβό μοντελε κορμί...3 φορες την έχω πάρει χειρότερη η κάθε μια από την άλλη. Ίσως υπερέβαλα στον χαρακτηρισμό αλλά από όσες λατινες είδα μου κάνε περισσότερο το κλικ αυτή.ποια ρε ? η ταπα η λατινα ? η Κιρα τι ειναι δηλαδη ?
Δεν αντιλέγω, δεν πέρασα και μαζί της για να επιμείνω αν μου άρεσε τόσο αλλά συναγωνιστής πέρασε για δεύτερη πιστόλια μαζί της με το που βγήκε...αφού και η τσα2, η οποία ήταν τέρμα ειρωνική γενικότερα, του λέει καλά πάλι για Νικόλ;Δεν είναι θεόμουνο, η Νικόλ. Μία νόστιμη, νεαρή, Λατίνα είναι, με baby face. Είναι σχετικά ψηλή, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και λαχταριστά βυζάκια. Τέτοιες υπερβολές γράφετε και μετά αναρωτιώμαστε, γιατί τα ρδέλα έχουν ουρές από ναυάγια, μισαωράκηδες και αγαπούληδες.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Τώρα υπάρχουν Πολωνεζες στην περιοχή? Νομίζω μια είναι η Κατερίνα, χοντρούλα ξανθιά με φουλ. Άλλη?Τέλη 80's ήρθαν οι Πολωνέζες. Πιο πριν Ελληνίδες...
Δεν ανανεώνεται το συγκεκριμένο κατάστημα στο εν λόγω site...εδώ την έχει την άλλη ότι κάνει domination, 69 και ότι δεν καπνίζει...γελάει ο κόσμος. Hint για τα ρεπό σ'αναζητώ Σαλονίκη ξημερώματα...Μύστες μου ενημερώνω ότι η Σαμπίνα Βέργας 7 θα λείπει μέχρι Παρασκευή. Τις βάρδιες της κάνει η Μελίνα. Δεν είναι σωστή η ενημέρωση στο πορταλ.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
μάγκες Μπαρμπορα σήμερα και αύριο έχει δουλειά, μετά βουρ ξανα
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.621
- Πόντοι
- 5.631
Τι να κάνουν εδώ πλέον οι Πολωνέζες? Μόνο όσες έχουν παντρευτεί Έλληνες και έχουν οικογένεια...Τώρα υπάρχουν Πολωνεζες στην περιοχή? Νομίζω μια είναι η Κατερίνα, χοντρούλα ξανθιά με φουλ. Άλλη?
NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 802
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα Έλληνες πουτσαράδες!
Λιωσιων 73α+β : Νικόλ και Καταλίνα.
Η Νικολ όμορφη αλλά τέρμα κομοδίνο μέσα στο δωμάτιο. 0 συμμέτοχη και με το που χτύπησε πόρτα έφυγε. Έφυγα άχυστος.
Η Καταλίνα έχει πορνο συμετοχή αλλά φένετε πολύ ψεύτικη έτσι όπως κάνει. Μέτρια πίπα αλλά με τις κραυγες που έβγαζε και τα νεύρα που είχα απο την Νικόλ (πειγα στα καπάκια μαζί της) πάλη δεν έχυσα.
Μετά στο Άγυρρας 9 πείγα με την Ρόζα μιλφ. Καλά ήταν αλλά η Ρόζα πατάει 45 τουλάχιστον. Δεν θέλω να πληρώνω να γαμάω γιαγίαδες.
Μπορεί κάπιος να μου προτείνει 2-3 καλά κορίτσια που έχουν ενα Χ επίπεδο εμφάνεισης και είναι και καλές στο δωμάτιο?
Δεν με νιάζει αν είναι μπουρδέλο, στουδιο η και εσκορτ. Καλήτερα να δώσω παραπάνω λεφτά παρά να γαμάω τέτιες φόλες. Το καλοκαιρί το καλήτερο γαμήση το έιχε κάνει με Ιρήνα απο Φωκαίας 27Β αρχές Ιουλιόυ. Ξέρει κανείς αμαη κοπέλα δουλεύει κάπου αλλου?
Λιωσιων 73α+β : Νικόλ και Καταλίνα.
Η Νικολ όμορφη αλλά τέρμα κομοδίνο μέσα στο δωμάτιο. 0 συμμέτοχη και με το που χτύπησε πόρτα έφυγε. Έφυγα άχυστος.
Η Καταλίνα έχει πορνο συμετοχή αλλά φένετε πολύ ψεύτικη έτσι όπως κάνει. Μέτρια πίπα αλλά με τις κραυγες που έβγαζε και τα νεύρα που είχα απο την Νικόλ (πειγα στα καπάκια μαζί της) πάλη δεν έχυσα.
Μετά στο Άγυρρας 9 πείγα με την Ρόζα μιλφ. Καλά ήταν αλλά η Ρόζα πατάει 45 τουλάχιστον. Δεν θέλω να πληρώνω να γαμάω γιαγίαδες.
Μπορεί κάπιος να μου προτείνει 2-3 καλά κορίτσια που έχουν ενα Χ επίπεδο εμφάνεισης και είναι και καλές στο δωμάτιο?
Δεν με νιάζει αν είναι μπουρδέλο, στουδιο η και εσκορτ. Καλήτερα να δώσω παραπάνω λεφτά παρά να γαμάω τέτιες φόλες. Το καλοκαιρί το καλήτερο γαμήση το έιχε κάνει με Ιρήνα απο Φωκαίας 27Β αρχές Ιουλιόυ. Ξέρει κανείς αμαη κοπέλα δουλεύει κάπου αλλου?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις