Μου αρέσουν οι συγκεκριμένες άμεσες έγκυρες και αποτελεσματικές πληροφορίες ( όπως αυτην που μου έδωσες μολις τώρα ) αν μου πείς και βάρδια θα με βοηθούσες πολύ! .Φώκαιας 27 στον όροφο έχει 4 Λατίνες. Σε γενικές γραμμές, σε όποιο σπίτι και αν μπεις αυτή την περίοδο, σε κάποια βάρδια έχει και από μία τουλάχιστον Λατίνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.499
- Πόντοι
- 4.646
Γύρω στις 10 το βραδυ έχει την 4άδα, δεν ξερω πόσες απο αυτες συνεχιζουν στη νυχτερινή. Αυτό παίζει ανάλογα και με την ημέρα, αν κάποια κοπέλα αδιαθετήσει, αν την στείλουν σε άλλο οίκο να αντικαταστήσει κάποια άλλη κλπ.Μου αρέσουν οι συγκεκριμένες άμεσες έγκυρες και αποτελεσματικές πληροφορίες ( όπως αυτην που μου έδωσες μολις τώρα ) αν μου πείς και βάρδια θα με βοηθούσες πολύ! .
Φτου γαμώ την ατυχία μου ! , χάθηκε να τις βάλουν απογευματινό νούμερο ?Γύρω στις 10 το βραδυ έχει την 4άδα, δεν ξερω πόσες απο αυτες συνεχιζουν στη νυχτερινή. Αυτό παίζει ανάλογα και με την ημέρα, αν κάποια κοπέλα αδιαθετήσει, αν την στείλουν σε άλλο οίκο να αντικαταστήσει κάποια άλλη κλπ.
Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.499
- Πόντοι
- 4.646
Εχει και στην απογευματινή ζώνη την Κολομβιανή την κοντούλα με ακάποτο τσιμπούκι και την άλλη τη χοντρούλα (δε θυμάμαι τώρα χώρα προέλευσης).Φτου γαμώ την ατυχία μου ! , χάθηκε να τις βάλουν απογευματινό νούμερο ?
Για τον ίδιο οίκο μιλάμε φίλτατε συναγωνιστή ? .Εχει και στην απογευματινή ζώνη την Κολομβιανή την κοντούλα με ακάποτο τσιμπούκι και την άλλη τη χοντρούλα (δε θυμάμαι τώρα χώρα προέλευσης).
Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.499
- Πόντοι
- 4.646
ΠάνταΓια τον ίδιο οίκο μιλάμε φίλτατε συναγωνιστή ? .
Εκεί που είχα απελπιστεί μου έδωσες μια σωτήρια πνοή ! , σε υπερευχαριστώ !
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 201
Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το απόγευμα 2 Λατίνες στο Φυλής 71.
Βρε τρολερ...έχει την ομοιότητα γυμνοσαλιαγκα με πεταλούδα...οποίος θέλει προλαβαίνει μέχρι 12 με Κάρλα Φωκαιας 19 αμφότερες Ρουμάνες και παρτουζα.Πρόσεξε μη σου ξεφύγει και γράψεις για την σωσια της Μαριγκονα που βρήκαμε σημερα και ηταν πρωτη μερα στη δουλειά. Θα πεσουν και θα τη φανε ..
Ευχαριστήθηκα να το γλείφω το μωρό παντως....
![]()
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.510
- Πόντοι
- 216
Πριν το 1990 υπηρχαν υποθετω μονο Ελληνιδες.Στο 2024 είσαι όπου και να μπεις λατινα θα βρεις
Για δουλειά πήγε,δεν λέει ψέματαMαλλον ψεματα ελεγε. Πουτανα να λεει αληθεια υπαρχει?
Προφανώς βίζιτες έκανε....
Σίγουρα δεν σφουγγαριζε σε ενοικιαζόμενα
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 105
- Like
- 19.897
- Πόντοι
- 26.376
Βιολέτα και ΡοζαλίαΕχει και στην απογευματινή ζώνη την Κολομβιανή την κοντούλα με ακάποτο τσιμπούκι και την άλλη τη χοντρούλα (δε θυμάμαι τώρα χώρα προέλευσης).
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 105
- Like
- 19.897
- Πόντοι
- 26.376
Τέλη 80's ήρθαν οι Πολωνέζες. Πιο πριν Ελληνίδες...Πριν το 1990 υπηρχαν υποθετω μονο Ελληνιδες.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.676
- Πόντοι
- 47.129
ποια ρε ? η ταπα η λατινα ? η Κιρα τι ειναι δηλαδη ?Νικόλ θεομουνο Λιοσίων 73Β...τώρα μέχρι τις 12.
Προγράμματα μήπως θυμάσαι;H Κλασσικες Gilf της νυχτερινης βαρδιας..... Ιασωνος 20 ισογειο η Ξανθια Ελληνιδα με καταγωγη απο την Λευκαδα, Δανάη...Λεωνιδου 28 η επισης Ελληνιδα μελαχρινη Τζενη και Ιασωνος 43 ισογειο η πολυ αδυνατη ξανθια Ουκρανεζα gilf η Ελενη.....
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 67
- Like
- 15.469
- Πόντοι
- 9.436
Δευτερη συνεχομενη μεταμεσονυχτια τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο.... αρχικα πηγα στοχευμενα στο Ιασωνος 19 ισογειο για την μελαχρινη ρωσιδα την Κατια, η οποια αυτη τη φορα με ψιλοφολιασε λιγακι στο δωματιο, ενω καυλωσαμε μια χαρα στην αρχη, στο γαμησι δεν με αφηνε να της το βαλω ολο, το κραταγε ολη την ωρα με το χερι της παρεμποδιζοντας την διεισδυση, πρωτη φορα μου το εκανε αυτο και οταν της ειπα να παρει το χερι της αυτη με εγραψε και συνεχεισε να κραταει και να εμποδιζει...τσαντιστικα, σταματησα εβγαλα την καποτα, την εδιωξα και εφυγα αχυστος....ευτυχως ειχα και αλλο 10ρικο οποτε μετα στο Περδικας 3 οπου ηταν η γνωστη ξανθια σπασαρχιδο τσατσα η Νελλη, μου παρουσιασε μια καινουργια κοπελιτσα απο Ρουμανια την Καρινα, μικρουλα 19-20 χρονων ψηλη γεματουλα με παρα πολυ μεγαλα βυζια, οποτε σωθηκε καπως η βραδια....θα ανεβει κριτικη...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις