Καθώς έπρεπε να πάω να παραλάβω ένα πακέτο, στην οδό Περγάμου, κατά της 16:00, άδραξα την ευκαιρία και το συνδύασα με τσάρκα. Πήγα, στον προορισμό μου, με το Μετρό και κατέβηκα στον σταθμό Αττική. Τα βαγόνια ήταν γεμάτα με αλλοδαπούς εργάτες. Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν Άραβες, Αιγύπτιοι και Γυφτό-Βαλκάνιοι. Μάγκες, μιλάμε για τις κωλόφατσες! Δεν είναι δυνατόν, να βάζεις μέσα στην επιχείρηση και στο σπίτι σου αυτά τα μούτρα. Μεγαλύτεροι ανθέλληνες, από τους Έλληνες επιχειρηματίες, δεν υπάρχουν! Είχα πολλά χρόνια, να περάσω στα μπουρδέλα της περιοχής, την οποία θεωρώ ως την άγονη γραμμή της πιάτσας.
Περγάμου 27Β: Ελένη και Νάταλι, δύο τραγικές και μπαμπάτσικες θείτσες. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Αλκαμένους 113: Ελένη και Μυρσίνη. Άλλα δύο τραγικά μπάζα. Η Ελένη χοντρέλω και η Μυρσίνη καχεκτική, την έκανες και για φυματική. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Το Αλκαμένους 117 και το Ρεμούνδου 21 ήταν κλειστά. Δύο θρυλικοί οίκοι, με ξεχωριστή ιστορία, ο καθένας.
Αγκύρας 12Α: Ήρα και Ρόζα, δύο milf, από αυτά που σκέφτεσαι να περάσεις μαζί τους. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό.
Αγκύρας 12Β: Η Αντριάννα, πρώτη ξαδέρφη του Μάμρα και μπατζανάκης του Τουταγχαμών. Όταν παρουσιάστηκε στο σαλόνι, έκατσα λίγο για να την παρατηρήσω. Έτσι όπως ήταν, με την καούκα και το κομοδινί μαλλί, σε συνδυασμό με το κάτασπρο δέρμα της, έμοιαζε λες το έσκασε από κανένα μαυσωλείο. Μαζί της δούλευε και η Ειρήνη. Ένα μπάζο, το οποίο αρνούμαι κατηγορηματικά να περιγράψω. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Αγκύρας 9: Αναστασία, μια ξανθιά πατσαβούρα. Νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 71Α: Μία και Λουσία, δύο νόστιμες Φολό-Λατίνες. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 71Β: Βικτώρια, με νορμάλ πρόγραμμα. Ήταν μέσα στο δωμάτιο και βαρέθηκα να περιμένω, για να την δω.
Φιλιππίδου 11Α: Βαλέρια και Σοφία, ρωσόφωνες milf. Η πρώτη είναι πολύ αξιόλογο και αξιαγάμητο τεμάχιο, αδύνατο, με κοντό μαλλί. Η δεύτερη είναι μια φακλάνα. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό. Η τσατσά ήταν μια παλιά γνώριμη, από τα Φυλής 65 Α & Β. Έδιωξε και έναν ανήλικο Ισπανόφωνο, λόγω ηλικίας. Καθώς περίμενα, στο σαλόνι, είδα να φεύγει από το δωμάτιο ένας συναγωνιστής, ο οποίος φορούσε ένα λερωμενο, κίτρινο, μπουφάν εργοταξίου. Αυτά είναι, σκέφτηκα. Γύρισε ο τροχός, γάμησε και ο φτωχός!
Φωκαίας 19: Λίζα και Κάρλα. Η πρώτη είναι μία αδιάφορη γυναίκα, με κανονικό πρόσωπό και σώμα, σε νορμάλ πρόγραμμα. Η δεύτερη είναι μία τύπισσα, με περίεργη φάτσα και σουλούπι. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό. Ρώτησα την τσατσά και μου είπε ότι δεν ήταν η Κάρλα, του Φυλής 71Β.
Φωκαίας 27Β: Την ώρα που έμπαινα μέσα, έφευγε η Εμμανουέλα. Η άσχημη Αλβανίδα, που παριστάνει την Ουκρανή. Ρώτησα την τσατσά, ποια κοπέλα δουλεύει. Μόλις μου απάντησε ότι ήταν η Κατερίνα, έγινα μπουχός, καθώς δεν ήθελα να αντικρίσω εκείνο το πρώην Σοβιετικό δαμάλι. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Διδύμου 18Β: Το ΑΜΕΑ Κατερίνα. Παρουσιάστηκε μόνη της στο σαλόνι, καθώς ούτε τσατσά δεν καταδέχεται να δουλέψει μαζί της. Πρόγραμμα ότι να ναι. Την κράζω συνεχώς, αλλά οφείλω να την παραδεχθώ που, παρόλο την πνευματική της κατάσταση, δουλεύει μόνη της το μπουρδέλο.
Διδύμου 20: Ντιάνα και Ελένη. Η πρώτη είναι κάτι σαν άνθρωπος και η δεύτερη είναι η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα. Φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Διδύμου 22: Ειρήνη, νόστιμο 20χρονο πιπίνι. Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και δύο συναγωνιστές περίμεναν στο σαλόνι. Μόλις την είδα έφυγα, γιατί δεν ήθελα επανάληψη, με την συγκεκριμένη. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φεύγοντας, σταμάτησα και αγόρασα ψωμί από τον γεωργιανό φούρνο, στην Πλατεία Βικτωρίας.
Πριν φτάσω στον φούρνο, πέρασα μπροστά από μία κατάληψη αναρχικών, στην γωνία της οδού Φυλής και Φερών. Δεν είναι δυνατόν, σκέφτηκα, να είμαστε στον 21ο αιώνα και να υπάρχουν ακόμα αναρχικοί και κομμουνιστές. Η τεχνολογία και ο κόσμος πηγαίνει μπροστά, με φρενήρεις ρυθμούς. Η SpaceX ετοιμάζει αποικίες στον Άρη και υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι θέλουν να πάρουν τα Καλάσνικοφ, να ξεκινήσουν ένοπλο αγώνα και αντάρτικο πόλης. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση, είναι ότι όλοι αυτοί είναι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει μέσα στον καπιταλισμό. Εάν τους ακούσετε να μιλάνε, είναι πιο φανατικοί, από έναν παππού, ο οποίος έχει ζήσει εξορίες και ξυλοδαρμούς, από το καθεστώς της Χούντας.
Επέστρεψα σπίτι και ζέστανα παστουρμαδόπιτα, που είχα ψήσει την προηγούμενη ημέρα. Την συνόδεψα με πατατάκια Lay's Limited Edition, με γεύση τυρί.
Βρήκα και λίγο σαλάτα χωριάτικη, στο ψυγείο, κούμπωσα και ένα μπουκάλι ανθρακούχο νερό και απόλαυσα ένα καλό γεύμα.
Αυτά ήταν τα νέα μου, χθες, από την πιάτσα. Καλό ξημέρωμα να έχετε, φιλαράκια μου!