BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 440
- Πόντοι
- 300
για τη Μιρα που ηταν περισυ στο λιοσιων 73 μιλατε η αλλη ειναι ?Καλημέρα παιδιά πήγα χτες στοχευμένα φυλής 69Α για την Μίρα..ήταν κλειστό έκανα πολύ δρόμο..θα ήθελα να πάω κ σήμερα αλλά είναι ρίσκο.. οποίος πάει πρωινή βάρδια αν μπορεί να ενημερώσει πλζ.. @n.smirni76 και συ αν μπορείς θα βοηθούσες πολύ φιλτατε.αν δε σου κάνει κόπο μια ενημέρωση αν είναι ανοιχτό σήμερα αυτό το σπιτάκι 69Α
Και εμενα περιεργο μου ακουγεται. Μόνο την αραπινα Εμμυ εχω δει στο 66Δ το απογευμα
Ωραίος, απλά δυοτρεις επισημάνσεις
Φυλής57 εννοείς Φυλής 61 κι η κοπέλα που δουλεύει με την Πέρλα λέγεται Σάντρα.
Φωκ17α Ανδριάνα μελαχρινή με γυαλάκια με υπηρεσία την Εύα, μήπως εννοείς την κλασική Μιχαέλα;(ωραίο σώμα είχε παλιότερα, έχει πάρει κιλά στην μετά κόβιντ era)
Και τέλος,αυτή η Θάλεια στο φωκ25 που λες πρέπει να είναι εντελώς καινούργια.
Παίζει και η Νίκη ρωσόφωνη μολδαβή μέχρι κάποια ώρα σε μπαμπάτσικο στυλ ξανθωπή.Και εμενα περιεργο μου ακουγεται. Μόνο την αραπινα Εμμυ εχω δει στο 66Δ το απογευμα
Νίκη.Δουλεύει και μία ξανθιά γεματούλα, δεν θυμάμαι όνομα, δούλευε και πριν την Έμμυ.
Σήμερα, μετά τις 16:00 ,που πέρασα ήταν κλειστό. Το ίδιο και το 69Β.Καλημέρα παιδιά πήγα χτες στοχευμένα φυλής 69Α για την Μίρα..ήταν κλειστό έκανα πολύ δρόμο..θα ήθελα να πάω κ σήμερα αλλά είναι ρίσκο.. οποίος πάει πρωινή βάρδια αν μπορεί να ενημερώσει πλζ.. @n.smirni76 και συ αν μπορείς θα βοηθούσες πολύ φιλτατε.αν δε σου κάνει κόπο μια ενημέρωση αν είναι ανοιχτό σήμερα αυτό το σπιτάκι 69Α
εΕιναι φοβερό μπιμπελό το μικρό , φατσούλα , ματάκια ,κορμάκι, κωλαρακι βυζακι , όλα σουπερ και μανατζάρει τόσους άντρες κάθε μέρα . έχω δει ουρές σε άλλες και άλλες που δεν λέγανε και τίποτα σπουδαίο . Δικαιολογημένες οι ουρές για την μικρή.Η Ειρηνη σημερα στο Διδυμου 22 μαζευε ολο το χαρτι.Δωματια φουλ και σε μια φαση μετρησα 7 συναγωνιστες στο σαλονι.Αυριο το μενου θα εχει Στελλα και απο Γεναρη θα ειναι κοντα μας η σκιννυ μπιτσς Μαριαννα.
Και η Νίκη δουλεύειΚαι εμενα περιεργο μου ακουγεται. Μόνο την αραπινα Εμμυ εχω δει στο 66Δ το απογευμα
ΝίκηΔουλεύει και μία ξανθιά γεματούλα, δεν θυμάμαι όνομα, δούλευε και πριν την Έμμυ.
17α ,2ηΣυναγωνιστές, η σεξυ τσατσά Εύα, με τα γυαλάκια, είναι στο Φ13 ή στο Φ17;
Και τι ώρες;
γιατί και τις ανοιχτές της που είχε τη βρίσκαμε;;; όλο κάτι μονόωρα και δίωρα την έκλεινε ο γνωστός αγαπούλης με τα γυαλάκιαΜήπως ξέρει κάποιος συναγωνιστής η Ράνια του 84α γιατί έχει τις κλειστές της τον τελευταίο καιρό? Ολο λείπει.
Πότε επέστρεψε το μωρό; Θα μπει καμία βάρδια απογευματινή να γαμήσουμε σαν άνθρωποι;Η Ειρηνη σημερα στο Διδυμου 22 μαζευε ολο το χαρτι.