n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 248.525
- Πόντοι
- 46.232
1η βάρδια να παςΠέρασα μόλις αλλά είναι κλειστό!
1η βάρδια να παςΠέρασα μόλις αλλά είναι κλειστό!
ναι την έχω δει, έχω και σοσιαλ της και έχει ανεβάσει κάνα δυο φωτό που σου πετάγονται τα μάτια έξω! Τέλος πάντων όλα τα γούστα σεβαστάΚαλά με τίποτα....εκτός αν αναφέρεσαι μόνο σε πρόσωπο ,επίσης την έχεις δει πρόσφατα πόσα κιλά έχει πάρει?
δουλεύει πρωί το κοριτσιΠέρασα μόλις αλλά είναι κλειστό!
Πέρασα μόλις αλλά είναι κλειστό!
Εχθές ήταν στο Κολωνού 32Α με μια ξανθιά, δεν συγκράτησα όνομα.1η βάρδια να πας
Οκ αν περάσω κάποιο πρωί θα ενημερώσωΕχθές ήταν στο Κολωνού 32Α με μια ξανθιά, δεν συγκράτησα όνομα.
Δεν την ήξερα παλιότερα αλλά μια χαρά είναι στα κιλά τώρα.Μεταξύ Νικόλ και Ειρήνης ποια διαλέγεις εσύ;;;;Καλά με τίποτα....εκτός αν αναφέρεσαι μόνο σε πρόσωπο ,επίσης την έχεις δει πρόσφατα πόσα κιλά έχει πάρει?
Σε σύνολο εμφάνισης από τις δύο συγκεκριμένες Νικόλ, σε θέμα υπηρεσιών ΕιρήνηΔεν την ήξερα παλιότερα αλλά μια χαρά είναι στα κιλά τώρα.Μεταξύ Νικόλ και Ειρήνης ποια διαλέγεις εσύ;;;;
Λες να μεταφερθεί κ προς φυλής μεριά η κοπέλα? Κρίμα να παραμένει Μεταξουργείο μια τόσο εμφανισιμη όπως την περιγράφεις. Περνάει κ με πακια κ σε ποιο κόστος δουλεύει?η Νικόλ: κάπου 1,67 πολύ καλά κιλά, λευκό δέρμα, βυζί τριάρι, λίγα ταττου όμορφα όχι κάτι τρελό, όμορφος κωλος στα τέσσερα ακόμα πιο όμορφος, μαλλί σχετικά μακρύ καστανό ή κόκκινο αναλογα τα γούστα της, μάτια γαλανα, πολύ όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιακά σαφώς ανώτερη της Ειρήνης κατά τη γνώμη μου πάντα.
έχει περάσει από παντού, Μετάξι την βολεύει αβερτα για πολλούς λόγους. Παλιά το χε 10 νομίζω τώρα είναι στο 15αρι! Για μια φορά τέτοια κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας, μετά ότι κάτσει αν κατσειΛες να μεταφερθεί κ προς φυλής μεριά η κοπέλα? Κρίμα να παραμένει Μεταξουργείο μια τόσο εμφανισιμη όπως την περιγράφεις. Περνάει κ με πακια κ σε ποιο κόστος δουλεύει?
Aδελφέ δώσε λινκ από τα σόσιαλ της δεσποινίδος!ναι την έχω δει, έχω και σοσιαλ της και έχει ανεβάσει κάνα δυο φωτό που σου πετάγονται τα μάτια έξω! Τέλος πάντων όλα τα γούστα σεβαστά
με την καμία, αυτό το ζητάτε από αυτηνAδελφέ δώσε λινκ από τα σόσιαλ της δεσποινίδος!
Η Νικολ τι προγραμμα εχει στις υπηρεσιες της ??η Νικόλ: κάπου 1,67 πολύ καλά κιλά, λευκό δέρμα, βυζί τριάρι, λίγα ταττου όμορφα όχι κάτι τρελό, όμορφος κωλος στα τέσσερα ακόμα πιο όμορφος, μαλλί σχετικά μακρύ καστανό ή κόκκινο αναλογα τα γούστα της, μάτια γαλανα, πολύ όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιακά σαφώς ανώτερη της Ειρήνης κατά τη γνώμη μου πάντα.
μου φαίνεται πριν από κάνα μήνα που πήγα είχε φιλάκια βυζάκια, 69, και προφανώς μουνακι, μη σε πάρω και στο λαιμό μουΗ Νικολ τι προγραμμα εχει στις υπηρεσιες της ??
10 ευρώ το έχει.έχει περάσει από παντού, Μετάξι την βολεύει αβερτα για πολλούς λόγους. Παλιά το χε 10 νομίζω τώρα είναι στο 15αρι! Για μια φορά τέτοια κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας, μετά ότι κάτσει αν κατσει
δε μου λες εσύ, επειδή μιλούσες με την Ήρα από Κολωνού, κάνα νέο είχες? Θα γυρίσει στο κουρμπετι ή πάει πάπαλα?10 ευρώ το έχει.
Για αυτό πάντα βάζουμε και χρονόμετρο και το δείχνουμε και στο κορίτσι για να μην μπορεί μετά να μας κοροϊδέψει.Πέρασα με την δεύτερη και άδειασα τις μπάλες μου γιατί η Αλεξάνδρα με άφησε αχυστο.
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου, το ερωτημα ηταν πιο πολυ εαν κανει ελευθερο στοματικο !!!!!!μου φαίνεται πριν από κάνα μήνα που πήγα είχε φιλάκια βυζάκια, 69, και προφανώς μουνακι, μη σε πάρω και στο λαιμό μου