Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (27 μέλη και 249 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.867
Πόντοι
46.232
απ' ότι κατάλαβα συμφωνούμε και οι δύο πως η ΝΙΚΟΛ που εχει δουλέψει σ ένα κάρο μπουρδέλα, γνωστή και ως γυρολόγος πρέπει να ναι η μακράν πιο όμορφη πουτανα που υπάρχει για μια τριετία τώρα τουλάχιστον!
Καλά με τίποτα....εκτός αν αναφέρεσαι μόνο σε πρόσωπο ,επίσης την έχεις δει πρόσφατα πόσα κιλά έχει πάρει?

Τελευταία τροποποίηση:

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.731
Πόντοι
201
Εγώ βέβαια να εκφράσω την παρατήρηση μου ότι ενώ στην ίδια σελίδα έχει γραφτεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν 1 ώρα την ειρήνη στο διδύμου, αλλά και άνθρωποι που περιμένουν 45 λεπτά την Ανδριάνα στο χωματιανου, ωστόσο το κράξιμο πάει μόνο για την διδύμου..

Πέραν τούτου, η Νικολ που γράφετε, από πλευράς υπηρεσιών πως είναι;

Ναι φίλε μου έχεις δίκιο απόλυτο! :rockon:
Χαμός από κόσμο...

Πέρασα σε μισάωρο πρόγραμμα και έφυγα κάπως έτσι... :zombie:

Φωτόρεπορτάζ από το γεμάτο σαλόνι...
Ελπίζω να φόραγες μάσκα μαν..
Ούτε 8:00 στο μετρό τέτοια πολυκοσμία..

Delulu53

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Στο 86Β μπας και παιζει μπαλιτσα η Εβελινα σημερα; Ειδε κανενας;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.410
Πόντοι
17.885
Καλά με τίποτα....εκτός αν αναφέρεσαι μόνο σε πρόσωπο ,επίσης την έχεις δει πρόσφατα πόσα κιλά έχει πάρει?
ναι την έχω δει, έχω και σοσιαλ της και έχει ανεβάσει κάνα δυο φωτό που σου πετάγονται τα μάτια έξω! Τέλος πάντων όλα τα γούστα σεβαστά

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
μονο εμενα μ λειπει η Λινα φολινα απο ιασωνος?ξερει κανεις τπτ γι αυτην?μπορει να ταν φολα,αλλα 10 ευρο για τετοιο μωρο αξιζε

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.174
Πόντοι
2.836

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.390
Πόντοι
32.478
Δεν την ήξερα παλιότερα αλλά μια χαρά είναι στα κιλά τώρα.Μεταξύ Νικόλ και Ειρήνης ποια διαλέγεις εσύ;;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.867
Πόντοι
46.232
Δεν την ήξερα παλιότερα αλλά μια χαρά είναι στα κιλά τώρα.Μεταξύ Νικόλ και Ειρήνης ποια διαλέγεις εσύ;;;;
Σε σύνολο εμφάνισης από τις δύο συγκεκριμένες Νικόλ, σε θέμα υπηρεσιών Ειρήνη

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.855
Πόντοι
1.046
Βόλτα σήμερα το απόγευμα από τους δρόμους της αμαρτίας:
Διδυμου 27 η Ιβανα με ελεύθερο, τελειωτικό.
Το 22 κλειστό, το 20 ανοιχτό αλλά δεν μπήκα, η Αλιονα από το 18 απούσα, 18 ανοιχτή η υπογα λογικά η Καίτη.
Φωκαίας 25 κάτω η Τζανινα που έχει γίνει σαν γιουβαρλακι και η Σάρα που έχει από τα πιο ωραία κορμιά στη γειτονιά αλλά ξέρω πως μέσα δεν λέει πολλά, κάνουν και παρτουζα.
Φωκαίας 25 πάνω η Αλεξάνδρα που δοκιμάστηκε, εδώ να πω πως η τσατσά χτύπησε πόρτα στο 7 λεπτό σίγουρα για να μην πω και νωρίτερα αλλά τέλος πάντων και πως η Αλεξάνδρα μόνο τσιμπούκι ξέρει να κάνει, από τα υπόλοιπα μου ζαλισε τα αρχιδια, μη το ένα μη το άλλο και έβαλε και δύο κιλά λιπαντικό στο μουνι της.
Φώκαιας 17 κλειστά και τα δύο. Φωκαίας 19 με το που μπαίνω στο σαλόνι ήταν επτά άτομα και περίμεναν να δουν την κοπέλα, αναστροφή και πίσω.
Αγκύρας 12 η Ρόζα και η Ντάρια. Πέρασα με την δεύτερη και άδειασα τις μπάλες μου γιατί η Αλεξάνδρα με άφησε αχυστο.
Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε και καλά γαμησια!!!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
η Νικόλ: κάπου 1,67 πολύ καλά κιλά, λευκό δέρμα, βυζί τριάρι, λίγα ταττου όμορφα όχι κάτι τρελό, όμορφος κωλος στα τέσσερα ακόμα πιο όμορφος, μαλλί σχετικά μακρύ καστανό ή κόκκινο αναλογα τα γούστα της, μάτια γαλανα, πολύ όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιακά σαφώς ανώτερη της Ειρήνης κατά τη γνώμη μου πάντα.
Λες να μεταφερθεί κ προς φυλής μεριά η κοπέλα? Κρίμα να παραμένει Μεταξουργείο μια τόσο εμφανισιμη όπως την περιγράφεις. Περνάει κ με πακια κ σε ποιο κόστος δουλεύει?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.410
Πόντοι
17.885
Λες να μεταφερθεί κ προς φυλής μεριά η κοπέλα? Κρίμα να παραμένει Μεταξουργείο μια τόσο εμφανισιμη όπως την περιγράφεις. Περνάει κ με πακια κ σε ποιο κόστος δουλεύει?
έχει περάσει από παντού, Μετάξι την βολεύει αβερτα για πολλούς λόγους. Παλιά το χε 10 νομίζω τώρα είναι στο 15αρι! Για μια φορά τέτοια κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας, μετά ότι κάτσει αν κατσει

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.640
Πόντοι
2.036
ναι την έχω δει, έχω και σοσιαλ της και έχει ανεβάσει κάνα δυο φωτό που σου πετάγονται τα μάτια έξω! Τέλος πάντων όλα τα γούστα σεβαστά
Aδελφέ δώσε λινκ από τα σόσιαλ της δεσποινίδος!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
η Νικόλ: κάπου 1,67 πολύ καλά κιλά, λευκό δέρμα, βυζί τριάρι, λίγα ταττου όμορφα όχι κάτι τρελό, όμορφος κωλος στα τέσσερα ακόμα πιο όμορφος, μαλλί σχετικά μακρύ καστανό ή κόκκινο αναλογα τα γούστα της, μάτια γαλανα, πολύ όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιακά σαφώς ανώτερη της Ειρήνης κατά τη γνώμη μου πάντα.
Η Νικολ τι προγραμμα εχει στις υπηρεσιες της ??

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.410
Πόντοι
17.885
Η Νικολ τι προγραμμα εχει στις υπηρεσιες της ??
μου φαίνεται πριν από κάνα μήνα που πήγα είχε φιλάκια βυζάκια, 69, και προφανώς μουνακι, μη σε πάρω και στο λαιμό μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom