BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 452
- Πόντοι
- 300
με αυτη που εχει ενα παλαμαρι κρεμαστοΠοιά κοπέλα αρχηγέ? Σκέφτομαι να κατέβω σε λίγο.
με αυτη που εχει ενα παλαμαρι κρεμαστοΠοιά κοπέλα αρχηγέ? Σκέφτομαι να κατέβω σε λίγο.
Για κάτι τέτοια βρες κάνα στανταράκι. Με το καλημέρα δύσκολο, εκτός αν είσαι και πολύ ωραίος.S.O.S Πειτε κανα καλο μωρο για απογευματινη βαρδια ρε παιδια. Ειτε στο 10αρικο, ειτε στο 20αρικο. Θελω καλη συμμετοχη, γλωσσοφιλα και πιπα
Επιλεκτικός όπως πάντα...,..
Από πίσω εχει τρυπα, το χω χύσει.
Από το 2009 (Κολωνού) που τις ξέρω και τις 2, ποτέ δεν έκανανΑπο πότε δεν κάνουν;
Τέτοιες πληροφορίες μοιράζονται μεταξυ μελων που συνεισφέρουν στο σαητ και οχι σε αυτούς που μπαίνουν στην ημερήσια ενημέρωση μονο για να κανουν ερωτήσεις για ετοιμη τροφή.S.O.S Πειτε κανα καλο μωρο για απογευματινη βαρδια ρε παιδια. Ειτε στο 10αρικο, ειτε στο 20αρικο. Θελω καλη συμμετοχη, γλωσσοφιλα και πιπα
Λογικά θα είμαι ομορφόπαιδο που τις έχω παρτουζωσει 4-5 φορές στο ΙάσωνοςΑπό το 2009 (Κολωνού) που τις ξέρω και τις 2, ποτέ δεν έκαναν
ΣωστόςΛογικά θα είμαι ομορφόπαιδο που τις έχω παρτουζωσει 4-5 φορές στο Ιάσωνος
Επίσης
16-17 αν θυμάμαι καλά ήρθαν στο 27
Με την καμία απ' το 2009
Το 2009 δεν ήταν, εμφανίστηκαν το 2016 περίπου στο ρομαντικό σπίτι της κολονου στο 27.Από το 2009 (Κολωνού) που τις ξέρω και τις 2, ποτέ δεν έκαναν
Που ξέρεις αν εγώ συνεισφέρω ή όχι; Οπότε πάω, γράφω. Απλά δεν το κάνω συχνά.Τέτοιες πληροφορίες μοιράζονται μεταξυ μελων που συνεισφέρουν στο σαητ και οχι σε αυτούς που μπαίνουν στην ημερήσια ενημέρωση μονο για να κανουν ερωτήσεις για ετοιμη τροφή.
Υ.Γ : Στο 10ρικο υπάρχει κοριτσι θησαυρός που δίνει γλωσσοφιλα με +5 ευρω μεσα ζτο δωμάτιο. Απαραιτητο να εισαι και λιγο νόστιμος και οχι Κουασιμόδος.
Ναι το 67 λέω, εκ παραδρομής έγραψα 72. Στην κριτική βρήκα τον σωστό οίκο αλλά δεν το διόρθωσα εδώΕίσαι σίγουρος ότι ήταν φ72;
72 λες Ισόγειο ή υποβρύχιο;
Και ποιά βάρδια;
Είδα τις προάλλες μια τζένιφερ νομίζω στο φ67 πρωινή
Σε κυνήγι μονόκερου βγήκες...
Με τα ναυάγια που μας πασάρουν.....κι εγώ 2 ώρες έψαχνα μουνί αξιοπρεπές μέ άνεση. Οι γνωστές είχαν ουρά, οι υπόλοιπες δεν βλέπονταν.Χαμός από ματακιδες και απόψε...γεμάτα σαλόνια και μετά γεια σας.
Προσοχή φυλής 65 στην τρίτη βάρδια κά είναι μία ξανθιά με καρέ και μεγάλα βυζιά στρουμπουλη ειναι ΜΕΓΑΛΗ φόλα
η Αουρόρα αλλά..εχει καμμια πουθενα τετοια νεανικη κ' μαυρισμενη κωλαρα?