nikosvita314
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Η Νικόλ σκινι σε ποιο στην Λιοσίων είναι;Λιοσίων στεφάνι Αλέξα στο ένα
Οκ εμφάνιση
Στο δίπλα Καταλίνα Νικόλ η Νικόλ αδύνατο σκινι
Η Νικόλ σκινι σε ποιο στην Λιοσίων είναι;Λιοσίων στεφάνι Αλέξα στο ένα
Οκ εμφάνιση
Στο δίπλα Καταλίνα Νικόλ η Νικόλ αδύνατο σκινι
Δεν θυμάμαι 2 είναι ολα και όλα αδερφέΗ Νικόλ σκινι σε ποιο στην Λιοσίων είναι;
Μην τα δώσεις χωρίς να παζαρέψεις.Οπότε στα 120€ θα πηγαίνει η ώρα σωστά;Τί πρόγραμμα κάνει;
Η τίνα δεν κάνει ακσποτο με Καποτά λέει την έχω ρωτήσει για ακσποτο και μου είπε δεν κάνειΟμορφιά: Σαμπίνα - Βέργας 7, Ράνια - Φ84, Ειρήνη - Διδύμου, Ντάρια - Αγκύρας όλες στο 20άρικο.
Τσιμπούκι: Ναταλί Φώκαιας 27, Μικαέλα Φώκαιας 17, Αλεξάνδρα Φώκαιας 25Α, Τίνα - Βέργας 7 όλες ακάποτο.
Αν την ρωτήσεις έξω λέει όχι και το πρόγραμμα που ανακοινώνει είναι απλό πρόγραμμα, μέσα όμως κάνει επιλεκτικά.Η τίνα δεν κάνει ακσποτο με Καποτά λέει την έχω ρωτήσει για ακσποτο και μου είπε δεν κάνει
Καλημέρα! Πού ακριβώς είναι αυτός ο οίκος? Και τι βάρδιες δουλεύει το μουνάκι?Κρισταλ μουναρα Βραζιλία μαυρουλα φιλιππιδου κάτω αλλα δύο μπάζα και η τσατσα τρανσέξουαλ
Οχι στην φυλής κόλλησαΣτο Μεταξουργείο κόλλησες ή μήπως πήγες με πουτάνα που έγλυφε και κώλους;
Στο δρόμο που έγραψε εχει 2 ρδελα οχι αυτο με τις σκάλες τις πολλές , την πέτυχα βράδυΚαλημέρα! Πού ακριβώς είναι αυτός ο οίκος? Και τι βάρδιες δουλεύει το μουνάκι?
Αν παίζει ενημερώστε και εμέναΠαίζει στην φυλης και τριγύρω τιμια παρτούζα πρωινη βαρδια?
Ξέρετε από ποιον οίκο ανοχής και ποια κοπέλα;Οχι στην φυλής κόλλησα
Φίλε μου έχει περάσει λιγος καιρός και δεν έχει νοημα να αναφέρω απλά προσοχή στα ακαποταΞέρετε από ποιον οίκο ανοχής και ποια κοπέλα;
Δεν το γνώριζα. Eμένα μου κάνει ακάποτο γιατι τη γαμώ από το 2021.Η τίνα δεν κάνει ακσποτο με Καποτά λέει την έχω ρωτήσει για ακσποτο και μου είπε δεν κάνει
Φυλής 99S.O.S Πειτε κανα καλο μωρο για απογευματινη βαρδια ρε παιδια. Ειτε στο 10αρικο, ειτε στο 20αρικο. Θελω καλη συμμετοχη, γλωσσοφιλα και πιπα
Ποιά κοπέλα αρχηγέ? Σκέφτομαι να κατέβω σε λίγο.Φυλής 99
Εγγυημένη θηλυκότητα![]()