Βραδινή επίσκεψη, μαζί με τον αδερφό μου, σε σινεμά του κέντρου, για να δούμε τον Σκαθαροζούμη Νο2. Αφού φάγαμε πόρτα, μιας και το σινεμά ήταν κλειστό, αποφασίσαμε να πάμε στοχευμένη βολτίτσα, στην οδό Φωκαίας, στην δεύτερη βάρδια:
Φωκαίας 27Β: Εμμανουέλα, άσχημη Αλβανίδα, η οποία συστήνεται ως Ουκρανή. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Φωκαίας 25Β: Σάρα, Γυφτό-Βουλγάρα με λυγερό κορμί και πλαστικά βυζιά. Παρατήρησα, ότι έχει κάνει επέμβαση και στα χείλη της. Την είχα γαμήσει όταν ήταν μελαχρινή και το στήθος της ήταν φυσικό. Προτείνεται, για μία φορά, μόνο για το παλμαρέ. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 25Α: Αλεξάνδρα, νεαρή εμφανίσιμη Ρωσίδα. Έκφυλο πρόσωπο, με πειραγμένα χείλη, καλό σώμα, με λίγο επίπεδο κώλο. Την καυλάντισα, στο σαλόνι και καθώς έφευγε, με αποκάλεσε μαλάκα. Της απάντησα,ύ πως έτσι με φωνάζουν όλοι. "Μην ανησυχείς, δίκιο έχουν!" Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 19: Δεν θυμάμαι το όνομα της τύπισσας. Έχω την εντύπωση, ότι η τσατσά την παρουσίασε ως Μαρία. Μια ψηλή, μελαχρινή, αγγούρω ήταν. Πρόγραμμα απλό.
Φωκαίας 17Α: Μιχαέλα, μελαχρινή μπαμπάτσικη, με γυαλιά και έκφυλο παρουσιαστικό. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η βετεράνος Εύα, η οποία έχει αρχίσει να γερνάει. Θυμάμαι, πριν από καμιά 20αριά χρόνια, ότι όλοι οι πελάτες ήθελαν να την πηδήξουν. Στο φεύγα την χαιρέτησα και την ρώτησα, εάν είναι καλά.
Φωκαίας 13: Σαμάνθα, ξανθιά, πολύ μικρή, βλογιοκομμένη Λατίνα. Κοντούλα, με ωραίο σωματάκι. Φόραγε ένα κορδόνι, το οποίο τόνιζε το λαχταριστό κωλαράκι της. Δυστυχώς είναι μεγάλη φόλα και αυτό έχει γίνει, πλέον, ευρέως γνωστό. Νορμάλ πρόγραμμα.
Διδύμου 20: Ελένη, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα. Νορμάλ σεξ, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Τελικά, δεν γάμησα καμία. Ανέβηκα στο μηχανάκι του αδερφού μου και επιστρέψαμε στα σπίτια μας.