Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 408 άτομα (33 μέλη και 375 επισκέπτες)

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Επιστροφή Αλίνας στην Ιασ20α, οτι πιο vfm υπάρχει τώρα. Καταρχάς είναι 29χρ. απο Κίεβο, μιλάει μόνο Ουκρανορώσσικα και Αγγλικά, καλούτσικη φάτσα με πολύ καλό νταρντανε σώμα χωρίς παχάκια, είναι σχετικά ψηλή (γύρω 1.70), έχει σφιχτό λευκό δέρμα, ωραίο στενό ρόζ νιμου, αντέχει δυνατό μησηγά. Δουλεύει μετά της 18:00, αξίζει δοκίμη όσο υπάρχει και αντέξει τον οχετό του Σκατουργείου

Τελευταία τροποποίηση:

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
629
Πόντοι
80
Επιστροφή Αλίνας στην Ιασ20α, οτι πιο vfm υπάρχει τώρα. Καταρχάς είναι 29χρ. απο Κίεβο, μιλάει μόνο Ουκρανορώσσικα και Αγγλικά, καλούτσικη φάτσα με πολύ καλό νταρντανε σώμα χωρίς παχάκια, είναι σχετικά ψηλή (γύρω 1.70), έχει σφιχτό λευκό δέρμα, ωραίο στενό ρόζ νιμου, αντέχει δυνατό μησηγά. Δουλεύει μετά της 18:00, αξίζει δοκίμη όσο υπάρχει και αντέξει τον οχετό του Σκατουργείου
Το πρωί ήταν στο μεγ.αλεξανδρου 21 ισόγειο οπότε μετά πήγε στο αδελφό ίδρυμα..
Έτσι και η Μάντι...μια από εδώ και μια από εκεί τις βρίσκουμε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.150
Πόντοι
41.129
Λοιπόν επειδή δεν με αφήνει να κάνω κριτική κανονική θα την κάνω εδώ...

Διδύμου 22 κάτω
Ειρήνη ωράριο 10.00-17.00
Η γνωστή και μη εξαιρεταια επέστρεψε...
Χαμός από κόσμο μετά από αναμονή 2 ατόμων είπα να δοκιμάσω και εγώ επιτέλους έτσι για το παλμαρέ!
Δεκτική σε φιλάκια όχι γλωσσοφιλα
Τσιμπούκι καλουτσικο αλλά έχει κορμάκι πολύ καλό οπότε οκ..
Εγλυψε αρχιδια και δεν είπε όχι σε καμία στάση αλλάξαμε 2-3..
Γενικά μια καλή συνεδρία όπου αν δεν είχε τοοοοσο πολύ κόσμο θα την κυνηγαγα ξανά..

Ειρηνη ...την βαρεθηκαμε ηδη :tired::tired:

Περιμενετε μιάμιση ωρα να γαμησετε :coffee::coffee:
Εχω ανακαλυψει νεο μωρο :smitten:μικρο :smitten:τρυφερο :smitten:που δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα εχει ροζ μουνακι που τρεμει στο γλειψιμο
και ανυπομονει να της τον χωσεις και να την γαμησεις σε full gfe ρυθμο :knockinb::knockinb::knockinb:

Δε θα ανεβει κριτικη.... :tooth::tooth::tooth:
Μονο για τα μελη του bου που προσφερουν στο σαητ. :hi::hi:

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
504
Πόντοι
81

Εχω ανακαλυψει νεο μωρο :smitten:μικρο :smitten:τρυφερο :smitten:που δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα εχει ροζ μουνακι που τρεμει στο γλειψιμο
και ανυπομονει να της τον χωσεις και να την γαμησεις σε full gfe ρυθμο :knockinb::knockinb::knockinb:

Ετσι μπραβο !
Εισαι το pathfinder του μπου!

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Το πρωί ήταν στο μεγ.αλεξανδρου 21 ισόγειο οπότε μετά πήγε στο αδελφό ίδρυμα..
Έτσι και η Μάντι...μια από εδώ και μια από εκεί τις βρίσκουμε
Εκεί την πρωτοείδα πριν κάνα δίμηνο, φαίνεται να βαράει υπερωρίες... Είναι η πρώτη επιλογή μ μετά την πολυπόθητη της Δ22.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.268
Πόντοι
2.836

Στις 13:30 πετάχτηκα να την δω και δεν είχε κόσμο, ήμουνα μόνος, μοιάζει σαν έφηβη, μικροδείχνει πολύ, έφυγα γιατι ήθελα να δω την πολυαγαπημένη μου Ιβάνα μετά απο καιρό.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
695
Πόντοι
81

Εριστικός...

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.184
Πόντοι
3.091

Έχω ενημερωθεί ήδη. Θα προσπαθήσω να πάω αύριο στην αρχή της βάρδιας της, αν τα καταφέρω.

Και όχι να μη γράψεις κριτική. Αν είναι τόσο τρυφερούδι όπως λέγεται, θα χυμήξουν άπαντες και θα το καταστρέψουν…

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.046
Πόντοι
1.010

Θα μας πεις σε πμ;;;

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.034
Πόντοι
361
Έχω ενημερωθεί ήδη. Θα προσπαθήσω να πάω αύριο στην αρχή της βάρδιας της, αν τα καταφέρω.

Και όχι να μη γράψεις κριτική. Αν είναι τόσο τρυφερούδι όπως λέγεται, θα χυμήξουν άπαντες και θα το καταστρέψουν…
Ποιο το νόημα του σαιτ αν όλοι συμπεριφέρονται έτσι…

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.268
Πόντοι
2.836
Μήπως γνωρίζει κανεις αν είναι καλή μια νεαρή με καστανά μαλλιά με κοτσίδα που εκδίδεται απόγευμα Ιάσωνος 32 δεξιά για 15;

Τόλμησε το, δοκίμασε, και γράψε μας.

Ποιο το νόημα του σαιτ αν όλοι συμπεριφέρονται έτσι…
Έλα ντε? Για πες μας εσύ?

Mitsaras29

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
30
Like
1.389
Πόντοι
1.011

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
663
Πόντοι
361
Ενημέρωση για τους λάτρεις του big ass !
Φυλής 59 στον επάνω όροφο έχει 2 κοπέλες με τις μεγαλύτερες κωλάρες της περιοχής .

Τελευταία τροποποίηση:

thodoris97

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Εχει γινει η επσιτροφη της Αννας Κου η οχι ακομα?

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
33
Like
1.594
Πόντοι
1.071
έλα ντε.. να φτιάξουμε ομαδούλες, να τα λέμε μεταξύ μας, μην τα μάθουν οι άλλοι :cheesy:
Εδώ μιλάμε για ψαγμενα πράγματα μόνο για γνωστες! Θυσιαστε και εσείς την ζωη σας για να μάθετε

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Σόρι αν έχει επαναληφθεί, η Σοφία, η ξερακιανή αλλά φιλότιμη μεγαλοκοπέλα από Διδύμου 22, χθες στη δεύτερη βάρδια ήταν στο Χωματιανού κάτω. Προτίμησα την Αλίσια, μοιάζει με την Αλεξάνδρα στο πάνω αλλά η Αλεξάνδρα νομίζω πως είναι πιο όμορφη. Κοντούλα η Αλίσια, ελαφρώς τσουπωτή, ξανθούλα, γύρω στα 30-35 την έκοψα. Καλή ακά πίπα, ευγενική και ψιλοδεκτική, αλλά και κάπως μηχανική. Δεν τα έκλαψα, αλλά δεν μου έμεινε και κάτι παραπάνω για δεύτερη επίσκεψη :sunglasses:

Τα λιγούρια ψυχραιμία με την κοπέλα που λέει ο Δημήτρης, σε μια-δυο βδομάδες θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, ακόμα παρθένα θα είναι :confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom