Πολυνίκης 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
Τώρα φυλης, 2 βανακια οπκε έχουν σταματήσει κόσμο, στήσιμο τοίχο και έλεγχο σε ολους
Καλημέρα,έχεις μπερδευτεί με το απλό πρόγραμμα .Τσάρκα σήμερα στην απογευματινή βάρδια, κατά της 21:00:
Αγκύρας 12Β: Αντριάννα, το γνωστό απολίθωμα, πρώτη ξαδέρφη του Μάμρα.
Αγκύρας 12Α: Κατερίνα, έκφυλη χοντρέλω, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Μαζί της η Βικτώρια, μία παλιά γνώριμη, την οποία είχα να δω καμιά 20αριά χρόνια. Μιλάμε, τρόμαξα να την γνωρίσω! Έχει πατσαβουριάσει και μπαχατελέψει, μέ.
Ναι,αλλα το Ειρηνακι δεν αντεχει.Το μουνί και το πηγάδι αντέχουν αγαπητ
Θέλει στρώσιμο μερικά χιλιόμετρα και θα είναι οκ.Ναι,αλλα το Ειρηνακι δεν αντεχει.
Κώλο ανακοίνωσε? αν όχι ρώτησες? αν το έκoψε εντελώς δεν βλέπω λόγο να την πάρει κανείς πλέονδοκίμασα εγώ πρόσφατα, κασκαντεριλίκι. Γαμιέται με ρυθμούς χελώνας, πρέπει να σου αρέσει πολύ για αντέξεις το 10 λεπτο. Θα την απέφευγα...
Έτσι ένιωσα την μία και μονάδικη φορά που πήρα την Δανάη στο Ι20Α όταν μου ζήτησε να βγω από τον κώλο της γιατί πονάει και τον έβαλε στο μουνί χωρίς αλλαγή καπότας, είχε προηγηθεί και αναδιάρθρωση της μασέλας στην πίπα οπότε αθροιστικά σιχάθηκα τον εαυτό μου και εγώ, το ξεπέρασα την επόμενη βέβαιαΈπρεπε στο καπάκι να πας στο πιάνο για να ρεφαρεις...όσο για το σιχαμα που νιώθεις...έχει συμβεί και συμβαίνει και θα συμβεί πάλι στους περισσότερους από εμάς...μην μασας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καμμιάς πουτανας πληρωτεας η όχι!
Λατίνα ?Ιασ. 20
Α Βανέσα
Δηλαδή μας λές πως επέστρεψε η Βανέσα το κοντοπούτανο ?
υπαρχει φιλε μου και ειναι στην οδο παρασσιου 36 στον 1ο οροφο...ειναι μαζι με μια χοντρουλα με μεγαλο στηθος την γιαννα....δεν ξερω τι προσδοκιες εχεις για την τρελοκοτσιδου, αλλα κρατα μικρο καλαθι...ναι μεν αλλα...μπορει να εχει βαλει το ελευθερο στο προγραμμα της αλλα σε ολα τα αλλα ο χρονος ειναι αμειλικτοςΕρώτηση πέρασα σήμερα από σταθμό Λαρίσης εκεί κοντά δεν ήταν ένα μπουρδελακι που ήταν η τρελοκοτσιδου??? Έχει κλείσει αυτό? Θα ήθελα να την ξαναδώ μετά από τόσο καιρό...
Άγκυρας 5 μύστη ??? Μήπως Ιωαννίνων ???Άγκυρας 5 Άννα και Λαρίσα
Ιασ. 20
Α Βανέσα
Β Σαμανθα και Άμμη
Γ Μάντη και Μπάρμπαρα
19 Άννα
την Ρίτα λες παλιάΓεια σας παίδες , κολωνου 30Β στον 1 όροφο συνήθως βραδυνες ώρες έχω κολλήσει άγρια με μια αλογα , κανονικο μοντέλο ισαξιο για βίζιτες πολυτελείας...και οχι του 20ρικου που ζηταει ...
Μαυρα μαλλιά μεγαλα έντονο βλεμα μαυροματα , με τατου στο δεξί μπρατσο της και πιρσινκ στις ρογες της ..
Φιδίσιο ψηλό κορμι με απιστευτη μεγάλη κολαρα ...
Προχτες που την επισκευτικα μου συστηθηκε ιρεν πιο παλια ναντια ..δεν ξερω αλαξε ονομα....
Προσπαθήσω να της πάρω τηλέφωνο της επομενη φορα , με την πρόφαση αν κανει βιζιτες στον χωρο μου ..
Θ α εδινα ανετα 100 + για σπιτι μου εστω για καποιες ωρες...
το γνωστό κοντοπούτανο που είχε βγει η φήμη οτι έμεινε έγκυος;;;
Ναι, λάθος μου.Άγκυρας 5 μύστη ??? Μήπως Ιωαννίνων ???
Δεν γνωρίζω, λείπω μεγάλα διαστήματα εξωτερικό.το γνωστό κοντοπούτανο που είχε βγει η φήμη οτι έμεινε έγκυος;;;