T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.971
- Πόντοι
- 1.046
Δυστυχώς φίλε, δεν είναι αυτή που λες.Είναι η Ειρήνη που παλιότερα λεγόταν Στέλλα;
Δυστυχώς φίλε, δεν είναι αυτή που λες.Είναι η Ειρήνη που παλιότερα λεγόταν Στέλλα;
Όντως, αυτό που φοράει είναι χιλιοφορεμένο. Το θυμάμαι από την πρώτη φορά που την πήρα. Εγώ πέρασα πιο αργά λίγο. 1 δωμάτιο αναμονή μόνο και πέρασα. Να πω ότι σιγά σιγά αρχίζει η φθορά. Λογικό. Όχι ότι ήταν κακή, αλλά δεν ήταν σαν τις πρώτες μέρες που δούλευε. Ίσως να φταίει ότι πήγα και αργά. Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν πάειΔιδύμου 22 ισόγειο το κουκλάκι η Ειρήνη. Δεν πέρασα γιατί είχε αναμονή. Καλά αυτό το συνολάκι που φοράει από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε, ενσωματωμένο είναι; Ελπίζω να το πλένει πού και πού. Επίσης καλόν ήταν να αλλάζει λίγο τις εμφανίσεις για να μην την βαρεθούμε γρήγορα.
Σήμερα που πέρασα 16.30 ήταν ήδη εκεί...Συνήθως τα απογεύματα δουλεύει, από τις 17:00 και μετά.
Υπάρχουν κριτικές Μπέλλα το όνομα τήςΜήπως γνωρίζει κανεις αν είναι καλή μια νεαρή με καστανά μαλλιά με κοτσίδα που εκδίδεται απόγευμα Ιάσωνος 32 δεξιά για 15;
Τόλμησε το, δοκίμασε, και γράψε μας.Μήπως γνωρίζει κανεις αν είναι καλή μια νεαρή με καστανά μαλλιά με κοτσίδα που εκδίδεται απόγευμα Ιάσωνος 32 δεξιά για 15;
Ο θρυλέων έχει αυτά που παίρνει η Ιβάνα..Πιπούλες..Λοιπόν επειδή δεν με αφήνει να κάνω κριτική κανονική θα την κάνω εδώ...
Διδύμου 22 κάτω
Ειρήνη ωράριο 10.00-17.00
Η γνωστή και μη εξαιρεταια επέστρεψε...
Χαμός από κόσμο μετά από αναμονή 2 ατόμων είπα να δοκιμάσω και εγώ επιτέλους έτσι για το παλμαρέ!
Δεκτική σε φιλάκια όχι γλωσσοφιλα
Τσιμπούκι καλουτσικο αλλά έχει κορμάκι πολύ καλό οπότε οκ..
Εγλυψε αρχιδια και δεν είπε όχι σε καμία στάση αλλάξαμε 2-3..
Γενικά μια καλή συνεδρία όπου αν δεν είχε τοοοοσο πολύ κόσμο θα την κυνηγαγα ξανά..
Πριν έκανα άλλη μια κατάθεση στο Ιάσωνος 20α στην Μάντι με το πολύ καλό τσιμπούκι οπότε βοήθησε στο να δώσω λίγο σφυροκόπημα παραπάνω στην Ειρήνη..
Μέσα στο δωμάτιο του Ιάσωνος ο dimitrisxx είχε γράψει με μαρκαδόρο αλλά δεν είχα να απαντήσω!
Αύριο θα πάω στην τρελιαρα Ιβαννα
Αν κερδίσει και ο Ολυμπιακός σήμερα θα μπορώ να μιλάω για μια υπέροχη μέρα!
Καλή συνέχεια σε όλους και να γαματε όσο μπορείτε!
Εδώ γαμαμε δεν χωράνε οπαδικα!Ο θρυλέων έχει αυτά που παίρνει η Ιβάνα..Πιπούλες..
Κάτι σαν προχθές Κυριακή..
Σωστόοοοοος...Εδώ γαμαμε δεν χωράνε οπαδικα!
Ο Παο ήταν καλύτερος και το κλείνουμε εδω
Το πρωί ήταν στο μεγ.αλεξανδρου 21 ισόγειο οπότε μετά πήγε στο αδελφό ίδρυμα..Επιστροφή Αλίνας στην Ιασ20α, οτι πιο vfm υπάρχει τώρα. Καταρχάς είναι 29χρ. απο Κίεβο, μιλάει μόνο Ουκρανορώσσικα και Αγγλικά, καλούτσικη φάτσα με πολύ καλό νταρντανε σώμα χωρίς παχάκια, είναι σχετικά ψηλή (γύρω 1.70), έχει σφιχτό λευκό δέρμα, ωραίο στενό ρόζ νιμου, αντέχει δυνατό μησηγά. Δουλεύει μετά της 18:00, αξίζει δοκίμη όσο υπάρχει και αντέξει τον οχετό του Σκατουργείου
Λοιπόν επειδή δεν με αφήνει να κάνω κριτική κανονική θα την κάνω εδώ...
Διδύμου 22 κάτω
Ειρήνη ωράριο 10.00-17.00
Η γνωστή και μη εξαιρεταια επέστρεψε...
Χαμός από κόσμο μετά από αναμονή 2 ατόμων είπα να δοκιμάσω και εγώ επιτέλους έτσι για το παλμαρέ!
Δεκτική σε φιλάκια όχι γλωσσοφιλα
Τσιμπούκι καλουτσικο αλλά έχει κορμάκι πολύ καλό οπότε οκ..
Εγλυψε αρχιδια και δεν είπε όχι σε καμία στάση αλλάξαμε 2-3..
Γενικά μια καλή συνεδρία όπου αν δεν είχε τοοοοσο πολύ κόσμο θα την κυνηγαγα ξανά..
Ετσι μπραβο !Ειρηνη ...την βαρεθηκαμε ηδη
Περιμενετε μιάμιση ωρα να γαμησετε
Εχω ανακαλυψει νεο μωρο μικρο τρυφερο που δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα εχει ροζ μουνακι που τρεμει στο γλειψιμο
και ανυπομονει να της τον χωσεις και να την γαμησεις σε full gfe ρυθμο
Δε θα ανεβει κριτικη....
Μονο για τα μελη του bου που προσφερουν στο σαητ.
Εκεί την πρωτοείδα πριν κάνα δίμηνο, φαίνεται να βαράει υπερωρίες... Είναι η πρώτη επιλογή μ μετά την πολυπόθητη της Δ22.Το πρωί ήταν στο μεγ.αλεξανδρου 21 ισόγειο οπότε μετά πήγε στο αδελφό ίδρυμα..
Έτσι και η Μάντι...μια από εδώ και μια από εκεί τις βρίσκουμε
Στις 13:30 πετάχτηκα να την δω και δεν είχε κόσμο, ήμουνα μόνος, μοιάζει σαν έφηβη, μικροδείχνει πολύ, έφυγα γιατι ήθελα να δω την πολυαγαπημένη μου Ιβάνα μετά απο καιρό.Ειρηνη ...την βαρεθηκαμε ηδη
Εριστικός...Ειρηνη ...την βαρεθηκαμε ηδη
Εχω ανακαλυψει νεο μωρο μικρο τρυφερο που δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα εχει ροζ μουνακι που τρεμει στο γλειψιμο
Δε θα ανεβει κριτικη....
Έχω ενημερωθεί ήδη. Θα προσπαθήσω να πάω αύριο στην αρχή της βάρδιας της, αν τα καταφέρω.Ειρηνη ...την βαρεθηκαμε ηδη
Δε θα ανεβει κριτικη....
Θα μας πεις σε πμ;;;Ειρηνη ...την βαρεθηκαμε ηδη
Δε θα ανεβει κριτικη....