You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ναι κυ
Πριν λίγο
Λοιπόν Δυδιμου 22 Ειρήνη με πολύ κόσμο Άγκυρας 9 Ρόσα και αλινα και 12 Ήρα και Αναστασία νομιζωΤελικά στο διδύμου 22 ποια είναι;;;
Λοιπόν κανονίστε να το ξεμουνιασετε το κορίτσι και να σταματήσει πάλι.ααα και χρόνια πολλά για την ημέρα.Λοιπόν Δυδιμου 22 Ειρήνη με πολύ κόσμο Άγκυρας 9 Ρόσα και αλινα και 12 Ήρα και Αναστασία νομιζω
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 520
- Πόντοι
- 81
Μύστη, δυστυχώς όλοι στηρίζουμε και τρέφουμε το πορνικό κύκλωμα. Εκεί το χρήμα είναι εξ ορισμού μαύρο.
Πάντως, ο @DmtrsxXx μας κέρασε μια πεντανόστιμη τούρτα από το Bread Factory για τη γιορτή του!
Το πορνικο κυκλωμα το στηριζουμε για πολλους λογους, αλλα η λεπτη γραμμη μεταξυ τραγικινγκ και θελησης για δουλεια απο μεριας της ιεροδουλης ειναι κατι που σκεφτομαι, δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να παω με μια γυναικα χωρις να το θελει και ας ειναι πουτανα.
Υπαρχει καποιος που εχει τις αναλογες σκεψεις και αν ναι τι λυση θα προτεινατε;
Υγ, ωραιες τουρτες το μπρεντ φακτορι εικονικα οτι θες στο φτιαχνουν, η γευση κατω των προσδωκιων,
σαν την αουρορα ενα πραγμα που πλεον απο υπηρεσιες εχει χαλασει αλλα παραμενει μουναρα
Το πορνικο κυκλωμα το στηριζουμε για πολλους λογους, αλλα η λεπτη γραμμη μεταξυ τραγικινγκ και θελησης για δουλεια απο μεριας της ιεροδουλης ειναι κατι που σκεφτομαι, δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να παω με μια γυναικα χωρις να το θελει και ας ειναι πουτανα.
Υγ, ωραιες τουρτες το μπρεντ φακτορι εικονικα οτι θες στο φτιαχνουν, η γευση κατω των προσδωκιων,
σαν την αουρορα ενα πραγμα που πλεον απο υπηρεσιες εχει χαλασει αλλα παραμενει μουναρα
σαν την αουρορα ενα πραγμα που πλεον απο υπηρεσιες εχει χαλασει αλλα παραμενει μουναραξεχασα
Ξέχασα να πω Ο Τσάτσος Έδιωξε Πακιστανούς και έναν Αφρικανό Εγώ την είδα εμένα δεν μου άρεσε εμφανισιακά Γούστα είναι αυτά και έφυγαΛοιπόν Δυδιμου 22 Ειρήνη με πολύ κόσμο Άγκυρας 9 Ρόσα και αλινα και 12 Ήρα και Αναστασία νομιζω
Διδύμου 22 η Ειρήνη "καινούργια" κοπέλα σύμφωνα με τον τσατσο. Έμπαιναν μπαρμπαδια έβγαιναν μπαρμπαδια, 5 δωμάτια μπροστά μου δεν είχα τόσο χρόνο στη διάθεσή μου. Μπήκε και ένα τυπάς με λευκή καλτσουλα τρελαμενος όντα πελάτης της κατά τα λεγόμενα του, τους δωσα τη σειρά και έφυγα. Πιο πολύ πήγα να δω το μωρό, όντως ωραίο κοντό με τέλειο βυζακι, μακάρι να είχα χρόνο να το δοκιμαζα. Αλλά ρε παιδιά είδα ένα κρεββάτι της κακιάς ώρας πως γαμανε σε 3 πόντους στρώμα.
Τελευταία τροποποίηση:
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 746
Η κριτική μου , δεν ξέρω γιατί δεν την βγάζει σε κεντρική. Μάλλον θα έχει μπει σε ουρά.
Τα κορίτσια από το Μεντεγίν (ιδιαίτερη πατρίδα του Εσκομπάρ) (7.5) | Λιοσίων 73Α (Μπουρδέλα) Λιοσίων
Κριτική για το Λιοσίων 73Α (Μπουρδέλα) Λιοσίων από Aristot3lis με βαθμολογία 7.5
www.bourdela.com
Όποιος περάσει από Διδυμου 27 ας ενημερώσει κ εμάς
Χθες το απόγευμα ήταν η Ιβάνα.
johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 607
- Πόντοι
- 80
Τι ώρα πιάνει η τρελή ξέρει κανείς?Χθες το απόγευμα ήταν η Ιβάνα.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Τωρα live Μεταξουργειο στην Ζηνωνος στο μοναδικο μπουρδελο του δρομου αυτου, πετυχα για πρωτη φορα την Μιλενα, μια ξανθια εντυπωσιακη Αλβανιδα σε στυλ Σονιας απο Ιασωνος 30 οροφος...τιμηθηκε με αρκετα καλες εντυπωσεις..υπαρχουν και καποια αρνητικα βεβαια.. θα ανεβει κριτικη...
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.619
- Πόντοι
- 5.631
Ξέρεις φίλε μου αν έπιασε τώρα 3η βάρδια ή αν δουλεύει και 2η?Τωρα live Μεταξουργειο στην Ζηνωνος στο μοναδικο μπουρδελο του δρομου αυτου, πετυχα για πρωτη φορα την Μιλενα, μια ξανθια εντυπωσιακη Αλβανιδα σε στυλ Σονιας απο Ιασωνος 30 οροφος...τιμηθηκε με αρκετα καλες εντυπωσεις..υπαρχουν και καποια αρνητικα βεβαια.. θα ανεβει κριτικη...
Αναμένουμε κριτική
G.Nikolaou(2)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 144
- Πόντοι
- 280
Καλημεραα ξέρει κανείς τι παίζει Λιοσίων που βολεύει και το μέτρο;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.965
- Πόντοι
- 19.505
Διδύμου 22 ισόγειο το κουκλάκι η Ειρήνη. Δεν πέρασα γιατί είχε αναμονή. Καλά αυτό το συνολάκι που φοράει από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε, ενσωματωμένο είναι; Ελπίζω να το πλένει πού και πού. Επίσης καλόν ήταν να αλλάζει λίγο τις εμφανίσεις για να μην την βαρεθούμε γρήγορα.
Τελευταία τροποποίηση:
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.777
- Πόντοι
- 201
Είναι η Ειρήνη που παλιότερα λεγόταν Στέλλα;Διδύμου 22 ισόγειο το κουκλάκι η Ειρήνη. Δεν πέρασα γιατί είχε αναμονή. Καλά αυτό το συνολάκι που φοράει από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε, ενσωματωμένο είναι; Ελπίζω να το πλένει πού και πού. Επίσης καλόν ήταν να αλλάζει λίγο τις εμφανίσεις για να μην την βαρεθούμε γρήγορα.
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.971
- Πόντοι
- 1.046
Συνήθως τα απογεύματα δουλεύει, από τις 17:00 και μετά.Τι ώρα πιάνει η τρελή ξέρει κανείς?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις