Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.572
- Πόντοι
- 746
ΑπογευματινήΒάρδια?
ΑπογευματινήΒάρδια?
Μόλις πήγα να δω τι παίζει η μια είναι μοντέλο με τατουαζ ωραίο κορμί η αλλη ειναι σαν όρκα με κυτταρίτιδαΑπογευματινή
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα πάω να την τιμήσω...ρωτάω συνέχεια γιατί μου πέφτει πολύ μακριά εμένα το κέντρο και δεν συμφέρει να έρχομαι άσκοπαΈχει επιστρέψει πρώτη βάρδια στο 65α, αλλά τσέκαρε και στο ισόγειο ή στο 84α άν δεν τη βρείς εκεί. Πάντως πρώτη βάρδια.
Ναι η πρώτη τρελό μωρό. Απλά μέσα συμπληρώνουν η μία την άλλη. Ψιλολεσβιακα, φιλιά, χουφτωματα, αναστεναγμοί. Οπότε με 10€+ παίρνεις και την αναβάθμιση της πρώτης. Τα γράφω στην κριτική.Μόλις πήγα να δω τι παίζει η μια είναι μοντέλο με τατουαζ ωραίο κορμί η αλλη ειναι σαν όρκα με κυτταρίτιδα
Έχεις ενα πόιντ αλλα ναι ευχαριστώ για τις πληροφορίες ασυναγώνιστη αλλα το βλέπω απο την άποψη γιατί να βάλεις στο μουγιουρντι φακές?Ναι η πρώτη τρελό μωρό. Απλά μέσα συμπληρώνουν η μία την άλλη. Ψιλολεσβιακα, φιλιά, χουφτωματα, αναστεναγμοί. Οπότε με 10€+ παίρνεις και την αναβάθμιση της πρώτης. Τα γράφω στην κριτική.
Κοίταξε σε μια παρτουζα άντρας με 2 γυναίκες, πρέπει να έχουν χημεία μεταξύ τους, κουμάντο και την ενορχήστρωση κάνει πάντα η μία από τις , η πιο άλφα. Παρασέρνει και την άλλη σε πιο καβλωτικα φιλιά και λεσβιακά καθώς γαμας στα 4. Κάπως έτσι πήγε και εκεί. Αλλά και πάλι η Χλόη είναι πολύ όμορφο και ωραίο μουνι. Εννοείται και μόνη της την παίρνεις απλά πήγα για το τρίο εγώ, είχα γενικότερα καβλες.Έχεις ενα πόιντ αλλα ναι ευχαριστώ για τις πληροφορίες ασυναγώνιστη αλλα το βλέπω απο την άποψη γιατί να βάλεις στο μουγιουρντι φακές?
Καταλαβαίνω τι λες αδερφέ αν βρείς κατι παρόμοιο ενημέρωσε πλιζ γενικά το ψάχνω καιρό παρόμοια φάση απλα με δυο που να είναι μουναρες θα δοκιμάσω πάντως το 2πλο χλόη Καταλίνα θενξΚοίταξε σε μια παρτουζα άντρας με 2 γυναίκες, πρέπει να έχουν χημεία μεταξύ τους, κουμάντο και την ενορχήστρωση κάνει πάντα η μία από τις , η πιο άλφα. Παρασέρνει και την άλλη σε πιο καβλωτικα φιλιά και λεσβιακά καθώς γαμας στα 4. Κάπως έτσι πήγε και εκεί. Αλλά και πάλι η Χλόη είναι πολύ όμορφο και ωραίο μουνι. Εννοείται και μόνη της την παίρνεις απλά πήγα για το τρίο εγώ, είχα γενικότερα καβλες.
Τελευταία φορά που την είχα πετύχει 6/10 είχε ανακοινωθεί το κλασσικό της,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Τελευταία φορά που την είχα πετύχει 6/10 είχε ανακοινωθεί το κλασσικό της,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικο
Ναι κυΤελευταία φορά που την είχα πετύχει 6/10 είχε ανακοινωθεί το κλασσικό της,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Τελευταία φορά που την είχα πετύχει 6/10 είχε ανακοινωθεί το κλασσικό της,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικο
Πριν λίγο κλειστόΌποιος περάσει από Διδυμου 27 ας ενημερώσει κ εμάς
Ναι κυ
Πριν λίγο
Λοιπόν Δυδιμου 22 Ειρήνη με πολύ κόσμο Άγκυρας 9 Ρόσα και αλινα και 12 Ήρα και Αναστασία νομιζωΤελικά στο διδύμου 22 ποια είναι;;;
Λοιπόν κανονίστε να το ξεμουνιασετε το κορίτσι και να σταματήσει πάλι.ααα και χρόνια πολλά για την ημέρα.Λοιπόν Δυδιμου 22 Ειρήνη με πολύ κόσμο Άγκυρας 9 Ρόσα και αλινα και 12 Ήρα και Αναστασία νομιζω
Μύστη, δυστυχώς όλοι στηρίζουμε και τρέφουμε το πορνικό κύκλωμα. Εκεί το χρήμα είναι εξ ορισμού μαύρο.
Πάντως, ο @DmtrsxXx μας κέρασε μια πεντανόστιμη τούρτα από το Bread Factory για τη γιορτή του!
Το πορνικο κυκλωμα το στηριζουμε για πολλους λογους, αλλα η λεπτη γραμμη μεταξυ τραγικινγκ και θελησης για δουλεια απο μεριας της ιεροδουλης ειναι κατι που σκεφτομαι, δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να παω με μια γυναικα χωρις να το θελει και ας ειναι πουτανα.
Υπαρχει καποιος που εχει τις αναλογες σκεψεις και αν ναι τι λυση θα προτεινατε;
Υγ, ωραιες τουρτες το μπρεντ φακτορι εικονικα οτι θες στο φτιαχνουν, η γευση κατω των προσδωκιων,
σαν την αουρορα ενα πραγμα που πλεον απο υπηρεσιες εχει χαλασει αλλα παραμενει μουναρα
Το πορνικο κυκλωμα το στηριζουμε για πολλους λογους, αλλα η λεπτη γραμμη μεταξυ τραγικινγκ και θελησης για δουλεια απο μεριας της ιεροδουλης ειναι κατι που σκεφτομαι, δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να παω με μια γυναικα χωρις να το θελει και ας ειναι πουτανα.
Υπαρχει καποιος που εχει τις αναλογες σκεψεις και αν ναι τι λυση θα προτεινατε;
Υγ, ωραιες τουρτες το μπρεντ φακτορι εικονικα οτι θες στο φτιαχνουν, η γευση κατω των προσδωκιων,
σαν την αουρορα ενα πραγμα που πλεον απο υπηρεσιες εχει χαλασει αλλα παραμενει μουναραξεχασα
Ξέχασα να πω Ο Τσάτσος Έδιωξε Πακιστανούς και έναν Αφρικανό Εγώ την είδα εμένα δεν μου άρεσε εμφανισιακά Γούστα είναι αυτά και έφυγαΛοιπόν Δυδιμου 22 Ειρήνη με πολύ κόσμο Άγκυρας 9 Ρόσα και αλινα και 12 Ήρα και Αναστασία νομιζω