Τις πιο πολλες φορές. Είπαμε, λίγες οι εξαιρέσειςΣυμβαίνει κ αυτό τι να κάνεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι κι αυτή μια προσεγγιση.Εγώ πάντα θέτω χαμηλά τον πήχη. Δεν βασίζομαι στη χημεία. Πάω να χουφτωσω κωλαρακια και βυζάκια. Και άμα μου σηκωθεί μου σηκώθηκε
Έχει επιστρέψει πρώτη βάρδια στο 65α, αλλά τσέκαρε και στο ισόγειο ή στο 84α άν δεν τη βρείς εκεί. Πάντως πρώτη βάρδια.Μήπωςς ξέρεις αν έχει επιστρέψει η Τζούλια η Ρουμάνα ;;;
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 208
- Like
- 11.879
- Πόντοι
- 31.618
Κατάθεση χθες σε Άγκυρας 9
Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πος βγενοντας ετοιμαζόταν να μπει κουστουμαρισμενος Πακιστανός
Και η τσατσά του έριξε ηχηρό άκυρο
Πακιστανούς δεν περνούν τα κορίτσια
Δεν μπορώ να πω το φχαριστηθηκα
Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πος βγενοντας ετοιμαζόταν να μπει κουστουμαρισμενος Πακιστανός
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.786
- Πόντοι
- 3.436
Αρκετη κινηση ειχε αποψε νυχτερινη βαρδια στο Μεταξουργειο ...δοκιμαστηκε κατα τις 00:15 για πρωτη φορα με αρκετα καλες εντυπωσεις για Λατινα η μαυριδερη Κολομβιανη η Εμμανουελα οπως την παρουσιασε η τσατσα στο Κολωνου 45 ευθεια τερμα μεσα..γυρω στο 1,65-1,68 με μελαχρινο μαλλι, νορμαλ σωμα με πλαστικο βυζι νουμερο 2,5 - 3 και μεγαλες ρωγες και γεματη με πολλα τατουαζ...εχει και ενα τατου ακριβως λιγο πιο πανω απο το μουνι της κατι σαν Ηλιος...
Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Βάρδια?Πήγα στις 2 Λατίνες στο Λ73α. Καταλίνα και Χλόη. Ακολουθεί κριτική.
Patsouliño DeLa Vega
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 379
- Πόντοι
- 280
Η αλισια (όπως την αναφέρει χοντρή μελαχρινή) ήταν πολύ καλή. Δεν ήταν φόλα. Ίσως γράψω κριτική. Θα την ξαναπάρω διότι τσιμπουκάρα και στα 4 μαέστρος. +τελειωτικό στόμα.Οι 3 Λατίνες της Φώκαιας 27β είναι όλες φόλες. Ούτε κριτική δεν αξίζουν.
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 800
- Πόντοι
- 311
Προβλέπεται παρέλαση στην Διδύμου και οχι στο ΣύνταγμαΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΙΓΟΥΡΙΑ, ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΑ (τύπου RMS Τιτανικός): Επέστρεψε η Ειρήνη, στο Διδύμου 22. Την πήδηξα, πριν από κάνα μισάωρο. Με τίποτα δεν δικαιολογεί, τις λιγούρικες κραυγές και τις ουρές. Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική, γιατί τώρα πηγαίνω στο ΟΑΚΑ, για το ματς με τον Άρη.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.506
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, δυστυχώς όλοι στηρίζουμε και τρέφουμε το πορνικό κύκλωμα. Εκεί το χρήμα είναι εξ ορισμού μαύρο.Μούφα, συναγωνιστή.
Μόνο το Βυζαντινό έτρωγα, από εκεί, μέχρι που το κατάργησε. Γλυκά κάτω του μετρίου και ακριβό φαγητό, σε σχέση με την ποιότητα του. Απευθύνεται αποκλειστικά σε Αλβανούς, Γεωργιανούς και λοιπούς μετανάστες, καθώς και σε Ρομά. Ο βασικός λόγος που το έκοψα, είναι ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα δημιουργήθηκε για ξέπλυμα χρήματος. Είναι πάγια τακτική μου, να μην στηρίζω λαμόγια, κλέφτες και απατεώνες.
ΥΓ: Συγνώμη, για το off topic, αλλά είναι ένα σημείο, στο οποίο συχνάζουν πολλοί συναγωνιστές, κατά την διάρκεια της τσάρκας.
Πάντως, ο @DmtrsxXx μας κέρασε μια πεντανόστιμη τούρτα από το Bread Factory για τη γιορτή του!
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.800
- Πόντοι
- 1.056
Οσο θα υπαρχουν τετοια ναυαγια οι τιμες και οι υπηρεσιες θα χειροτερευουν!20' 20€
30' 50€?
Καλό deal η χοντρή
Μονο αυτο ειναι λογος για επισκεψη στα κοριτσια! Εχω πολυ καιρο να παω Αγκυρας..Κατάθεση χθες σε Άγκυρας 9
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.505
- Πόντοι
- 746
ΑπογευματινήΒάρδια?
Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Μόλις πήγα να δω τι παίζει η μια είναι μοντέλο με τατουαζ ωραίο κορμί η αλλη ειναι σαν όρκα με κυτταρίτιδαΑπογευματινή
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 161
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα πάω να την τιμήσω...ρωτάω συνέχεια γιατί μου πέφτει πολύ μακριά εμένα το κέντρο και δεν συμφέρει να έρχομαι άσκοπαΈχει επιστρέψει πρώτη βάρδια στο 65α, αλλά τσέκαρε και στο ισόγειο ή στο 84α άν δεν τη βρείς εκεί. Πάντως πρώτη βάρδια.
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.505
- Πόντοι
- 746
Ναι η πρώτη τρελό μωρό. Απλά μέσα συμπληρώνουν η μία την άλλη. Ψιλολεσβιακα, φιλιά, χουφτωματα, αναστεναγμοί. Οπότε με 10€+ παίρνεις και την αναβάθμιση της πρώτης. Τα γράφω στην κριτική.Μόλις πήγα να δω τι παίζει η μια είναι μοντέλο με τατουαζ ωραίο κορμί η αλλη ειναι σαν όρκα με κυτταρίτιδα
Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Έχεις ενα πόιντ αλλα ναι ευχαριστώ για τις πληροφορίες ασυναγώνιστη αλλα το βλέπω απο την άποψη γιατί να βάλεις στο μουγιουρντι φακές?Ναι η πρώτη τρελό μωρό. Απλά μέσα συμπληρώνουν η μία την άλλη. Ψιλολεσβιακα, φιλιά, χουφτωματα, αναστεναγμοί. Οπότε με 10€+ παίρνεις και την αναβάθμιση της πρώτης. Τα γράφω στην κριτική.
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.505
- Πόντοι
- 746
Κοίταξε σε μια παρτουζα άντρας με 2 γυναίκες, πρέπει να έχουν χημεία μεταξύ τους, κουμάντο και την ενορχήστρωση κάνει πάντα η μία από τις , η πιο άλφα. Παρασέρνει και την άλλη σε πιο καβλωτικα φιλιά και λεσβιακά καθώς γαμας στα 4. Κάπως έτσι πήγε και εκεί. Αλλά και πάλι η Χλόη είναι πολύ όμορφο και ωραίο μουνι. Εννοείται και μόνη της την παίρνεις απλά πήγα για το τρίο εγώ, είχα γενικότερα καβλες.Έχεις ενα πόιντ αλλα ναι ευχαριστώ για τις πληροφορίες ασυναγώνιστη αλλα το βλέπω απο την άποψη γιατί να βάλεις στο μουγιουρντι φακές?
Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Καταλαβαίνω τι λες αδερφέ αν βρείς κατι παρόμοιο ενημέρωσε πλιζ γενικά το ψάχνω καιρό παρόμοια φάση απλα με δυο που να είναι μουναρες θα δοκιμάσω πάντως το 2πλο χλόη Καταλίνα θενξΚοίταξε σε μια παρτουζα άντρας με 2 γυναίκες, πρέπει να έχουν χημεία μεταξύ τους, κουμάντο και την ενορχήστρωση κάνει πάντα η μία από τις , η πιο άλφα. Παρασέρνει και την άλλη σε πιο καβλωτικα φιλιά και λεσβιακά καθώς γαμας στα 4. Κάπως έτσι πήγε και εκεί. Αλλά και πάλι η Χλόη είναι πολύ όμορφο και ωραίο μουνι. Εννοείται και μόνη της την παίρνεις απλά πήγα για το τρίο εγώ, είχα γενικότερα καβλες.
Όποιος περάσει από Διδυμου 27 ας ενημερώσει κ εμάς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K