Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 216 άτομα (20 μέλη και 196 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.596
Πόντοι
1.936
Να συμπληρώσω και εγώ.
Στοχευμενη επίσκεψη σήμερα σε Διδυμου 27 για βικτωρια. Μαζί της η τανια. Πήρα βικτωρια και παραμένει καλή.

Διδύμου 22 κάτω, μαρινα, ανέφερε ελεύθερο στοματικό, όχι τελειωτικό. Καρε κασταβοξανθο μαλλί, τσουπωτη, προς ψηλή με 2ρι στήθος όπως μου φάνηκε καθώς φόραγε σουτιάν(sic).

Δεύτερη επίσκεψη Τζέσικα από φυλής 86 κάτω, αρκετά άτομα σαλόνι και δωμάτια. Μπήκα για τον δεύτερο γύρο της ημέρας. Επίσης καλή.

2 clue της επίσκεψης, όσο ήμουν με Τζέσικα στο δωμάτιο, συναγωνιστής από το δίπλα δωμάτιο άνοιξε πόρτα και φώναζε ότι περιμένει ώρα.
Και επόμενο clue, εθεάθη ο πρόεδρος από δίπλα την ώρα που έστριβε φυλής, με στυλιστικο συνδυασμό που δεν χάνει, κόκκινο παλτό και μουσταρδι παντελόνι.
Ήμασταν για ενα μέρος της φυλής πλάι πλάι, απλά περπαταγε , δεν τον είδα να μπαίνει πουθενά..
Η Μαρινα στο 22 της Διδυμου ειναι πιο αχρηστη καο απο τ'αρχιδια του Παππα!Πεταμενο εικοσαρικο κατ'εμενα.Τα τσιμπουκαδικα της Διδυμου ψυχοραγουν.Μονες εξαιρεσεις η Βικτωρια,η Τανια και η Φωτεινη στο Διδ27 καο το χρονατο διδυμο στο 8 ισογειο της ιδιας οδου η θειες Βερονικα και Ελενη.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.596
Πόντοι
1.936
Την Ειρήνη που εργαζόταν στο Διδύμου 22 ούτε που πρόλαβα να την γνωρίσω!

Είναι όμορφη και γλυκιά σαν την Ροδίκα;

Σχετικές πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες από οποιονδήποτε συναγωνιστή, ακόμα και με p.m !!!
Το ξεσκισανε και εφυγε το κοριτσακι!!!

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
465
Πόντοι
300
Λίγο πριν την λήξη της 1ης βάρδιας σε λίγα που μπήκα
Φωκαίας 19 η Κάρλα
Φυλής 71 ισόγειο η Μία
71 όροφος η Τζένη. Λατινες
65 ισόγειο Η Ντιανα μαζί με Νικόλ
65 όροφος η 2 Χριστίνες
Αγκύρας 12 η Ήρα
Φυλής 105 η Sunny Wild. Τιμήθηκε γιατί εξαρχής είχα σκοπό να την δοκιμάσω. Αν και από αυτά που είχα διαβάσει περίμενα να φάω φόλα και πήγαινα για το παλμαρέ, εξεπλάγην ευχάριστα. Πολύ καλά στησίματα και ίσως από τα καλύτερα reverse cow που μου έχουν κάνει. Στα 4 είναι απίστευτη η κωλαρα της. Απλό πρόγραμμα να σημειώσω.
Δείχνει ότι το κατέχει το άθλημα, λογικό καθότι έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα. Άνεση χρόνου καθότι πλέον από ότι μου είπε το μαγαζί θα το δουλεύει εκείνη και θέλει να το ανακαινίσει και να το φτιάξει.
η λατινα Κατερίνα δεν ηταν στο Φ105:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.881
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.881
Πόντοι
46.232

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
Επειδή είναι χειρουργημενος λέγεται τρανς. Αν δεν έκανε χειρουργείο θα ήταν απλώς άντρας με ψυχικές διαταραχές. Γι'αυτό λέμε ότι όποιος πάει με τραβελια είναι Π......ης.
Τρανς λέγεται γιατί αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα...αυτό που αναφέρει ς εσύ είναι κρος

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
67
Like
21.721
Πόντοι
13.636
Συλβια ήταν στο Φώκαιας 13
Όποιος. ξέρει που πήγε παρακαλώ να με ενημερώσει
Λίγο πριν το έγραψαν ρε παλικάρι.
Φυλής 59 όροφος πρωινή βάρδια.
Μελετάτε λίγο τας γραφάς... :woldman:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Εχουμε πληροφορίες αν/πότε θα γυρίσει?

Ο άλλος παραπάνω ανέφερε ότι η Ειρήνη μετακόμισε από Διδύμου 22 και εργάζεται κάπου αλλού στην Αθήνα σε γνώση ορισμένων εκλεκτών πελατών της και κρυφά από το πλήθος των καυλωμένων γερόντων!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
1.857
Πόντοι
201
περασα προχτες φυλης 86 πανω 2η βαρδια κ πηρα Κατερινα ,μ ειχε κανει κλικ εδω κ καιρο κ επειδη δεν ειδα κατι καλο ειπα να την δοκιμασω,ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ,αυτο δεν τ χω ξαναδει,αφου μπηκε μεσα ,μ περνει πιπα μετα απο πανω κ αφου την βαζω στα τεσσερα,βλεπω τριχα στα κολομερια,αρκετη,λεω τη φαση?σιχα8ηκα κ εφυγα,πηγα να δοκιμασω Μιχαελα απο φιλιππιδου για 1η φορα,αρκετα καλη,καλα γαμησια

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.301
Πόντοι
216
Ο άλλος παραπάνω ανέφερε ότι η Ειρήνη μετακόμισε από Διδύμου 22 και εργάζεται κάπου αλλού στην Αθήνα σε γνώση ορισμένων εκλεκτών πελατών της και κρυφά από το πλήθος των καυλωμένων γερόντων!
Οι εκλεκτοι πελατες, ποσα χρηματα να δωσουν, αφου θα ειναι λιγοστοι? Τα πολλα λεφτα βγαινουν απο τα συνεχομενα δωματια. Γιατι να την παει σε κρυφο οικ το μαγαζι που δουλευε? Κανονικα θα την κραταγε εκει για τα συνεχομενα δωματια.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.167
Πόντοι
3.246
Καλησπερα

Ψαχνω να βρω μια πουτανα με τεραστια βυζια, οχι απλα μεγαλα αλλα τεραστια. Σε ποια μπουρδελο μπορω να την βρω? Με ενδιαφερουν και βιζιτες φυσικα.

Ευχαριστω
πήγαινε Κροκέων 6 στη Δανάη

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Οι εκλεκτοι πελατες, ποσα χρηματα να δωσουν, αφου θα ειναι λιγοστοι? Τα πολλα λεφτα βγαινουν απο τα συνεχομενα δωματια. Γιατι να την παει σε κρυφο οικ το μαγαζι που δουλευε? Κανονικα θα την κραταγε εκει για τα συνεχομενα δωματια.

Μπορεί να εργάζεται κάπου χωρίς τσατσά και να κερδίζει τα ίδια χρήματα δουλεύοντας τις μισές ώρες!

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
353
Πόντοι
20
Είπα να κάνω μία μικρή αποχή για οικονομία, υπολόγισα πόσα έχω δώσει από αρχή του χρόνου και είναι αρκετά, το έχει κάνει κανείς άλλος ? έχω α

Μυστη μου πλάκα κανει σίγουρα

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Πλάκα, δεν είναι αυτό. Πλάκα είναι ότι ζητάνε 80 ευρώ για δέκα λεπτά δωμάτιο με τη κοπέλα. Το απίστευτο είναι ότι περιμένεις μισή ώρα το λιγότερο να έρθει η σειρά σου. Τουλάχιστον είσαι ξαπλωμένος και οχι σε σαλόνι. Το απίστευτο είναι ότι τη πέρνουν ωριαία προγράμματα ειδικά το πρωί . Ε οχι δεν αξίζει για 400+ ευρώ. Εκτός αν κάνουν εκπτωση σε Δημητράκηδες και σια. Μακρυά από κρυφούς οίκους εχει παραγίνει. Γυρίστε πίσω τη κοπέλα .

ΥΓ Αν γίνετε να τη πάτε κάπου Ιάσωνος ή Μ. Αλεξάνδρου με 10 ευρώ. Θέλω και εγω ωριαίο προγραμμα.

Ειρήνα γύρνα πίσω, δε θα σε ξαναδείρουμε.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.370
Πόντοι
5.435

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.304
Πόντοι
2.836
Φωταγωγιμένα τώρα!!!

Μαραθωνος και Αχιλλέως η νεαρή Μιλένα, αδύνατο και μελαχρινό, τα 3 δίπλα κλειστά.
Κωνσταντινουπόλεως 166 Νικά και Νανσί σε πρόγραμμα παρτούζας, το δίπλα κλειστο.
Έλλης 3 Ειρήνη.
Διδύμου 8Α Άννα, κάτω Βερόνικα και Ελένη
Τα16,18,20 κλειστά
22 ισογειο Στέλλα, πάνω κλειστο και 27 Βικτώρια.
Όλα αυτά προ μισάωρο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom