aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Παίδες....προτάσεις για 3η βάρδια;μας ενδιαφέρει η εμφάνιση,,, εντάξει όχι και οι φολες!!....θενκς!!
Θα το ξεσκίσω σύντομα αυτό το μινιατουρέ παρότι η τσα2 με απέτρεψε..Λογικά ( για τα ονόματα) προχτές βράδυ στο φωκ13υπ Λούνα
Φωκ13ισόγειο Σαμάνθα,αν ήταν ανοιχτόξανθο μινιατουρέ
Σε απέτρεψε;Θα το ξεσκίσω σύντομα αυτό το μινιατουρέ παρότι η τσα2 με απέτρεψε..![]()
Ντά!Σε απέτρεψε;
ειχα δει εδω αυτοΠαίδες....προτάσεις για 3η βάρδια;μας ενδιαφέρει η εμφάνιση,,, εντάξει όχι και οι φολες!!....θενκς!!
Αν εννοείς τη Σαμάνθα, πριν μια εβδομάδα βγήκε συναγωνιστής ζοχαδιασμένος και με απέτρεψε!Ντά!
"Φωκαίας 13 ισόγειο
Άλλη λατίνα ξανθιά, πολύ ωραίο Πετίτ για τους λάτρεις, επίσης απλό πρόγραμμα.
Ωραία εσώρουχα κορδόνι.
Η υπηρεσία που γνωρίζω χρόνια μου είπε να μην δοκιμάσω...
"Δεν κάνει για εσένα αυτή "
Κάποια στιγμή όμως θα το πάρω το τσουλάκι!!!"
Η συλβια δεν είναι τρανς. Είναι κανονονικη γυναίκα .έχει πρόβλημα με τις χορδές. Είναι πολύ καλό παιδί κ φοβερή στο δωμάτιοΡωτώντας πας στην πόλη ... δεν είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν είσαι κάφρος.
Από την άλλη το ανακοινώνει και στο πρόγραμμα "μουνάκι, κωλαράκι" , το ότι είναι Trans φαίνεται από την 1η φορά που θα την δεις και στην τελική άμα δεν είσαι σίγουρος δεν περνάς πριν ρωτήσεις.
Εγώ την Σύλβια (νομίζω) στο Φωκ.13 / Φιλλιπίδου 11 πέρναγα για Trans στην αρχή (λόγω φωνής κυρίως), μέχρι που ρώτησα την τσατσά και πέθανε στο γέλιο.
Φίλε νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον είναι χειρουργημενη έχει πάψει να είναι τρανςΗ Εύα στο Εξηκίου 18γ είναι trans. Δεν ξέρω αν είναι εγχειρησμένη ή όχι μιας και δεν είμαι fan του μεταλλαγμένου και δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είναι trans. Της έχω ρίξει τρελό κράξιμο επειδή δεν το λέει και κοροϊδεύει ορισμένους ανίδεους. Όταν μια τρανς εμφανίζεται ως γυναίκα προς άγρα πελατών, αυτό ονομάζεται ΑΠΑΤΗ!!!!
Άλλη λατίνα ξανθιά, πολύ ωραίο Πετίτ για τους λάτρεις,
Μεταλαγμενο προϊόν ειναι.......μας την εκανες και γυναικα τωρα...Φίλε νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον είναι χειρουργημενη έχει πάψει να είναι τρανς
Κάτι έχεις μπερδέψει. Μια χειρουργημένη trans, δεν είναι γυναίκα. Παραμένει transΦίλε νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον είναι χειρουργημενη έχει πάψει να είναι τρανς
Τρανς παραμένει μεγάλε...απλά χειρουργημενη τρανςΜεταλαγμενο προϊόν ειναι.......μας την εκανες και γυναικα τωρα...
Επειδή είναι χειρουργημενος λέγεται τρανς. Αν δεν έκανε χειρουργείο θα ήταν απλώς άντρας με ψυχικές διαταραχές. Γι'αυτό λέμε ότι όποιος πάει με τραβελια είναι Π......ης.Φίλε νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον είναι χειρουργημενη έχει πάψει να είναι τρανς
καλησπερα δοκιμασε Φ 59 οροφος. προχθες εκει ηταν.Ψάχνω την συλβια από Φώκαιας 13 Ξέρετε που έχει πάει?