You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 551
- Πόντοι
- 300
Υπάρχει η Μαρία από Νιγηρία στο πορνοmall (πρώτη πόρτα αριστερά). Πηγα να την δω (πρώτη φορά μετάξι) αλλά η ταναπου δεν είναι η καυλιάρα αραπινα που θες να γαμησεις. Φοράει μια μαύρη περούκα και ο αφαλός προεξέχει λες και είναι έγκυος. Επίσης φοράει κάτι βραχιόλια και κοσμήματα σαν αυτά που βάζουν οι γιορουμπα πριν πάνε για το πρωινό κυνήγι με τα λιοντάρια. Καλύτερα να περιμένεις την σοκολάτα υγείας Μπιουτι, όταν με το καλό επιστρέψει.Έχει να προτείνει κάποιος μαύρη σε μετάξι;
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 446
Κ κωλοτρυπίδα επίσης.......Μετά απο 4 μήνες εξωτερικό, μία φορά ακόμα με Μπαρμπόρα, διάθεση, επικοινωνία στο ζενίθ.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.087
- Πόντοι
- 1.056
Συγνώμη αν δεν γράφω ονόματα σε κάποιες περιπτώσεις αλλά πλέον οι Λατίνες έχουν γίνει τόσες πολλές και το rotation είναι μεγαλύτερο και από του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 45
- Like
- 6.515
- Πόντοι
- 2.836
Ήταν διαθέσιμη και σε αυτό, το ήθελε και το ζήτησε, αλλά ήθελα στεγνό τελειωτικό στοματικό και συνέβη.Κ κωλοτρυπίδα επίσης.......
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.805
- Πόντοι
- 19.236
Ναι.Ξέρουμε κάποια που να κάνει αυταρχικό ;
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 446
Πιπα κώλο δηλαδή, μάλλον κώλο πίπα πιο σωστάΉταν διαθέσιμη και σε αυτό, το ήθελε και το ζήτησε, αλλά ήθελα στεγνό τελειωτικό στοματικό και συνέβη.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 45
- Like
- 6.515
- Πόντοι
- 2.836
Όχι, δεν κατάλαβες, σήμερα πήγα μόνο για πιπα, όχι κώλο.Πιπα κώλο δηλαδή, μάλλον κώλο πίπα πιο σωστά
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.349
- Πόντοι
- 4.646
Όντως, για τα δεδομένα του Μεταξιού ήταν καλή κι έδινε στοματοφιλα. Όμως μόνο με ανακοινώσιμο φουλ πρόγραμμα θα ξαναπερνουσα. Το κοσάρικο είναι δυσεύρετο τη σήμερον νύχτα!Μια μικρή ενημέρωση για χθες βράδυ 16/10 /2024
Μετά από την ενημέρωση του Προέδρου, κατέβηκα σαν το ζόμπι να βρω την Ιζαμπέλα στο Φωκαίας 13 υπόγειο.
Τζίφος...
Στη θέση της μια άλλη λατίνα πολύ μέτρια και με απλό πρόγραμμα. Ήταν όμως πολύ χαμογελαστή!!!
Ρώτησα την υπηρεσία και έκανε την πάπια, αν και νομίζω ότι μπορεί να γνώριζε που δουλεύει.
Έκανα μια μικρή βόλτα αλλά δεν την βρήκα κάπου.
Άρα λοιπόν...
Φωκαίας 13 υπόγειο
Λατίνα κοντή μελαχρινή σε απλό.
Φωκαίας 13 ισόγειο
Άλλη λατίνα ξανθιά, πολύ ωραίο Πετίτ για τους λάτρεις, επίσης απλό πρόγραμμα.
Ωραία εσώρουχα κορδόνι.
Η υπηρεσία που γνωρίζω χρόνια μου είπε να μην δοκιμάσω...
"Δεν κάνει για εσένα αυτή "
Κάποια στιγμή όμως θα το πάρω το τσουλάκι!!!
Φυλής 59 όροφος
Είδα την Βιολέτα Λατίνα που μάλλον έγραψε και ο Τιτάνας το πρωί.
Μαζί με μια Αλεξάνδρα Λατίνα νομίζω.
Πρόγραμμα δεν άκουσα.
Και με την Βιολέτα έχω χρωστούμενα, θα την πάρω πάλι κάποια στιγμή.
Φυλής 59 ισόγειο
Νικόλ το Θηρίο!!! Λατίνα.
Πολύ ψηλή, πολύ γεμάτη.
Απλό πρόγραμμα νομίζω. Ίσως η πιο θηριώδης Λατίνα που έχω δει!!!
Έχει πάρει κιλά από την τελευταία εμφάνιση της.
Έλειπε καιρό. Την είχα δοκιμάσει με καλές εντυπώσεις. Υπάρχει και κριτική από κάποιον.
Φορούσε παντόφλες...
Είχε το πόδι μπαταρισμένο, με μια πρόχειρη Γάζα...
Θυμάμαι που είχε έρθει δωμάτιο με τακούνια και είχε φάει μια τούμπα άνευ προηγουμένου
Φαντάζομαι της έγινε μάθημα.
Τελικά κατέληξα...
Φωκαίας 25 όροφος
Αλεξάνδρα Ρωσίδα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Η γνωστή Μπέλα από Ιάσονος 39. Υπάρχουν κριτικές.
Τον κατάπιε Όλον!!!
Αρχίδια δεν πέρασε.
Πρότεινα με έξτρα Ρούβλια να τα πάρει στόμα... αλλά μου είπε ότι προσέχει...
Τόσες πούτσες μωράκι βάζεις στο στόμα μου κάθε μέρα αυτό σε πείραξε...
Τελικά ήρθε από πάνω και μετά στα τέσσερα.
Καλά πέρασα.
Η κωλοτρυπίδα της ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ!!! @Junax
Εγώ την βρήκα αδυνατισμένη.
Λογικά ( για τα ονόματα) προχτές βράδυ στο φωκ13υπ ΛούναΜια μικρή ενημέρωση για χθες βράδυ 16/10 /2024
Φωκαίας 13 υπόγειο
Λατίνα κοντή μελαχρινή σε απλό.
Φωκαίας 13 ισόγειο
Άλλη λατίνα ξανθιά, πολύ ωραίο Πετίτ για τους λάτρεις,
Φωκ13ισόγειο Σαμάνθα,αν ήταν ανοιχτόξανθο μινιατουρέ
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Παίδες....προτάσεις για 3η βάρδια;μας ενδιαφέρει η εμφάνιση,,, εντάξει όχι και οι φολες!!....θενκς!!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.805
- Πόντοι
- 19.236
Θα το ξεσκίσω σύντομα αυτό το μινιατουρέ παρότι η τσα2 με απέτρεψε..Λογικά ( για τα ονόματα) προχτές βράδυ στο φωκ13υπ Λούνα
Φωκ13ισόγειο Σαμάνθα,αν ήταν ανοιχτόξανθο μινιατουρέ
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.184
- Πόντοι
- 14.615
Σε απέτρεψε;Θα το ξεσκίσω σύντομα αυτό το μινιατουρέ παρότι η τσα2 με απέτρεψε..
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.805
- Πόντοι
- 19.236
Ντά!Σε απέτρεψε;
"Φωκαίας 13 ισόγειο
Ωραία εσώρουχα κορδόνι.
Κάποια στιγμή όμως θα το πάρω το τσουλάκι!!! "
ειχα δει εδω αυτοΠαίδες....προτάσεις για 3η βάρδια;μας ενδιαφέρει η εμφάνιση,,, εντάξει όχι και οι φολες!!....θενκς!!
"Καρίνα 35 ετών Ρωσίδα ξανθιά με σπαστό μαλλί κοντούλα κανονικό κορμί χωρίς περιττά κιλά και στήθος στο 1,5. Τατουάζ στο ένα μπράτσο και ένα ακόμα στο μηρό της."
Κατεθεσα πριν λιγο,ειχα πολυ καιρο να περασω στο Ιάσονος 19Α. Αξιοπροσεκτη καθαριοτητα και τα σεντονια,επιπεδο φυλης. Ειναι μια μετρημενη ευγενικη κοπελα απλο με δυο στασεις ,χωρις βιασυνη οποτε μια χαρα για ενα οικονομικο και γρηγορο.Η τσατσα με το ανοιγμα της πορτας και με το καλησπερα ακουσα να ριχνει πορτα στα πακια και οποιο περιεργο ατομο, ευγενικα αλλα εννοουσε μαλλον ετσι
Τελευταία τροποποίηση:
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 70
- Like
- 10.374
- Πόντοι
- 12.421
Αν εννοείς τη Σαμάνθα, πριν μια εβδομάδα βγήκε συναγωνιστής ζοχαδιασμένος και με απέτρεψε!Ντά!
"Φωκαίας 13 ισόγειο
Ωραία εσώρουχα κορδόνι.
Κάποια στιγμή όμως θα το πάρω το τσουλάκι!!! "
Πρέπει να ταΐζει φολίτσα συγηρισμένη το καυλάκι
Η συλβια δεν είναι τρανς. Είναι κανονονικη γυναίκα .έχει πρόβλημα με τις χορδές. Είναι πολύ καλό παιδί κ φοβερή στο δωμάτιοΡωτώντας πας στην πόλη ... δεν είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν είσαι κάφρος.
Από την άλλη το ανακοινώνει και στο πρόγραμμα "μουνάκι, κωλαράκι" , το ότι είναι Trans φαίνεται από την 1η φορά που θα την δεις και στην τελική άμα δεν είσαι σίγουρος δεν περνάς πριν ρωτήσεις.
Εγώ την Σύλβια (νομίζω) στο Φωκ.13 / Φιλλιπίδου 11 πέρναγα για Trans στην αρχή (λόγω φωνής κυρίως), μέχρι που ρώτησα την τσατσά και πέθανε στο γέλιο.
Φίλε νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον είναι χειρουργημενη έχει πάψει να είναι τρανςΗ Εύα στο Εξηκίου 18γ είναι trans. Δεν ξέρω αν είναι εγχειρησμένη ή όχι μιας και δεν είμαι fan του μεταλλαγμένου και δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είναι trans. Της έχω ρίξει τρελό κράξιμο επειδή δεν το λέει και κοροϊδεύει ορισμένους ανίδεους. Όταν μια τρανς εμφανίζεται ως γυναίκα προς άγρα πελατών, αυτό ονομάζεται ΑΠΑΤΗ!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις