George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Άλλη λατίνα ξανθιά, πολύ ωραίο Πετίτ για τους λάτρεις,
Η γνησια λατινα δεν πρεπει να ειναι πετιτ..
Άλλη λατίνα ξανθιά, πολύ ωραίο Πετίτ για τους λάτρεις,
Μεταλαγμενο προϊόν ειναι.......μας την εκανες και γυναικα τωρα...Φίλε νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον είναι χειρουργημενη έχει πάψει να είναι τρανς
Κάτι έχεις μπερδέψει. Μια χειρουργημένη trans, δεν είναι γυναίκα. Παραμένει transΦίλε νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον είναι χειρουργημενη έχει πάψει να είναι τρανς
Τρανς παραμένει μεγάλε...απλά χειρουργημενη τρανςΜεταλαγμενο προϊόν ειναι.......μας την εκανες και γυναικα τωρα...
Επειδή είναι χειρουργημενος λέγεται τρανς. Αν δεν έκανε χειρουργείο θα ήταν απλώς άντρας με ψυχικές διαταραχές. Γι'αυτό λέμε ότι όποιος πάει με τραβελια είναι Π......ης.Φίλε νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον είναι χειρουργημενη έχει πάψει να είναι τρανς
καλησπερα δοκιμασε Φ 59 οροφος. προχθες εκει ηταν.Ψάχνω την συλβια από Φώκαιας 13 Ξέρετε που έχει πάει?
Όντως εκεί ήταν, τον είδα και εγώ και μιλήσαμε. Από τις πιο συμπαθείς φυσιογνωμίες. Να είναι καλά και να τσαρκάρει.Να συμπληρώσω και εγώ.
Στοχευμενη επίσκεψη σήμερα σε Διδυμου 27 για βικτωρια. Μαζί της η τανια. Πήρα βικτωρια και παραμένει καλή.
Διδύμου 22 κάτω, μαρινα, ανέφερε ελεύθερο στοματικό, όχι τελειωτικό. Καρε κασταβοξανθο μαλλί, τσουπωτη, προς ψηλή με 2ρι στήθος όπως μου φάνηκε καθώς φόραγε σουτιάν(sic).
Δεύτερη επίσκεψη Τζέσικα από φυλής 86 κάτω, αρκετά άτομα σαλόνι και δωμάτια. Μπήκα για τον δεύτερο γύρο της ημέρας. Επίσης καλή.
2 clue της επίσκεψης, όσο ήμουν με Τζέσικα στο δωμάτιο, συναγωνιστής από το δίπλα δωμάτιο άνοιξε πόρτα και φώναζε ότι περιμένει ώρα.
Και επόμενο clue, εθεάθη ο πρόεδρος από δίπλα την ώρα που έστριβε φυλής, με στυλιστικο συνδυασμό που δεν χάνει, κόκκινο παλτό και μουσταρδι παντελόνι.
Ήμασταν για ενα μέρος της φυλής πλάι πλάι, απλά περπαταγε , δεν τον είδα να μπαίνει πουθενά..
Ειρήνη Διδύμου 22 το πυροβολικό εξαφανίστηκε αν δει καποιος την κοπελα ας ενημερώσει
Amber Alert
Λίγοι γνωρίζουν.Δουλεύει πλεον σε κρυφό οικο.
Η πληροφορία εχει μοιραστεί σε εκλεκτα μελη που προσφερουν στο σαητ. Οσοι ξερουν ξέρουν και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
Τα ίδια ρούχα φόραγε και χθες...Και επόμενο clue, εθεάθη ο πρόεδρος από δίπλα την ώρα που έστριβε φυλής, με στυλιστικο συνδυασμό που δεν χάνει, κόκκινο παλτό και μουσταρδι παντελόνι.
Ήμασταν για ενα μέρος της φυλής πλάι πλάι, απλά περπαταγε , δεν τον είδα να μπαίνει πουθενά..
Δουλεύει πλεον σε κρυφό οικο.
Η πληροφορία εχει μοιραστεί σε εκλεκτα μελη που προσφερουν στο σαητ. Οσοι ξερουν ξέρουν και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!