Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 663
- Πόντοι
- 361
Μήπως υπάρχει κάνα ντουέτο σε κάνα τσαρδί που να κάνει λεσβιακό? Τα φώτα σας σας παρακαλώ το χω μεγάλη αναγκη
δυστυχως εχουν αποχωρησει μεχρι νεωτερας οι πολυ καλες πετιτ οπως η Ναταλια στο Ιασωνος 27 αλλα και η Βανεσσα που ηταν Ιασωνος 37 ή και η Ντανιελα που ηταν Ιάσονος 39...Δοκιμασε Περδικας 1 σκαλια επανω εχει κατι κοντοπουτανα οπως η Ελληνιδα Ρεα, η Αλβανιδα Μπελλα, η Ρουμανα Μονικα, η Αλβανιδα Αντζελα (πρωινη βαρδια συνηθως αυτη), ολες τους καπου 1,55 - 1,60 κοντες αλλα οχι ομως πετιτ.....αξιόλογη πετιτοκατάσταση στο Μετάξι; 3 βάρδια
Επισης ειναι και η μελαχρινη Αλβανιδα Γαβριελα Ιασωνος 31 ισογειο αρκετα μικροκαμωμενη, πλησιαζει τα ορια του πετιτ αλλα συνηθως ειναι απογευματα...αξιόλογη πετιτοκατάσταση στο Μετάξι; 3 βάρδια
Πως την λένε τώρα στο de paris?Τόρα που ξανακοίταξα το σάιτ δουλεύει Πέμπτη στο Λεωφόρος Αθηνών 373 από 10 έως 20
Σε γενικές γραμμές, αξίζει. Νόστιμη γυναίκα, τίμιο τσιμπούκι, γλύφει και αρχίδια. Μόνη παραφωνία, είναι που τον βγάζει από το στόμα, όταν αρχίζεις και χύνεις, με αποτέλεσμα να λερώνεσαι και να μην απολαμβάνεις το χύσιμο.η νταρια από άγκυρας 9 διαβάζω τς καλύτερα έχετε δοκιμάσει αξίζει ;
Και τι ώρες δουλεύει ;
Τόρα που ξανακοίταξα δεν δουλεύει ούτε εκεί και δεν την έχει το σάιτ πουθενά.Πως την λένε τώρα στο de paris?
Εγώ που την έχω πάρει κάμποσες φορές και είμαι πελάτης της τα περνει κανονικά στο στόμα μέχρι τελευταίας σταγόναςΣε γενικές γραμμές, αξίζει. Νόστιμη γυναίκα, τίμιο τσιμπούκι, γλύφει και αρχίδια. Μόνη παραφωνία, είναι που τον βγάζει από το στόμα, όταν αρχίζεις και χύνεις, με αποτέλεσμα να λερώνεσαι και να μην απολαμβάνεις το χύσιμο.
Μόνο εγώ είμαι που θεωρώ ότι το ξεμουνιασμα επιβάλεταιΈπεσε ξεμουνιασμα, αλλά δυστυχώς πρωινή βάρδια δεν έπαιζε να καταφέρω να πάω και πάλι.
Δεν γύρισε πίσω η Ελενίτσα ακόμα ε?νωρίτερα το μεσημέρι
Ιωαννίνων 5
Άννα, μελαχρινή σοβιετκή μιλφ, βυζί 3άρι, τατού διάφορα, μουνί ρηχό αλλά φαρδύ.
Ιωαννίνων 3 άνω
Βιβή, μαυριδερή, 35-40, πολλά κιλά, πελώριος κώλος - μπούτια, δεν έμπαινα.
Ιωαννίνων 3 κάτω
Αναστασία, προγκιλφ, πλούσιος κώλος, πεσμένα βυζιά, μουνί αβυσσαλέο.
Ο Φρόυντ έλεγε ότι η πρώτη τοξικομανία είναι ο αυνανισμός.
Θα προσθέταμε ότι και τα μπουρδέλα δεν πάνε πίσω.
Σου είναι εύκολο να μάθεις αν κάνουν και λεσβιακά πουθενά ? Έχω φάει σκάλωμα σοβαρό!!!!!συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπογειο κλειστό.
Φωκαιας 13 ισόγειο Αλεξάνδρα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ με πιο μεγάλο στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 19 Κάρλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25α ,25β & 27α κλειστά.
Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα Πολωνεζα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Απόγευμα δουλευει πολυ καλό γαμησιη νταρια από άγκυρας 9 διαβάζω τς καλύτερα έχετε δοκιμάσει αξίζει ;
Και τι ώρες δουλεύει ;
Με βάση το δίπλα σάιτ δουλεύει άγκυρας 9 τώρα. Δεν είμαι εκεί για να επιβεβαιώσω αλλά συνήθως είναι σωστοί στο πρόγραμμαΑπόγευμα δουλευει πολυ καλό γαμησι
Με βάση το δίπλα σάιτ δουλεύει άγκυρας 9 τώρα. Δεν είμαι εκεί για να επιβεβαιώσω αλλά συνήθως είναι σωστοί στο πρόγραμμα
Πέρασα αλλά δεν ήταν εκείΜε βάση το δίπλα σάιτ δουλεύει άγκυρας 9 τώρα. Δεν είμαι εκεί για να επιβεβαιώσω αλλά συνήθως είναι σωστοί στο πρόγραμμα