Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.326
- Πόντοι
- 486
Ρε μάγκες..κάπου μετάξι εκδίδεται ένα τραβελακι/τρανς... πρωινή βάρδια... θυμάται κάποιο μήπως..οδό και νούμερο?
Αληθεύει, την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.Καλημέρα σας
Στο χωμάτιανου 11Α ισόγειο κάπου διάβασα ότι απόγευμα είναι η Σοφία από το δίδυμου
Αληθεύει;;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θα με ποιτε αγαπουλη το ξέρω.πριν κάνα μήνα γαμουσα σαν κτήνος και τις έβριζα.
Η ψυχίατρος μου μου έγραψε τέσσερα κουτιά ψυχοφαρμακα θα τα πάρω και βλέπουμε.
Στον κόσμο των ναυαγίων τινω να γίνω ο Τιτανικός.
Σιγνομη αν σας κούρασα .
Καλό βράδυ.
Απο υπηρεσίες τι λέει ;Αληθεύει, την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.
Το 1,4,6 άντε γίνονται, τα υπόλοιπα προυποθέτουν να παραιτηθώ και να μέινω άνεργος πρώταΌλα τα χάπια είναι χημικά παρασκευάσματα και σε βάθος χρόνου έχουν σοβαρές παρενέργειες, ενώ τα παρακάτω θεραπεύουν χωρίς τα παραπάνω!
1) Καθημερινός ημίωρος περίπατος σε ήρεμη δασική έκταση (δημόσιος κήπος, πάρκο κ.α)
2) Πολυάριθμα θαλασσινά μπάνια το καλοκαίρι (τουλάχιστον 30 λεπτά κολύμπι την ημέρα)
3) Πρωί και βράδυ δροσερό ντους.
4) Σεξ τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.
5) Μάθε καλά μια ξένη γλώσσα που σου αρέσει και μπορεί να σου φανεί χρήσιμη τόσο στην προσωπική όσο και επαγγελματική σου ζωή.
6) Καθημερινή ανάγνωση τουλάχιστον 10 σελίδων από λογοτεχνικό έργο ξένου κλασσικού συγγραφέα (Σαίξπηρ, Ντίκενς, Βερν, Ουγκώ, Τολστόι, Ντοστογιέφσκυ κ.α).
7) Τακτική ενασχόληση με ό,τι σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.
8) Αποφυγή επαφής με ό,τι και όποιον σε προβληματίζει ιδιαίτερα.
Τα παραπάνω ισχύουν για όλους!
Έχει πολύ φιλική συμπεριφορά και θερμή συμμετοχή.Απο υπηρεσίες τι λέει ;
Είχες ζητήσει την προηγούμενη φορά να τη γλείψεις για ώρα και μετά δε σε ξαναδεχτηκε;Αιδοιολειχια διαρκειας.
Πρωτη φορα.Ενταξει δεν ειναι και αναγκασμενη στην τελικη αλλα πιστευω οτι ειναι με τα κεφια της και τις ωρες της.θα ξαναπερασω παντως για επαναληπτικηΕίχες ζητήσει την προηγούμενη φορά να τη γλείψεις για ώρα και μετά δε σε ξαναδεχτηκε;
μπορει να ειχε κ καμια περιοδοΠρωτη φορα.Ενταξει δεν ειναι και αναγκασμενη στην τελικη αλλα πιστευω οτι ειναι με τα κεφια της και τις ωρες της.θα ξαναπερασω παντως για επαναληπτικη
Κάτσε μπερδεύτηκα. Την είδες πρώτη φορά και της είπες στο σαλόνι ότι θέλεις να τη γλείψεις για ώρα;Πρωτη φορα.Ενταξει δεν ειναι και αναγκασμενη στην τελικη αλλα πιστευω οτι ειναι με τα κεφια της και τις ωρες της.θα ξαναπερασω παντως για επαναληπτικη
Πρωτη φορα.Είχες ζητήσει την προηγούμενη φορά να τη γλείψεις για ώρα και μετά δε σε ξαναδεχτηκε;
Ποσα για το μισάωρο;Πέρασα το βραδάκι από κολονου 32α πάλι
Ήταν η Λάουρα παλιά γνώριμη από κολονου 11 τόρα ξανθιά.
Την πήρα 30 λεπτά.ουτε πίπα ήθελα ούτε γαμιση.μου τον εγλιψε κάνα πεντάλεπτο τον εχωσα πισοκολιτο ιεραποστολικό δε μου έλεγε τίποτα.εχω γαμισει τον αμπακα τελευταία.λες και νιοθουν τίποτα,τι νόημα έχει να της τον χοσεις και να πρεσαρεις.αραξα τα υπόλοιπα 20 λεπτά και την είχα ξαολονενη στο πλάι μου να μου τον παίζει χαλαρά.
Αρχίσαμε να λέμε μαλακίες , με τι ασχολουμε από πού είμαι.χαιδευα την κολοτριπιδα της τα Μαλιά της τα μαγουλακια της σαν γνήσιος πορνογερος, χαμογελούσε το Πάπαρι μου είχε γίνει κατάρτι αλλά εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η φάση και δεν ήθελα να γαμησω.μεχρι που έχυσα στο τέλος έτσι κοιτώντας την στα μάτια είχα ένα πολύ έντονο οργασμό.
Θα με ποιτε αγαπουλη το ξέρω.πριν κάνα μήνα γαμουσα σαν κτήνος και τις έβριζα.
Η ψυχίατρος μου μου έγραψε τέσσερα κουτιά ψυχοφαρμακα θα τα πάρω και βλέπουμε.
Στον κόσμο των ναυαγίων τινω να γίνω ο Τιτανικός.
Σιγνομη αν σας κούρασα .
Καλό βράδυ.
Το άρωμα κι αν ήταν αρνητικό!!!! Losse - losse situation δηλαδή!!Κοίτα, είναι πολύ ωραίο πιπίνι και δεν έχει και λέπρα, ούτε βρωμάει (βασικά το άρωμα της μένει για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΏΡΑ το έχουν πει και άλλοι, οπότε αν έχετε γυναίκα σπίτι, μην πάτε, ούτε με ντους δεν φεύγει εντελώς), αλλά να μην γράφουμε μόνο τα καλά η μόνο τα κακά ...
Ευχαριστώ πολύ φίλεΑληθεύει, την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.
εισαι σιγουρος οτι ειναι η αδυνατη που δουλευε στο κολονου 27 πρασινη πορτα αυτη που εκανε τα παντα?αν και δεν τη θυμάμαι μελαχρινή, εδώ και χρόνια Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφο 2η βάρδια
αν και δεν τη θυμάμαι μελαχρινή, εδώ και χρόνια Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφο 2η βάρδια
για δες αυτη ειναι σιγουρα?Όλες οι κριτικές για την Φωτεινή - Κολωνού 27Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Όλες οι κριτικές για την Φωτεινή - Κολωνού 27Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείοwww.bourdela.com