Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.212
- Πόντοι
- 31.618
Πέρασα το βραδάκι από κολονου 32α πάλι
Ήταν η Λάουρα παλιά γνώριμη από κολονου 11 τόρα ξανθιά.
Την πήρα 30 λεπτά.ουτε πίπα ήθελα ούτε γαμιση.μου τον εγλιψε κάνα πεντάλεπτο τον εχωσα πισοκολιτο ιεραποστολικό δε μου έλεγε τίποτα.εχω γαμισει τον αμπακα τελευταία.λες και νιοθουν τίποτα,τι νόημα έχει να της τον χοσεις και να πρεσαρεις.αραξα τα υπόλοιπα 20 λεπτά και την είχα ξαολονενη στο πλάι μου να μου τον παίζει χαλαρά.
Αρχίσαμε να λέμε μαλακίες , με τι ασχολουμε από πού είμαι.χαιδευα την κολοτριπιδα της τα Μαλιά της τα μαγουλακια της σαν γνήσιος πορνογερος, χαμογελούσε το Πάπαρι μου είχε γίνει κατάρτι αλλά εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η φάση και δεν ήθελα να γαμησω.μεχρι που έχυσα στο τέλος έτσι κοιτώντας την στα μάτια είχα ένα πολύ έντονο οργασμό.
Θα με ποιτε αγαπουλη το ξέρω.πριν κάνα μήνα γαμουσα σαν κτήνος και τις έβριζα.
Η ψυχίατρος μου μου έγραψε τέσσερα κουτιά ψυχοφαρμακα θα τα πάρω και βλέπουμε.
Στον κόσμο των ναυαγίων τινω να γίνω ο Τιτανικός.
Σιγνομη αν σας κούρασα .
Καλό βράδυ.
Ήταν η Λάουρα παλιά γνώριμη από κολονου 11 τόρα ξανθιά.
Την πήρα 30 λεπτά.ουτε πίπα ήθελα ούτε γαμιση.μου τον εγλιψε κάνα πεντάλεπτο τον εχωσα πισοκολιτο ιεραποστολικό δε μου έλεγε τίποτα.εχω γαμισει τον αμπακα τελευταία.λες και νιοθουν τίποτα,τι νόημα έχει να της τον χοσεις και να πρεσαρεις.αραξα τα υπόλοιπα 20 λεπτά και την είχα ξαολονενη στο πλάι μου να μου τον παίζει χαλαρά.
Αρχίσαμε να λέμε μαλακίες , με τι ασχολουμε από πού είμαι.χαιδευα την κολοτριπιδα της τα Μαλιά της τα μαγουλακια της σαν γνήσιος πορνογερος, χαμογελούσε το Πάπαρι μου είχε γίνει κατάρτι αλλά εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η φάση και δεν ήθελα να γαμησω.μεχρι που έχυσα στο τέλος έτσι κοιτώντας την στα μάτια είχα ένα πολύ έντονο οργασμό.
Θα με ποιτε αγαπουλη το ξέρω.πριν κάνα μήνα γαμουσα σαν κτήνος και τις έβριζα.
Η ψυχίατρος μου μου έγραψε τέσσερα κουτιά ψυχοφαρμακα θα τα πάρω και βλέπουμε.
Στον κόσμο των ναυαγίων τινω να γίνω ο Τιτανικός.
Σιγνομη αν σας κούρασα .
Καλό βράδυ.