Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (4 μέλη και 73 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.009
Πόντοι
31.618
I'm
Κανένα ύποπτο, είναι από τις πιο επαγγελματίες που έχω συναναστραφεί. Δεν φεύγεις άχυστος ποτέ. Έχω κάτσει 20λεπτο, δεν με άφηνε να φύγω αν δεν τελείωνα. Και είναι πάντα στην καλύτερη διάθεση, ότι ζητάς στο δίνει, εκτός κωλο. Πάντα μυρίζει το στόμα της Listerine και μετά την προηγούμενη επίσκεψη πλένεται.
Πως αυτή η γυναίκα, μητέρα και σύζυγος να κάνει ακαποτα γαμισια. Γράφω πολύ σπάνια αλλά στη συγκεκριμένη respect!
Η φωτεινή είναι απ' της καλύτερες επαγκελματιες του χορου και πολύ σταθερή.θα σου δόσεις πάντα αυτό που έχεις ανάγκη και θες

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ε άμα έχει φουλ δωμάτια αυτή η θειτσα άρα κάτι ύποπτο θα κάνει....
εισαι λαθος φιλε, και χωρις τα υποπτα εξτρα παλι φουλ δωματια θα ειχε "αυτη η θειτσα".
Μια απτις καλυτερες πιπες που μπορει να δεχθει ανθρωπος εν Αθηναις στο δεκαρικο ειναι, και δεν υπολογιζω καν το ποσο ευδιαθετη και τυπαρα ειναι.
Σεβασμος στην θεια Φωτεινη, επιτελει εργο

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Τι βάρδιες τη βρίσκουμε συνήθως;
Δευτερη αλλα καθεται βαρια ως τις 9:00 9:30 το βραδυ.Αρχιζει νωρις παντως.
Πριν απο αυτην η Σοφια αλλα εχει μια εσανς ξεπετας μερικες φορες.Πιο νεα απο τη Φωτεινη ,κινειται στο ιδιο μηκος κυματος αλλα η Φωτεινη ειναι πιο δοτικβ σε υπηρεσιες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
εισαι λαθος φιλε, και χωρις τα υποπτα εξτρα παλι φουλ δωματια θα ειχε "αυτη η θειτσα".
Μια απτις καλυτερες πιπες που μπορει να δεχθει ανθρωπος εν Αθηναις στο δεκαρικο ειναι, και δεν υπολογιζω καν το ποσο ευδιαθετη και τυπαρα ειναι.
Σεβασμος στην θεια Φωτεινη, επιτελει εργο
Εγώ δεν την έχω πάρει ποτέ λόγω εμφάνισης. Αλλά έχω ακούσει και από άλλους για αυτό που ανέφερα πρωτύτερα. Μπορεί να λέγανε και μαλακοεξυπναδες. Δεν ξερω. Πάντως έχουν ειπωθεί κάποιες σποντες στο παρελθόν. Οι πληροφορίες πολλές φορές είναι και ράδιο αρβύλα. Όπως και να έχει οι υπηρεσίες της λογικα είναι πολύ καλές. Κανένας δεν έχει αναφέρει αρνητικά σχόλια.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.881
Πόντοι
41.129
Εγώ δεν την έχω πάρει ποτέ λόγω εμφάνισης. Αλλά έχω ακούσει και από άλλους για αυτό που ανέφερα πρωτύτερα. Μπορεί να λέγανε και μαλακοεξυπναδες. Δεν ξερω. Πάντως έχουν ειπωθεί κάποιες σποντες στο παρελθόν. Οι πληροφορίες πολλές φορές είναι και ράδιο αρβύλα. Όπως και να έχει οι υπηρεσίες της λογικα είναι πολύ καλές. Κανένας δεν έχει αναφέρει αρνητικά σχόλια.

Εγω την εχω πάρει 2 φορές μονο .
Την πρώτη φορά πηγα για τελειωτική πιπα. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και απολαμβανα πιπα. Με αιφνιδίασε και με καβαλησε ακαποτα χωρίς να με ρωτήσει, ουτε καν το ονομα μου δεν ήξερε. Της ζήτησα να μου φορέσει καποτα οπως και έγινε.
Λίγες μερες πριν παω σε αυτή ειχα γαμήσει μια αλλη γνωστή κορασίδα απο κωλο ακαποτα οπότε ειχα ενα καλό λογο για να κανω εξετάσεις.
Ευτυχως ολα καλα...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Την πρώτη φορά πηγα για τελειωτική πιπα. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και απολαμβανα πιπα. Με αιφνιδίασε και με καβαλησε ακαποτα χωρίς να με ρωτήσει, ουτε καν το ονομα μου δεν ήξερε. Της ζήτησα να μου φορέσει καποτα οπως και έγινε.
Λίγες μερες πριν παω σε αυτή ειχα γαμήσει μια αλλη γνωστή κορασίδα απο κωλο ακαποτα οπότε ειχα ενα καλό λογο για να κανω εξετάσεις.
Ευτυχως ολα καλα...
Εγώ τα ξέρω αυτά ρε Μήτσο. Είπαμε στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δυο τρεις συναγωνιστές. Απλά έχω καλή μνήμη. Δε γράφω μαλακίες με ακα γαμησια αν δεν ισχύουν. Φίλε @paparotriftoulas είδες που δεν έπεσα έξω; Εχω κάνει διατριβή στη συλλογή όλη στο Bou χρόνια τώρα για να μην την πατήσω με καμία.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Ευτυχως ολα καλα...
Ποια δίνει κωλο ακαποτα ; Και κάθεται κιόλας ;καλύτερα ν έπαιρνες αυτή από τ μουνι ακαποτα παρά άλλη από κωλο.περίεργο ν κάθεται κάποια ακαποτα από κωλο και ποσό μάλλον να τ χυνεις κιόλας μέσα ..την είχες χύσει ;

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
594
Πόντοι
81
Ευτυχως ολα καλα...
Διδυμου 22 πήγες για test drive;

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
186
Πόντοι
0
Φώκαιας 25 κάτω Μανταλινα Ρουμάνα ελεύθερο στοματικό

Φώκαιας 25 πάνω Αλεξάνδρα Ρωσίδα ελεύθερο στοματικό

Φώκαιας 19 Όλγα τούμπανο βυζάρες

Φώκαιας 17 πάνω Βαλέρια με απλό
Μακριά από Μανταλινα μόνο για καυλαντα στο σαλόνι κάνει. Κλέβει δίχως αύριο σε στάσεις και χρόνο

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
186
Πόντοι
0
Λέω να κατέβω προς φυλής, έχετε να προτείνετε κατι ; Μικρή και ωραίο σωματάκι
Φυλής 66 δ μία μαυρουλα με ωραίο μπιμπελό σώμα και παιχνιδιαρα στο σαλόνι. Μέσα δεν ξέρω τι κάνει δεν ψάχνω τέτοιου τύπου γυναίκες...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
45
Like
5.227
Πόντοι
5.631
Τσάρκα πριν καμιά ώρα σε Φυλής, Φωκαίας και λίγο Μετάξι. Δεν είδα κάτι της προκοπής:zzzzz:
Κατέληξα Δ22 στην Ειρήνη:assshake:
Σήμερα οι επενδυτές κοιμόντουσαν ή σαβουρώνανε στις ταβέρνες και έτσι δεν είχε πολύ κόσμο:sopase:
Υπηρεσία η γνωστή μελαχρινή που δούλευε με τη Στέλλα και στο Κολωνού 48.
Πήδηξα όμορφα και ωραία για κανένα 25λεπτο. Η Ειρήνη παραμένει σταθερά πολύ καλή και ευχάριστη :fuck2:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.349
Πόντοι
13.636
Εγώ τα ξέρω αυτά ρε Μήτσο. Είπαμε στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δυο τρεις συναγωνιστές. Απλά έχω καλή μνήμη. Δε γράφω μαλακίες με ακα γαμησια αν δεν ισχύουν.
:confused::confused::confused:
Κάτσε λίγο γιατί το έχασα...
Εννοείς μάλλον ότι έχουν αναφερθεί 2000-3000 συναγωνιστές.
Ίσως είναι από τις κοπέλες που έχει χυθεί το περισσότερο μελάνι εδώ μέσα.

Και θερμή παράκληση.
Είναι δημόσιο φόρουμ, διαβάζουν και παιδιά.
Μη γράφουμε τέτοια σχόλια.
:hi:

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
594
Πόντοι
81
Τσάρκα πριν καμιά ώρα σε Φυλής, Φωκαίας και λίγο Μετάξι. Δεν είδα κάτι της προκοπής:zzzzz:
Κατέληξα Δ22 στην Ειρήνη:assshake:
Σήμερα οι επενδυτές κοιμόντουσαν ή σαβουρώνανε στις ταβέρνες και έτσι δεν είχε πολύ κόσμο:sopase:
Υπηρεσία η γνωστή μελαχρινή που δούλευε με τη Στέλλα και στο Κολωνού 48.
Πήδηξα όμορφα και ωραία για κανένα 25λεπτο. Η Ειρήνη παραμένει σταθερά πολύ καλή και ευχάριστη :fuck2:
25 λεπτό με 20ρικο;

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
186
Πόντοι
0
Το απόγευμα παίζει καμία βυζαρου over 3 στήθος με αξιοπρεπείς πίπα; Βασικά παίζει καμία με αξιοπρεπείς πίπα πριν τα 40;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
45
Like
5.227
Πόντοι
5.631
Ναι με 20€. Αλλά δεν είναι στάνταρ τακτική. Έτυχε σήμερα σαλόνι και δωμάτια να είναι άδεια και με τη σημερινή υπηρεσία να έχουμε φιλίες από την Κολωνού.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.020
Πόντοι
3.436
Ρε παιδες να ρωτησω, εχθες Σαββατο κατα τις 00:30 πετυχα μετα απο πολυ καιρο στο Ιασωνος 19 πανω και τελικα περασα δωματιο με την Μελαχρινη Μολδαβεζα Λιζα ή οποια κατα καιρους ειναι και στο Ιασωνος 36 απογευμα (και θα ακολουθησει κριτικη καποια στιγμη)... το ερωτημα μου ειναι για οσους την εχουν παρει, εχετε παρατηρησει μετα το γαμησι κυριως οταν ειναι ορθια και ντυνεται η περιοχη ακριβως επανω απο τα βυζια της και μεχρι το υψος των ωμων, φαινονται ολες οι φλεβες της μιλαμε ολη περιοχη ειναι καλυμενη απο ενα μπλε δικτυο φλεβων, μοιαζει περιπου οπως σε μερικες γυναικες στις γαμπες τους οπου εχουν σπασει τα αγγεια και ειναι καλυμμενες με μπλε φλεβες, δεν ηξερα οτι μπορει να συμβαινει και τοσο ψηλα αυτο...ειναι λιγακι αβολο το θεαμα....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.447
Πόντοι
3.246

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
952
Πόντοι
361
Ρε παιδες να ρωτησω, εχθες Σαββατο κατα τις 00:30 πετυχα μετα απο πολυ καιρο στο Ιασωνος 19 πανω και τελικα περασα δωματιο με την Μελαχρινη Μολδαβεζα Λιζα ή οποια κατα καιρους ειναι και στο Ιασωνος 36 απογευμα (και θα ακολουθησει κριτικη καποια στιγμη)... το ερωτημα μου ειναι για οσους την εχουν παρει, εχετε παρατηρησει μετα το γαμησι κυριως οταν ειναι ορθια και ντυνεται η περιοχη ακριβως επανω απο τα βυζια της και μεχρι το υψος των ωμων, φαινονται ολες οι φλεβες της μιλαμε ολη περιοχη ειναι καλυμενη απο ενα μπλε δικτυο φλεβων, μοιαζει περιπου οπως σε μερικες γυναικες στις γαμπες τους οπου εχουν σπασει τα αγγεια και ειναι καλυμμενες με μπλε φλεβες, δεν ηξερα οτι μπορει να συμβαινει και τοσο ψηλα αυτο...ειναι λιγακι αβολο το θεαμα....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?
Μήπως το δωμάτιο είχε αυτή την μπλε λάμπα? Την συναντούσα παλιά στους οίκους και με έκανε να φωσφωριζω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom