Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 369 άτομα (29 μέλη και 340 επισκέπτες)

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
12.089
Πόντοι
3.236
Πέρασα χτες από Φωκαίας 25 με απώτερο σκοπό να πάρω την Αλεξία που είχα δει φευγαλέα την προηγούμενη. Πρώτα εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα με τα τατού και τα χείλια ροφού. Μετά από λίγο εξήλθε από το δωμάτιο η Αλεξία, που κωλυσιεργούσε στο μπάνιο και μετά στο ντύσιμο με αποτέλεσμα η απεχθής αριστοκρατική τσατσά να τα έχει πάρει στην κράνα και να μονολογεί "έτσι δεν γίνεται δουλειά". Μετά από κάνα τέταρτο εδέησε η Αλεξια να εμφανιστεί. Πράγματι είναι νεαρά αλλά... έχει μπυροκοίλι που το κρύβει επιμελώς με τα ρούχα που φοράει και επίσης έχει κάνει κι αυτή τα χείλια της σαν σκατά. Έτσι από γλυκό ρωσικο πιπινάκι έχει μεταμορφωθεί κι αυτή σε ροφό με ακαλαίσθητο τρόπο. Για χάρη της φυσικής τάξης πραγμάτων και ενάντια στη αγελαία μόδα της ακαλαισθησίας ορκίστηκα ότι δεν θα πάρω ποτέ γυναίκα που έχει πειράξει τα χείλια της. Over
Σαλοναρίστηκε ως ακά η κανονικό πρόγραμμα ? (ενδιαφέρομαι)

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
12.089
Πόντοι
3.236
Μύστες μου καλησπέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Ψάχνω μια Αλεξάνδρα κοντούλα γεματουλα με χαρακτηριστικό Τατουάζ ιστό αράχνης στον ένα της αγκώνα. Η συγκεκριμένη δούλευε στο μασατζιδικο της λαγουμιτζη 23 και σήμερα πληροφορήθηκα ότι έχει πάρει μεταγραφή για φυλής. Σε ενημερώσεις που έψαξα δεν είδα κάπου το όνομα Αλεξάνδρα που να ταιριάζει. Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει να πάω στοχευμενα να τη βρω;;
Φώκαιας 25Α μετά τις 6 τοαπογευμα

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Θα συμφωνήσω, αλλά όχι μετά το covid, πάντα έτσι ήταν,την γνωρίζω από τα πρώτα της βήματα ,περίπου 10 χρόνια,δεν άλλαξε τίποτα εκτός από την εμφάνιση.
Εννοείς ότι η Βίκυ εξακολουθεί να σου δίνει γλωσσόφιλα και να σου κάνει ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό με 20 ευρώ;

Paristipitelis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα,η παολα η κλεοπατρα( μιλάω για το ίδιο άτομο απλώς έχει δύο ονόματα)που δουλεύει φωκαιας η στον πρώτο η στο ισόγειο, μου είπαν ότι λείπει σε άδεια,ξέρετε εάν γύρισε η ποτε γυρνάει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.829
Πόντοι
46.232
Σαλοναρίστηκε ως ακά η κανονικό πρόγραμμα ? (ενδιαφέρομαι)
Και για τις δύο απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται, από τις 3 που δουλεύουν εκεί μόνο για τη Βερονικα ανακοινώνεται ακα τελειωτικό στο στήθος.

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.133
Πόντοι
371
Δεν είναι απλό γιατί δεν φτιάχνει πίτσες πουτσες φτιάχνει δεν μπορεί να λειτουργήσει με όλους το ίδιο άνθρωπος είναι
Πολύ σωστά φίλτατε συναναγνώστη,κάλυψες την ερώτηση στο 100%. Καλημέρα!!!

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.133
Πόντοι
371
Εννοείς ότι η Βίκυ εξακολουθεί να σου δίνει γλωσσόφιλα και να σου κάνει ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό με 20 ευρώ;
Εννοείς ότι η Βίκυ εξακολουθεί να σου δίνει γλωσσόφιλα και να σου κάνει ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό με 20 ε

Δεν αποκαλύπτω φίλτατε λεπτομέρειες από προσωπικές στιγμές ενεργών ιερόδουλων, εκτός από τα συνηθισμένα,ίσως αν αποσυρθεί κάποτε για πάντα να συζητήσουμε της λεπτομέρειές....
Τα συμπεράσματα δικά σου πάντως....... Καλημερούδια!!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Δεν αποκαλύπτω φίλτατε λεπτομέρειες από προσωπικές στιγμές ενεργών ιερόδουλων, εκτός από τα συνηθισμένα,ίσως αν αποσυρθεί κάποτε για πάντα να συζητήσουμε της λεπτομέρειές....
Τα συμπεράσματα δικά σου πάντως....... Καλημερούδια!!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλτατε.
Ήταν αρκετή για να βγάλω συμπέρασμα.
The sound of silence!

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
325
Πόντοι
21
Για ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ποια έχετε να προτείνετε;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
πήγα Μπάρμπαρα...όλα σα να μην άλλαξαν ποτέ. Δωμάτια τίγκα, χώρος καθαρός καλός και η Μπάρμπαρα κλασικά κορυφαία, μακάρι τέτοιες γυναίκες να μην τις άγγιζε ο χρόνος να τις είχαμε για παντα

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.734
Πόντοι
201
πήγα Μπάρμπαρα...όλα σα να μην άλλαξαν ποτέ. Δωμάτια τίγκα, χώρος καθαρός καλός και η Μπάρμπαρα κλασικά κορυφαία, μακάρι τέτοιες γυναίκες να μην τις άγγιζε ο χρόνος να τις είχαμε για παντα
Έχω σκοπό να πάω αύριο...να φανταστώ ότι η ουρά θα φτάνει στο Σύνταγμα όμως.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Έχω σκοπό να πάω αύριο...να φανταστώ ότι η ουρά θα φτάνει στο Σύνταγμα όμως.
δεν ξέρω αν αύριο θα ναι γιατί πάνω στην κουβέντα τη ρώτησα αν θα ναι κανονικά πλέον και μου πε: από βδομάδα ναι, κοίτα αν δεν μένεις μακριά μια βόλτα είναι κάνε την

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.336
Πόντοι
486
Γυναίκα που έχει περάσει τα 50 έτη και της φαίνεται λέγεται GILF (Grandmother I Would Like Fucking) και όχι MILF.
Αντιλέγω....GILF ei
Έχασα κάτι?το κρέμασε το ατριγκακι η Μπάρμπαρα,έτσι δεν είναι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom