Beastarion
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Πότε την είδες τελευταία φορά, αν επιτρέπεται;Είχα ίδια απορία, έσωσα χρόνο! Πέρασα πολύ καλά φχαριστω!
Τελευταία τροποποίηση:
Πότε την είδες τελευταία φορά, αν επιτρέπεται;Είχα ίδια απορία, έσωσα χρόνο! Πέρασα πολύ καλά φχαριστω!
ας μας γράψουν τις εμπειρίες τους στην ημερήσια ενημέρωση για χέσιμοΟι πουτανες χεζουν τις ωρες που ειναι στο μπουρδελο ;
Το μόνο που ρώτησα στο social είναι αν πήγε διακοπές και μου απάντησε ότι ίσως πάει τον Σεπτέμβριο.Θα είναι και αύριο πρωϊ ? Σου είπε?
Το ιδιο αδερφε. Θυμοταν οτι εχω μεγαλη πουτσα μετα απο τοσο καιρο. Ειπε κατι στην Τσατσα στα Ρωσικα και μετα μου λεει η τσατσα δυστυχως η κοπελα δεν θελει να σας δεχτει λογω του μεγεθους σας. Αυστηρα για μικροψωλιδεςΠήγα και έφαγα άκυρο απο την ίδια, μάλλον έχει κουμπώσει xray scanner στα μάτια της. Καλά λέει ο φίλος οτι δέχεται μόνο μικροτσουτσουνους
Η Ντάρια όντως έχει σώμα 10 χρόνια νεότερης ειδικά το βυζί.Σκέφτηκα να επισκεφθώ τη Μαριάννα διδύμου 22 αλλά τελικά τιμήθηκε η Ντάρια από Άγκυρας 9.
Λόγια δεν έχω να πω, για τη ηλικία της τέλειο σώμα, δοτική, επικοινωνιακή και χιουμορίστας.
Μαζί της δεν έχεις αυτό που λέμε ψεκασατε , σκουπίσατε, τελειώσατε.
Φυσικά για σεξακι πηγαίνουμε, αλλά όταν μπορείς να έχεις και μια επικοινωνία, ένα διάλογο με τη κοπέλα, νομίζω ότι πλέον λαμβανεις όλο το πακέτο της ευχαρίστησης.
´
Μπράβο για αυτό όταν τισ πληρώνουμε και πρέπει να πάρουμε ρέστα να κάνουν πολλαπλασιασμό αντί για αφαίρεσηΓια το ζήτημα που αναφέρθηκε μερικές σελίδες πίσω σχετικά με την χρέωση για μια ώρα να σας πω τι είχα ακούσει πριν καμιά 10αριά χρόνια στο Φυλής 86 ισόγειο από την τότε γνωστή τσατσά εκεί.
Ήταν ένας τύπος στο σαλόνι και ρώταγε για παραπάνω ώρα πόσα να πληρώσει και η τσα2 το ξεκίνησε καλά.
Του είπε 20 λεπτά 40 ευρώ, μισή ώρα 60 ευρώ, 1 ώρα 200 ευρώ.
Ρώτησε επιπλέον πληροφορίες ο τύπος πως τα υπολογίζει και η τσα2 του είπε παει 20 ευρώ το δεκάλεπτο.
Για το 200αρι 1 ώρα ξαναρώτησε ο τύπος πως βγαίνει και η απάντηση της τσα2 ήταν ότι 10Χ20=200.
Οκτώβριο μου είπεΗ Μπιουτι ξέρουμε πότε γυρνάει;
Μόνο αν δεν φάνε ακτινίδια δεν έχουν θέμα.αν φάνε αεροπορία.Μου είχε πει μια παλιά ιερόδουλη ότι συνήθως φτιάχνουν πρόγραμμα διατροφής αποφεύγοντας
να ενεργούνται εν ώρα δουλειάς για να ειναι στάνταρ καθαρές.
(υ.γ δεν την πίστεψα)
Φιλαρακι μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;
Οικος, βαρδια, και εμφανιση..
εμένα μου Χαν πει πως στη βάρδια πίνουν καφέ έως δύο τρεις και τρώνε συκαΜου είχε πει μια παλιά ιερόδουλη ότι συνήθως φτιάχνουν πρόγραμμα διατροφής αποφεύγοντας
(υ.γ δεν την πίστεψα)
Περίμενε να επιστρέψει η Ναταλ'ι από Ιάσωνος.Υπάρχει σε κάποιο νεαρό κοντοπουτανο ??και ώρες παρακαλώ σας ευχαριστώ
Αν θυμάμαι εσύ έλεγες ότι έβαλες Χ γιατί πάει και με πρεζακια.δεν το λέω αυτό γιατί δεν την συμπαθώ καθόλου.απλα λέω αυτό που είχες πει.και συγνώμη που στο λέω είναι δικό σου θέμα.σου ζητώ και πάλι συγνώμη.Πήγα στοχευμένα για Βανέσσα Ιασ37 και η τσατσά απάντησε οτι παντρέυτηκε, τώρα δεν τι σημαίνει αυτό; οτι σταμάτησε για πάντα ;
έχω πετύχει κορασίδα στο φωκαίας 27 σκαλάκια (δε θα πω ποια) να βγαίνει από την τουαλέτα και εγώ καθόμουν φάτσα στον καναπέ… η μπόχα που μου ήρθε μόλιςΜου είχε πει μια παλιά ιερόδουλη ότι συνήθως φτιάχνουν πρόγραμμα διατροφής αποφεύγοντας
(υ.γ δεν την πίστεψα)
Βίκυ φυλής 69 δεξίΕκτός από την Τάνια και την Βίκα στο Διδυμου 27, υπάρχουν στις μέρες μας κι άλλα αξιόλογα λαρύγγια για χύσιμο στην περιοχή της Φυλής;