Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (6 μέλη και 69 επισκέπτες)

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Καλημέρα συναγωνιστές! Ψάχνω Όλγα γυρολόγο θωρηκτό, Ινγκα από Βέργας, Νικόλ και Ελένη από Αλβανία στο διδύμου κυρίως, και Πωλινα Καλυμνου. Ξέρουμε κατι? Ευχαριστώ και καλά γαμησια εύχομαι

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Χτεσινή κατάθεση στην Αλεξάνδρα από Αλβανία στο Βέργας 2, πολυ ζουμερό και δεκτικο κορίτσι και σε 69 ακα και σε στάσεις. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Καθημερινές 1η βάρδια

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
Φιλαρακι μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;

Οικος, βαρδια, και εμφανιση..

Μου είχε πει μια παλιά ιερόδουλη ότι συνήθως φτιάχνουν πρόγραμμα διατροφής αποφεύγοντας
να ενεργούνται εν ώρα δουλειάς για να ειναι στάνταρ καθαρές. :grin:

(υ.γ δεν την πίστεψα)
εμένα μου Χαν πει πως στη βάρδια πίνουν καφέ έως δύο τρεις και τρώνε συκα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.108
Πόντοι
19.505
Πέρασα χτες από Φωκαίας 25 με απώτερο σκοπό να πάρω την Αλεξία που είχα δει φευγαλέα την προηγούμενη. Πρώτα εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα με τα τατού και τα χείλια ροφού. Μετά από λίγο εξήλθε από το δωμάτιο η Αλεξία, που κωλυσιεργούσε στο μπάνιο και μετά στο ντύσιμο με αποτέλεσμα η απεχθής αριστοκρατική τσατσά να τα έχει πάρει στην κράνα και να μονολογεί "έτσι δεν γίνεται δουλειά". Μετά από κάνα τέταρτο εδέησε η Αλεξια να εμφανιστεί. Πράγματι είναι νεαρά αλλά... έχει μπυροκοίλι που το κρύβει επιμελώς με τα ρούχα που φοράει και επίσης έχει κάνει κι αυτή τα χείλια της σαν σκατά. Έτσι από γλυκό ρωσικο πιπινάκι έχει μεταμορφωθεί κι αυτή σε ροφό με ακαλαίσθητο τρόπο. Για χάρη της φυσικής τάξης πραγμάτων και ενάντια στη αγελαία μόδα της ακαλαισθησίας ορκίστηκα ότι δεν θα πάρω ποτέ γυναίκα που έχει πειράξει τα χείλια της. Over

Τελευταία τροποποίηση:

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Πήγα στοχευμένα για Βανέσσα Ιασ37 και η τσατσά απάντησε οτι παντρέυτηκε, τώρα δεν τι σημαίνει αυτό; οτι σταμάτησε για πάντα ;

Vidras

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Υπάρχει σε κάποιο νεαρό κοντοπουτανο ??και ώρες παρακαλώ σας ευχαριστώ
Περίμενε να επιστρέψει η Ναταλ'ι από Ιάσωνος.
Πολύ καλό
skinny κοντοπουτανο και σχετικά στενή.
Ώρες συνήθως από 14:00 h και μετά.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
792
Πόντοι
361
Πήγα στοχευμένα για Βανέσσα Ιασ37 και η τσατσά απάντησε οτι παντρέυτηκε, τώρα δεν τι σημαίνει αυτό; οτι σταμάτησε για πάντα ;
Αν θυμάμαι εσύ έλεγες ότι έβαλες Χ γιατί πάει και με πρεζακια.δεν το λέω αυτό γιατί δεν την συμπαθώ καθόλου.απλα λέω αυτό που είχες πει.και συγνώμη που στο λέω είναι δικό σου θέμα.σου ζητώ και πάλι συγνώμη.

Τελευταία τροποποίηση:

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
221
Πόντοι
20
Η τζανινα ρε παιδιά που έχει χαθεί;;; Γνωρίζει κανείς ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.426
Πόντοι
3.246
Μου είχε πει μια παλιά ιερόδουλη ότι συνήθως φτιάχνουν πρόγραμμα διατροφής αποφεύγοντας
να ενεργούνται εν ώρα δουλειάς για να ειναι στάνταρ καθαρές. :grin:

(υ.γ δεν την πίστεψα)
έχω πετύχει κορασίδα στο φωκαίας 27 σκαλάκια (δε θα πω ποια) να βγαίνει από την τουαλέτα και εγώ καθόμουν φάτσα στον καναπέ… η μπόχα που μου ήρθε μόλις
άνοιξε την πόρτα δεν περιγράφεται!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.426
Πόντοι
3.246

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.676
Πόντοι
6.240
Στο <<Φυλής 72 αριστερά έχει επιστρέψει για ακόμη μια φορά η γυρολόγος μιλφ Νανά/Κελυ, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.>> είναι η Νανά απο καλυμνου?
Ρε συ αυτη θα εχει την ηλικια της ΖΩΖΩΣ ΣΑΜΠΟΥΤΖΑΚΗ τωρα....

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Μπαίνω στο τραινο κατεβαίνω μετά από κάποιες στάσεις να πάω να δω από κοντά η μοίρα που τόσα ακούγονται!
Για να γνωρίζουν την αλήθεια ορισμένοι γιατί είναι μάλλον πολλοί οι τυφλοι εδώ μέσα!
Από εμφάνιση πάντα η κοπέλα μέτρια!γυναικα με στιβαρό κορμί βυζι πεσμένο φουλ,αγελάδα φάση κάνα 2 νούμερα πιο μικρό από τζεσικα αλλά ίδια φάση !πεσμενος κωλος και μικρός,και φατσα μελαχροινή Ουκρανία φάση χωρίς κάτι ιδιαίτερο(δεν ξέρω καν από που είναι)εγώ προσωπικά είμαι φουλ υπέρ της τσόντας !
Διάβαζα πορνοστάρικο στυλ και τέτοια και έτρεξα μέσα στο καταμεσήμερο!πορνοσταρ μαγκες για να γνωρίζετε είναι η χριστινα με τα τατουάζ απλά η κοπέλα είναι κομοδίνο!
Δίνει πληροφορίες το σάιτ αρκετές τις οποίες ερευνώ!μαλλον οι κριτές της συγκεκριμένης κατάστασης είναι λίγο άλλη φάση!γυρναω άχυστος ενώ στάζω από ιδρώτα!
Ενημερωτικά σε κάποια που μπηκα είναι η Ντιάνα η χριστινα τατου ,η Άντζελα!μαρια Τσέχα μαζί με μοίρα !βερονικα Ρωσία στο φωκ 25 και μυρσινη στο άγκυρας 12 (άλλο χάλι από εκεί που από φωτό νομίζεις ότι είναι κανένα μουνι σοβαρό!)αυτα..

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Αδερφέ την έχω στο ινστα τη Βανέσσα και όντως ανεβάζει με ένα τύπο που δε μπλεκεις φωτό!οποτε μάλλον ισχυει

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
34
Like
1.752
Πόντοι
1.071
Μπαίνω στο τραινο κατεβαίνω μετά από κάποιες στάσεις να πάω να δω από κοντά η μοίρα που τόσα ακούγονται!
Για να γνωρίζουν την αλήθεια ορισμένοι γιατί είναι μάλλον πολλοί οι τυφλοι εδώ μέσα!
Από εμφάνιση πάντα η κοπέλα μέτρια!γυναικα με στιβαρό κορμί βυζι πεσμένο φουλ,αγελάδα φάση κάνα 2 νούμερα πιο μικρό από τζεσικα αλλά ίδια φάση !πεσμενος κωλος και μικρός,και φατσα μελαχροινή Ουκρανία φάση χωρίς κάτι ιδιαίτερο(δεν ξέρω καν από που είναι)εγώ προσωπικά είμαι φουλ υπέρ της τσόντας !
Διάβαζα πορνοστάρικο στυλ και τέτοια και έτρεξα μέσα στο καταμεσήμερο!πορνοσταρ μαγκες για να γνωρίζετε είναι η χριστινα με τα τατουάζ απλά η κοπέλα είναι κομοδίνο!
Δίνει πληροφορίες το σάιτ αρκετές τις οποίες ερευνώ!μαλλον οι κριτές της συγκεκριμένης κατάστασης είναι λίγο άλλη φάση!γυρναω άχυστος ενώ στάζω από ιδρώτα!
Ενημερωτικά σε κάποια που μπηκα είναι η Ντιάνα η χριστινα τατου ,η Άντζελα!μαρια Τσέχα μαζί με μοίρα !βερονικα Ρωσία στο φωκ 25 και μυρσινη στο άγκυρας 12 (άλλο χάλι από εκεί που από φωτό νομίζεις ότι είναι κανένα μουνι σοβαρό!)αυτα..
Θα συμφωνήσω εν μέρη με τα λεγόμενά σου αλλά ρε μάστορα την Χριστίνα τατού την βλέπεις σαλόνι ,καυλωνεις περνάς δωμάτιο βλέπεις το βυζί να είναι άδειο σαν αμμοσακουλα και η φάτσα άμα ζουμαρεις είναι τρακαρισμενη και από υπηρεσίες γκραου (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό)! Θα πείτε μερικοί τι περιμένεις να γαμησεισ στην φυλης κλπ

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.023
Πόντοι
441

Σκληρό πράγμα ο protogon, δεν χαρίζει κάστανα!

Πάντως είναι γνωστό πως συνέχεια διαβάζεις για μουνάρες και όταν τις βλέπεις από κοντά πέφτεις σε κάτι σκατόμπαζα. Θα μου πεις οι περισσότεροι έχουν και κάποια ηλικία, οπότε από τις ελληνίδες κωλόγριες πριν την έλευση των ανατολικών, οι τωρινές είναι έτη φωτός μπροστά.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Σκληρό πράγμα ο protogon, δεν χαρίζει κάστανα!

Πάντως είναι γνωστό πως συνέχεια διαβάζεις για μουνάρες και όταν τις βλέπεις από κοντά πέφτεις σε κάτι σκατόμπαζα. Θα μου πεις οι περισσότεροι έχουν και κάποια ηλικία, οπότε από τις ελληνίδες κωλόγριες πριν την έλευση των ανατολικών, οι τωρινές είναι έτη φωτός μπροστά.
Έτσι είναι ρε φίλε,
Και εγώ 40 είμαι αλλά όταν μιλάμε για μουνια υπάρχει το αντικειμενικό ωραίο που οοοολοι θα πουν τι μουνι είναι αυτό!τα γούστα τώρα είναι άλλη υπόθεση!

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
832
Πόντοι
81
Έτσι είναι ρε φίλε,
Και εγώ 40 είμαι αλλά όταν μιλάμε για μουνια υπάρχει το αντικειμενικό ωραίο που οοοολοι θα πουν τι μουνι είναι αυτό!τα γούστα τώρα είναι άλλη υπόθεση!
Το πορνοσταρικο πάντως δεν αναφέρθηκε εδώ...νομίζω απέναντι παίζει πολύ περισσότερη μουφα.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Θα συμφωνήσω εν μέρη με τα λεγόμενά σου αλλά ρε μάστορα την Χριστίνα τατού την βλέπεις σαλόνι ,καυλωνεις περνάς δωμάτιο βλέπεις το βυζί να είναι άδειο σαν αμμοσακουλα και η φάτσα άμα ζουμαρεις είναι τρακαρισμενη και από υπηρεσίες γκραου (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό)! Θα πείτε μερικοί τι περιμένεις να γαμησεισ στην φυλης κλπ
Ίδια φάση είναι και οι λατινες!
Μουναρες αλλά ρε παιδιά δεν θέλουν να πηδιούνται στα μπουρδελα!
Δε γίνετε ένας ολόκληρος λαός να μοιράζει έτσι φόλες!
Δεν θέλουν τα κορίτσια!
Παρένθεση φεύγοντας πάλι προς τον ηλεκτρικό βικτωρια είναι ένα σκυλί μέσα στον ΟΠΑΠ με απερίγραπτα βυζια!
Αυτά είναι λέω!

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Το πορνοσταρικο πάντως δεν αναφέρθηκε εδώ...νομίζω απέναντι παίζει πολύ περισσότερη μουφα.
Ναι ίσως,ψιλό ίδια θεωρώ τη φάση και στα 2.εγώ πάντως και στα 2 γράφω!

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
411
Πόντοι
20
Χτεσινή κατάθεση στην Αλεξάνδρα από Αλβανία στο Βέργας 2, πολυ ζουμερό και δεκτικο κορίτσι και σε 69 ακα και σε στάσεις. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Καθημερινές
Καλησπέρα. Η Αλεξάνδρα αυτή που αναφέρεις είναι μια κοντούλα γεματουλα με ένα τατουάζ αράχνη στον αγκωνα;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom