Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (34 μέλη και 231 επισκέπτες)

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Στο <<Φυλής 72 αριστερά έχει επιστρέψει για ακόμη μια φορά η γυρολόγος μιλφ Νανά/Κελυ, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.>> είναι η Νανά απο καλυμνου?
Ρε συ αυτη θα εχει την ηλικια της ΖΩΖΩΣ ΣΑΜΠΟΥΤΖΑΚΗ τωρα....

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Μπαίνω στο τραινο κατεβαίνω μετά από κάποιες στάσεις να πάω να δω από κοντά η μοίρα που τόσα ακούγονται!
Για να γνωρίζουν την αλήθεια ορισμένοι γιατί είναι μάλλον πολλοί οι τυφλοι εδώ μέσα!
Από εμφάνιση πάντα η κοπέλα μέτρια!γυναικα με στιβαρό κορμί βυζι πεσμένο φουλ,αγελάδα φάση κάνα 2 νούμερα πιο μικρό από τζεσικα αλλά ίδια φάση !πεσμενος κωλος και μικρός,και φατσα μελαχροινή Ουκρανία φάση χωρίς κάτι ιδιαίτερο(δεν ξέρω καν από που είναι)εγώ προσωπικά είμαι φουλ υπέρ της τσόντας !
Διάβαζα πορνοστάρικο στυλ και τέτοια και έτρεξα μέσα στο καταμεσήμερο!πορνοσταρ μαγκες για να γνωρίζετε είναι η χριστινα με τα τατουάζ απλά η κοπέλα είναι κομοδίνο!
Δίνει πληροφορίες το σάιτ αρκετές τις οποίες ερευνώ!μαλλον οι κριτές της συγκεκριμένης κατάστασης είναι λίγο άλλη φάση!γυρναω άχυστος ενώ στάζω από ιδρώτα!
Ενημερωτικά σε κάποια που μπηκα είναι η Ντιάνα η χριστινα τατου ,η Άντζελα!μαρια Τσέχα μαζί με μοίρα !βερονικα Ρωσία στο φωκ 25 και μυρσινη στο άγκυρας 12 (άλλο χάλι από εκεί που από φωτό νομίζεις ότι είναι κανένα μουνι σοβαρό!)αυτα..

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Πήγα στοχευμένα για Βανέσσα Ιασ37 και η τσατσά απάντησε οτι παντρέυτηκε, τώρα δεν τι σημαίνει αυτό; οτι σταμάτησε για πάντα ;
Αδερφέ την έχω στο ινστα τη Βανέσσα και όντως ανεβάζει με ένα τύπο που δε μπλεκεις φωτό!οποτε μάλλον ισχυει

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.467
Πόντοι
1.071
Μπαίνω στο τραινο κατεβαίνω μετά από κάποιες στάσεις να πάω να δω από κοντά η μοίρα που τόσα ακούγονται!
Για να γνωρίζουν την αλήθεια ορισμένοι γιατί είναι μάλλον πολλοί οι τυφλοι εδώ μέσα!
Από εμφάνιση πάντα η κοπέλα μέτρια!γυναικα με στιβαρό κορμί βυζι πεσμένο φουλ,αγελάδα φάση κάνα 2 νούμερα πιο μικρό από τζεσικα αλλά ίδια φάση !πεσμενος κωλος και μικρός,και φατσα μελαχροινή Ουκρανία φάση χωρίς κάτι ιδιαίτερο(δεν ξέρω καν από που είναι)εγώ προσωπικά είμαι φουλ υπέρ της τσόντας !
Διάβαζα πορνοστάρικο στυλ και τέτοια και έτρεξα μέσα στο καταμεσήμερο!πορνοσταρ μαγκες για να γνωρίζετε είναι η χριστινα με τα τατουάζ απλά η κοπέλα είναι κομοδίνο!
Δίνει πληροφορίες το σάιτ αρκετές τις οποίες ερευνώ!μαλλον οι κριτές της συγκεκριμένης κατάστασης είναι λίγο άλλη φάση!γυρναω άχυστος ενώ στάζω από ιδρώτα!
Ενημερωτικά σε κάποια που μπηκα είναι η Ντιάνα η χριστινα τατου ,η Άντζελα!μαρια Τσέχα μαζί με μοίρα !βερονικα Ρωσία στο φωκ 25 και μυρσινη στο άγκυρας 12 (άλλο χάλι από εκεί που από φωτό νομίζεις ότι είναι κανένα μουνι σοβαρό!)αυτα..
Θα συμφωνήσω εν μέρη με τα λεγόμενά σου αλλά ρε μάστορα την Χριστίνα τατού την βλέπεις σαλόνι ,καυλωνεις περνάς δωμάτιο βλέπεις το βυζί να είναι άδειο σαν αμμοσακουλα και η φάτσα άμα ζουμαρεις είναι τρακαρισμενη και από υπηρεσίες γκραου (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό)! Θα πείτε μερικοί τι περιμένεις να γαμησεισ στην φυλης κλπ

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.263
Πόντοι
201

Σκληρό πράγμα ο protogon, δεν χαρίζει κάστανα!

Πάντως είναι γνωστό πως συνέχεια διαβάζεις για μουνάρες και όταν τις βλέπεις από κοντά πέφτεις σε κάτι σκατόμπαζα. Θα μου πεις οι περισσότεροι έχουν και κάποια ηλικία, οπότε από τις ελληνίδες κωλόγριες πριν την έλευση των ανατολικών, οι τωρινές είναι έτη φωτός μπροστά.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Σκληρό πράγμα ο protogon, δεν χαρίζει κάστανα!

Πάντως είναι γνωστό πως συνέχεια διαβάζεις για μουνάρες και όταν τις βλέπεις από κοντά πέφτεις σε κάτι σκατόμπαζα. Θα μου πεις οι περισσότεροι έχουν και κάποια ηλικία, οπότε από τις ελληνίδες κωλόγριες πριν την έλευση των ανατολικών, οι τωρινές είναι έτη φωτός μπροστά.
Έτσι είναι ρε φίλε,
Και εγώ 40 είμαι αλλά όταν μιλάμε για μουνια υπάρχει το αντικειμενικό ωραίο που οοοολοι θα πουν τι μουνι είναι αυτό!τα γούστα τώρα είναι άλλη υπόθεση!

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
538
Πόντοι
81
Έτσι είναι ρε φίλε,
Και εγώ 40 είμαι αλλά όταν μιλάμε για μουνια υπάρχει το αντικειμενικό ωραίο που οοοολοι θα πουν τι μουνι είναι αυτό!τα γούστα τώρα είναι άλλη υπόθεση!
Το πορνοσταρικο πάντως δεν αναφέρθηκε εδώ...νομίζω απέναντι παίζει πολύ περισσότερη μουφα.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Θα συμφωνήσω εν μέρη με τα λεγόμενά σου αλλά ρε μάστορα την Χριστίνα τατού την βλέπεις σαλόνι ,καυλωνεις περνάς δωμάτιο βλέπεις το βυζί να είναι άδειο σαν αμμοσακουλα και η φάτσα άμα ζουμαρεις είναι τρακαρισμενη και από υπηρεσίες γκραου (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό)! Θα πείτε μερικοί τι περιμένεις να γαμησεισ στην φυλης κλπ
Ίδια φάση είναι και οι λατινες!
Μουναρες αλλά ρε παιδιά δεν θέλουν να πηδιούνται στα μπουρδελα!
Δε γίνετε ένας ολόκληρος λαός να μοιράζει έτσι φόλες!
Δεν θέλουν τα κορίτσια!
Παρένθεση φεύγοντας πάλι προς τον ηλεκτρικό βικτωρια είναι ένα σκυλί μέσα στον ΟΠΑΠ με απερίγραπτα βυζια!
Αυτά είναι λέω!

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Το πορνοσταρικο πάντως δεν αναφέρθηκε εδώ...νομίζω απέναντι παίζει πολύ περισσότερη μουφα.
Ναι ίσως,ψιλό ίδια θεωρώ τη φάση και στα 2.εγώ πάντως και στα 2 γράφω!

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Χτεσινή κατάθεση στην Αλεξάνδρα από Αλβανία στο Βέργας 2, πολυ ζουμερό και δεκτικο κορίτσι και σε 69 ακα και σε στάσεις. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Καθημερινές
Καλησπέρα. Η Αλεξάνδρα αυτή που αναφέρεις είναι μια κοντούλα γεματουλα με ένα τατουάζ αράχνη στον αγκωνα;;;

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Μύστες μου καλησπέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Ψάχνω μια Αλεξάνδρα κοντούλα γεματουλα με χαρακτηριστικό Τατουάζ ιστό αράχνης στον ένα της αγκώνα. Η συγκεκριμένη δούλευε στο μασατζιδικο της λαγουμιτζη 23 και σήμερα πληροφορήθηκα ότι έχει πάρει μεταγραφή για φυλής. Σε ενημερώσεις που έψαξα δεν είδα κάπου το όνομα Αλεξάνδρα που να ταιριάζει. Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει να πάω στοχευμενα να τη βρω;;

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
311
Πόντοι
21
Υπάρχει κάποια μιλφαρα που να αξίζει ;;;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.342
Πόντοι
3.246
Ίδια φάση είναι και οι λατινες!
Μουναρες αλλά ρε παιδιά δεν θέλουν να πηδιούνται στα μπουρδελα!
Δε γίνετε ένας ολόκληρος λαός να μοιράζει έτσι φόλες!
Δεν θέλουν τα κορίτσια!
Παρένθεση φεύγοντας πάλι προς τον ηλεκτρικό βικτωρια είναι ένα σκυλί μέσα στον ΟΠΑΠ με απερίγραπτα βυζια!
Αυτά είναι λέω!
έτσι ακριβώς! κάτι Σάρες, Λουσίες, Βερόνικες, Βαλεντίνες και Πέρλες από φυλής είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.342
Πόντοι
3.246
Μύστες μου καλησπέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Ψάχνω μια Αλεξάνδρα κοντούλα γεματουλα με χαρακτηριστικό Τατουάζ ιστό αράχνης στον ένα της αγκώνα. Η συγκεκριμένη δούλευε στο μασατζιδικο της λαγουμιτζη 23 και σήμερα πληροφορήθηκα ότι έχει πάρει μεταγραφή για φυλής. Σε ενημερώσεις που έψαξα δεν είδα κάπου το όνομα Αλεξάνδρα που να ταιριάζει. Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει να πάω στοχευμενα να τη βρω;;
Αλεξάνδρα η μόνη που υπάρχει και με αρκετά τατουάζ είναι φωκαίας 25 όροφο αλλά δεν τη λες και γεματούλα

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Αλεξάνδρα η μόνη που υπάρχει και με αρκετά τατουάζ είναι φωκαίας 25 όροφο αλλά δεν τη λες και γεματούλα
Μπορεί να δουλεύει με άλλο όνομα. Γι αυτό ανέφερα τα χαρακτηριστικά της. Επίσης να προσθέσω ότι είναι ουκρανη καστανή και με καρέ μαλλι

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.342
Πόντοι
3.246

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο στην 2η τρέχουσα βάρδια. Λίγα λόγια για μερικές κοπέλες που δεν είχα δει

Φιλιππίδου ισόγειο.
Ντανιελα. Μαυρούλα νεαρή κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα. Ωραίο κωλαράκι και 2αρι βυζι. Πολύ ωραία παρουσία. Απλό πρόγραμμα με το τζελ στο χέρι. Μαζί της η Μιχαέλα. Μελαχρινή κοπέλα με κορμαρα. Γυμνασμένη με επίπεδη κοιλιά. Όχι σκινυ. Ωραία πόδια και πολύ όμορφο πρόσωπο. Ότι καλύτερο από θέμα ομορφιάς έχω δει.

Στα Φυλής 71. Στον όροφο η ξανθιά Σανέλ και η Βερονικα.
Στο ισόγειο εκτός της Σάρας με τα τσιμπουκόχειλα και της αδιαφορης Τζένης, ήταν ένα πιπίνι γάλακτος. Η Κατερίνα. Πολύ όμορφη. Κοντουλα με πανέμορφο πρόσωπο και μακριά μαλλιά. Να την πιεις στο ποτήρι. Με ελεύθερο στοματικό όλες. Οι πιπινολατρεις ας ρίξουν μια ματιά.

Επίσης στο Φυλής 59 όροφο είχε ένα μελανούρι ονόματι Μαρία. Ούτε αυτή την έχω ξαναδεί. Ωραίο κορμί και όμορφο πρόσωπο.

Κατά τα άλλα.... Ρανια με πολλή αναμονή Φ84
Όλγα στο Φωκαίας 19
Κάρολ και Ναόμι λατίνες στο Φωκαίας 13 υπόγειο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom