Μπαίνω στο τραινο κατεβαίνω μετά από κάποιες στάσεις να πάω να δω από κοντά η μοίρα που τόσα ακούγονται!
Για να γνωρίζουν την αλήθεια ορισμένοι γιατί είναι μάλλον πολλοί οι τυφλοι εδώ μέσα!
Από εμφάνιση πάντα η κοπέλα μέτρια!γυναικα με στιβαρό κορμί βυζι πεσμένο φουλ,αγελάδα φάση κάνα 2 νούμερα πιο μικρό από τζεσικα αλλά ίδια φάση !πεσμενος κωλος και μικρός,και φατσα μελαχροινή Ουκρανία φάση χωρίς κάτι ιδιαίτερο(δεν ξέρω καν από που είναι)εγώ προσωπικά είμαι φουλ υπέρ της τσόντας !
Διάβαζα πορνοστάρικο στυλ και τέτοια και έτρεξα μέσα στο καταμεσήμερο!πορνοσταρ μαγκες για να γνωρίζετε είναι η χριστινα με τα τατουάζ απλά η κοπέλα είναι κομοδίνο!
Δίνει πληροφορίες το σάιτ αρκετές τις οποίες ερευνώ!μαλλον οι κριτές της συγκεκριμένης κατάστασης είναι λίγο άλλη φάση!γυρναω άχυστος ενώ στάζω από ιδρώτα!
Ενημερωτικά σε κάποια που μπηκα είναι η Ντιάνα η χριστινα τατου ,η Άντζελα!μαρια Τσέχα μαζί με μοίρα !βερονικα Ρωσία στο φωκ 25 και μυρσινη στο άγκυρας 12 (άλλο χάλι από εκεί που από φωτό νομίζεις ότι είναι κανένα μουνι σοβαρό!)αυτα..