Vidras
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2024
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Σήμερα κατά τις 14:30 τσάρκα στο Μεταξουργείο. Τίποτα το ιδιαίτερο. Η μόνη που ξεχώρισα η Κάρμεν στο Πέρδικας αριστερη πόρτα , έχει είσοδο και από Μ.Αλεξανδρου. Τιμήθηκε , καλή αλλά μέχρι εκεί.
Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της με ένα τατου λύκου στη ωμοπλάτη της.
Όμως οι sex ορέξεις μου κτυπαγαν ακόμα κόκκινο.
Οπότε, Πήγα να τσεκαρω εάν επέστρεψε η Ειρήνη στο Φώκαιας 27 αλλά δυστυχώς όχι. Ήταν μια Ελένη αδιάφορη.
Σκέφτηκα να επισκεφθώ τη Μαριάννα διδύμου 22 αλλά τελικά τιμήθηκε η Ντάρια από Άγκυρας 9.
Λόγια δεν έχω να πω, για τη ηλικία της τέλειο σώμα, δοτική, επικοινωνιακή και χιουμορίστας.
Μαζί της δεν έχεις αυτό που λέμε ψεκασατε , σκουπίσατε, τελειώσατε.
Φυσικά για σεξακι πηγαίνουμε, αλλά όταν μπορείς να έχεις και μια επικοινωνία, ένα διάλογο με τη κοπέλα, νομίζω ότι πλέον λαμβανεις όλο το πακέτο της ευχαρίστησης.
´
Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της με ένα τατου λύκου στη ωμοπλάτη της.
Όμως οι sex ορέξεις μου κτυπαγαν ακόμα κόκκινο.
Οπότε, Πήγα να τσεκαρω εάν επέστρεψε η Ειρήνη στο Φώκαιας 27 αλλά δυστυχώς όχι. Ήταν μια Ελένη αδιάφορη.
Σκέφτηκα να επισκεφθώ τη Μαριάννα διδύμου 22 αλλά τελικά τιμήθηκε η Ντάρια από Άγκυρας 9.
Λόγια δεν έχω να πω, για τη ηλικία της τέλειο σώμα, δοτική, επικοινωνιακή και χιουμορίστας.
Μαζί της δεν έχεις αυτό που λέμε ψεκασατε , σκουπίσατε, τελειώσατε.
Φυσικά για σεξακι πηγαίνουμε, αλλά όταν μπορείς να έχεις και μια επικοινωνία, ένα διάλογο με τη κοπέλα, νομίζω ότι πλέον λαμβανεις όλο το πακέτο της ευχαρίστησης.
´