Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.269
- Πόντοι
- 3.236
ΕλεύθερηΕλεύθερη πίπα?
ΕλεύθερηΕλεύθερη πίπα?
Φωκαιας στο Α ή στο Β 25άρι?Δύο στις 2 φόλες σήμερα. Φωκαίας 25 η πρώτη, Μαντολίνα ωραίο κορμί μου φάνηκε ναζιάρα και πήρα τ'αρχιδια μου.Δεν τελείωσα καν.
Μετα Μεταξι Πέρδικα 3 Μιλενα. Για τα μπαζα κι αυτή αλλά τουλάχιστον έχυσα.
Μακριά
Σε ποιο στουντιο δουλευει???ρε μαγκες η χριστινα η ρουμανα στο στουντιο που δουλευει κανει κανα ελευθερο στοματικο η θα παμε εκει και θα μας λεει νορμαλ στα 80€
Και εγώ την ψάχνωΞέρει κανείς αν δουλεύει πουθενά η Τζανινα που ήταν στο φωκ25, η αν θα γυρίσει κάποια στιγμή?
Στο Β. Εκεί που δούλευαν η Τζανίνα με την ΣάραΦωκαιας στο Α ή στο Β 25άρι?
Xάλασε και το 25Στο Β. Εκεί που δούλευαν η Τζανίνα με την Σάρα
σχηματάρι… αλλά ποιος θα πήγαινεΣε ποιο στουντιο δουλευει???
Εάν εννοείς την πιτσιρικα με τα τατουάζ την είχα πάρει στην Ιάσονος όταν δούλευε ως Μπέλα. Δεν έκανε καμιά φοβερή πίπα απ'όσο θυμάμαι. Αλλιώς θα την είχα κάνει στανταράκι μου.Ελα τύπε μου, εχω πάρει 4 φορές την Αλεξάνδρα. Ειναι μακράν η καλύτερη πίπα στη Φώκαιας! Not to be missed
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eχω επενδύσει 4 φορές στην Αλεξάνδρα. Πιπάρα!
Σπύρου Πάτση 30 ΕυρώΣπυρου Πάτση 40 σήμερα το απόγευμα. Δεν ξέρω μόνο πόσο είναι η ταριφα.
Δύο στις 2 φόλες σήμερα. Φωκαίας 25 η πρώτη, Μαντολίνα ωραίο κορμί μου φάνηκε ναζιάρα και πήρα τ'αρχιδια μου.Δεν τελείωσα καν.
Μακριά
Είχε ωραίο κορμί, φορούσε και γυαλιά που με φτιάχνουν και την πάτησα.Μαντολίνα;
Φταις και εσύ που πέρασες με κάποια που έχει τέτοιο όνομα.
Πόσο για τον πούτσο μπορεί να είναι κάποια για να δεχτεί να τη φωνάζουν έτσι;
Αυτό με τα γυαλιά το έχω και εγώ. Την είχα δει την προηγούμενη φορά αλλά την ψιλιάστηκα την δουλειά. Είχε και πολύ έντονα βαμένα χείλη και δεν μου άρεσεΕίχε ωραίο κορμί, φορούσε και γυαλιά που με φτιάχνουν και την πάτησα.
Ας πρόσεχα
Λογικά στο Φ17 κάτωΣυναγωνιστές που βρίσκουμε την Αλεξάνδρα με το έντονο βάψιμο ματιών που δούλευε Φωκαίας και παλιότερα Διδύμου ??
Μήπως Μανταλένα; Ανέβαινε κι εσένα πάνω σου στο σαλόνι;Δύο στις 2 φόλες σήμερα. Φωκαίας 25 η πρώτη, Μαντολίνα ωραίο κορμί μου φάνηκε ναζιάρα και πήρα τ'αρχιδια μου.Δεν τελείωσα καν.
Μακριά
Στα 25αρια πέρασες??Εχθεσινη βραδυνη τσαρκα με περισσοτερα σπιτακια ανοιχτα στη Φωκαιας παρα Φυλης.
Φωκαιας 27 σκαλακια Ναταλι.Επανω μια πιτσιρικα ονοματι Βαλερια αν θυμαμαι καλα.
Στα 13 αρια ηταν στο υπογειο η Παολα.Συμπαθεστατο λατιν πλασμα με ωραιο κορμι ,γλυκο προσωπο αλλα υπεραπλο προγραμμα με προφυλαξη διαμυνησε η διοπτροφορος τσατσα με το σγουρο μαλλι.Επανω ηταν Ελενη και Σοφια.Αδιαφορες.Στο 19 της Φωκαιας ηταν η Ολγα οπως ειπε με στομφο η τσατσα.Χωρις δωματια ομως.Πλαδαρο κωλι,πεσμενο βυζι και μια καπως αλλοπροσαλη μουρη.Τη σωνει το τελειωτικο που κανει επιλεκτικα και τα ταουαζ σε οσους γουσταρουν.Στο 17 οροφος ηταν μια Αντζελα.Πολυ προσχαρη με καρε μαλλι ωραιο προσωπακι και κωλαρα πλαδαρη για πολλες φαπες.Ισως τιμηθει στο μελλον.Εδωσα χαιρετισμους στην τσατσα της Ειρηνης οπλοπολυνολυσκας ,αξεχαστο κοριτσι για να τους περασει.
Αννιτα στα 86 της φυλλης γιοκ καθ'οτι κλειστο.Εν τελει πηγα στα σιγουρα και ανανεωσα τους ορκους πορνικης αγαπης για μια ακομα φορα στην Ελενη στη Φυλης 109 οροφος.Κατω ισογειο στο ιδιο νουμερο ηταν η Βικυ με εναν πρεζοτσατσο και καθ'ολα τα δωματια αδεια.Αυτα.
στο παταρι ποιο είναι φίλε 37 υπόγειο??Εμανουέλα βραδινή βάρδια, Φώκαιας και Αχαρνών, στο πατάρι. Πιπάρα και όλα στο λαρύγγι.