EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.244
- Πόντοι
- 17.885
Καλημέρα, καλή εβδομάδα σ όλους. Χτες Κυριακή έριξα ένα καλό γαμησι Τζούλια Ιάσωνος 37 Σκαλιά πάνω για το οποίο ανεβάζω κριτική και πάμε σ αυτό που θέλω να πω. Ιάσονος 39 πορνομωλ έχω πετύχει...τσατσαδες αγενεστατες, έχω πετύχει τέσσερις φορές Καυγά! Με ξύλο, φωνές για κλοπή κινητού και τέτοια. Άλλες τσατσαδες μου χουν θάψει το πορνομωλ και το τι γίνεται εκεί. Μάλιστα Σάββατο Τρίτη βάρδια στο πάνω δεξιά με τσατσά τη λεσβία κοντή τύπισσα Μ έδιωξε ευγενικά λέγοντας μου πως δεν θα δω τα κορίτσια και να περάσω έξω κάτι και που έκανα. Θα μου πείτε γιατί? Σε βόλτα μου τρεις εβδομάδες πριν τσατσά και πουτανα στον προαύλιο χώρο του μωλλ εβρισαν/απείλησαν συναγωνιστή που επειδή ήταν μπροστά μου δεν έκανε κάτι, πιο πιθανό να τον μπέρδεψαν κιόλας! Του πήρα το μέρος λέγοντας τους πως "κοιτάξτε τον, δεν είναι τίποτα απ' αυτά που του λετε ή δεν την παλεύετε ή τον μπερδεύετε Μ άλλον" Δεν μίλησαν
Οι δύο τραγελαφικοι πορνονταβαδες που ειχαν έρθει Μ είδαν τους είδα γνωριζόμαστε γενικα τα πάμε και αλοιμονο αν έκαναν κινηση. Μάλιστα ο συναγωνιστης ήταν ένας τελικά ευχάριστος ψηλός ευτραφής τύπος με τον οποίο και βολταραμε για λίγο. Μαύρο απο μένα όσο γίνεται. gossip: Lidl Λιοσίων έχει 3-4 καλά μουνάκια στα ταμεία, ένα κοκκινομαλλικο, μια ξανθιά βαμμένη και κάνα δυο άλλες και έχω πετύχει από πουτανες...Τζίνα και Λεϊλά από Μετάξι, Πωλίνα από Καλύμνου και Μιμή ή τώρα πια Στεφάνη από Μετάξι/Λιοσίων! Γενικά της πουτανας στα λιντλ συν ότι έχει και ωραίο κόσμο που ψωνίζει.
Οι δύο τραγελαφικοι πορνονταβαδες που ειχαν έρθει Μ είδαν τους είδα γνωριζόμαστε γενικα τα πάμε και αλοιμονο αν έκαναν κινηση. Μάλιστα ο συναγωνιστης ήταν ένας τελικά ευχάριστος ψηλός ευτραφής τύπος με τον οποίο και βολταραμε για λίγο. Μαύρο απο μένα όσο γίνεται. gossip: Lidl Λιοσίων έχει 3-4 καλά μουνάκια στα ταμεία, ένα κοκκινομαλλικο, μια ξανθιά βαμμένη και κάνα δυο άλλες και έχω πετύχει από πουτανες...Τζίνα και Λεϊλά από Μετάξι, Πωλίνα από Καλύμνου και Μιμή ή τώρα πια Στεφάνη από Μετάξι/Λιοσίων! Γενικά της πουτανας στα λιντλ συν ότι έχει και ωραίο κόσμο που ψωνίζει.