Λοιπόν σήμερα, μεταξύ 3 και 4 το απόγευμα, και ενώ είχε τρελή ζέστη, επίσκεψη σε μερικά της οδού Διδύμου
- Διδύμου 20 : Ιβάνα, όχι κάτι ιδιαίτερο
- Διδύμου 18Β : ένα μπάζο ούτε καν θυμάμαι όνομα
- Διδύμου 18Α : Αντριάννα, για την οποία τόσα και τόσα έχω ακούσει, και τελικά είπα να περάσω.
Συμπαθέστατη, μπαίνει μέσα με τα άσπρα της εσώρουχα και το λουλουδάκι στα μαλλιά της, άρχισε τα φιλάκια, και μετά πάει για στοματικό.. όπα της λέω, προφυλακτικό. Πραγματικά θεϊκό, συνοδεύτηκε από γλειφοκ..ι (μαλακία Νο1). Έπειτα ανεβαίνει από πάνω και άρχισε να χτυπιέται δαιμονισμένα, κόντεψα να τελειώσω, και τη γυρίζω ανάσκελα με τα πόδια της στους ώμους. Τελικά έβγαλα το προφυλακτικό (μαλακία Νο2) και κατέθεσα σε μερικά δευτερόλεπτα στο στόμα της, μέχρι που το στράγγισε εντελώς.. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όση ώρα ήμουν από πάνω της, είχε ένα καρφωμένο χαμόγελο στο πρόσωπό της και ανοιγόκλεινε συνεχώς τα μάτια της (λες και ήταν ψεύτικη κούκλα). Πάντως ήταν ευγενέστατη, με την καλή της την κουβέντα, σε κάνει και αισθάνεσαι άνετα, όχι σαν κάτι μπουρούχες που μπαίνουν και βγαίνουν σαν βόδια. Πιστεύω πως η Ζάνα είναι καλύτερη (για τα δικά μου γούστα).
- Διδύμου 16Α : Άφησα στο τέλος αυτό, γιατί είδα ένα απίστευτο milf ονόματι Βικτώρια, ξανθιά, αδύνατη, ηλιοκαμένη, μετρίου αναστήματος, μικρό βυζάκι, πρόσωπο…σκυλί, αλλά είχε ένα σώμααα, μια κωλάααρα απερίγραπτη! Αφού όταν μπήκε στο σαλόνι έκανε μια στροφή επίτηδες και μας τον έδειξε…. Σώμα 20άρας! Έκανα μαλακία και έφυγα .. όλοι οι υπόλοιποι έμειναν! Όμως θα την τιμήσω οπωσδήποτε άλλη φορά. Αν έχει κάποιος πληροφορίες, ας δώσει.