You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Πόσες φορές δεν έφυγα από τους οίκους ανοχής (στούντιο μπουρδέλα) με την σκέψη, δεν καθόμουν σπίτι να τον παίξω, καλύτερα θα ήταν! Η περίεργη αυτή σκέψη θα ήταν κάπως λογικό να οφείλετε στις άθλιες υπηρεσίες της κοπέλας, όχι, αρκετές φορές ευθύνονται η τσατσά η ο τσάτσος, που σου ανεβάζουν πίεση τόσο ώστε να μην μπορείς να γαμήσεις μετά, η γαμάς και δεν ευχαριστιέσαι.
Η όλη κατάσταση πλην εξαιρέσεων, θυμίζει κάπως έτσι, κοπέλες που τις έβαλαν με το ζόρι, πολλές φορές απεριποίητες, βρώμικες, εντελώς άσχετες, ίσα ίσα να δώσεις το 20€ και να φύγεις. Στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα, αλλά όχι πολύ καλύτερα.
Μόνο εγώ κάνω αυτές τις σκέψεις άραγε;
Η όλη κατάσταση πλην εξαιρέσεων, θυμίζει κάπως έτσι, κοπέλες που τις έβαλαν με το ζόρι, πολλές φορές απεριποίητες, βρώμικες, εντελώς άσχετες, ίσα ίσα να δώσεις το 20€ και να φύγεις. Στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα, αλλά όχι πολύ καλύτερα.
Μόνο εγώ κάνω αυτές τις σκέψεις άραγε;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.787
- Πόντοι
- 32.478
40 το εχουν;;;Πέρασμα κατά τις 21 στο Φώκαιας 25 όροφο.... Αλεξάνδρα και Αλισια σε παρτουζα. Τα κορίτσια 23 και 21 χρόνων με κωλαρες. Καλό σοσιαλ... Ευγενικές και μες τη καυλοχαρα. Μια χαρά η φάση με στραγγιγμα στα 4 με την Αλισια ενώ καυλαντιζα με Αλεξάνδρα. BTW πολύ στενη η Αλισια με στραγγιξε γρήγορα στα 4
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Ναι 4040 το εχουν;;;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.590
- Πόντοι
- 2.036
Φίλε εγώ προσπαθώ να λέω αντικειμενικά τα πράγματα όπως συμβαίνουν χωρίς πολλές παπάτζες, την φώναξε ο τσάτσος στο 7λεπτό και εξαφανίστηκε, ο τσάτσος ήταν ένας βρωμίλος μουντρούχος πρώην αν.μπλόκ.Τωρα live στο Ι20Β Αγαπη και Σαμανθα δουλευουν... μπηκα με Αγαπη οντας λιγακι αγχωμενος απο τα αυτα που ειχα διαβασει προσφατα...τελικα μαλλον εβαλε μυαλο και δεν ηταν βιαστικη...την σφυροκοπησα ιεραποστολικα...ειχε μια ξανθια τσατσα η οποια δεν ενοχλησε καθολου...μαλλον διαβασαν @mpoumpouko και συμμορφωθηκαν χαχαχα.....
Όταν ήταν στο Μ.Α.21/Ι20Α δεν το είχε κάνει ποτέ, ήταν στάνταρ άνετο γαμήσι, μόνο μερικές φορές μου ζήταγε ποιο σιγά στα 4.
Προφανώς δεν θα έχουμε τις ίδιες εμπειρίες όλοι, έχω τουλάχιστον 2 παραδείγματα που τύποι από εδώ φάγανε φόλα αλλά εγώ πήρα και εξτραδάκια
Έχει φοβερή κωλάρα για τα γούστα μου αλλά βρήκα ήδη άλλη στο 10ρικο
Όχι ρε τι λές, απλά έχει πέσει στην λούπα της ματαιοδοξίας με τις εγχειρήσεις, δεν θα την βγάλω και τραβέλι επειδή με φόλιασε.Χωρίς παρεξήγηση .. νομίζω είναι εγχειρισμένος. Χωρίς να σημαίνει ότι η υποψία μου ισχύει
Όχι, δεν κάνει, είναι από τους χαρακτήρες που τα κρατάνε τα στάνταρς τους, τώρα αν είναι να δώσεις κανα χιλιάρικο ... ποιός ξέρει.Δεν έχω προσπαθήσει. Και γενικά αν και οηδιεται καλά μου φάνηκε πολύ διεκπεραίωτικη. Αν ξέρει κάποιος ας μαε φωτίσει
Μιλάς για την Λίλη από Μ.Α. 21 / Φυλλής 71 ?Παρασκευή βραδάκι κάπου εννιά το βράδυ πέτυχα Μ Αλεξάνδρου 21 στο κάτω μια καλή περίπτωση Λατίνας τη Νικόλ που ανεβάζω και κριτικη και χτες Σάββατο κάπου 1 το βράδυ σας μεταφέρω τι ειδα/έκανα... Στο πορνομωλ ισόγειο πρώτη πόρτα αριστερά είδα την πάλαι ποτέ Λάουρα την Αλβανίδα που δούλευε Φυλης σε πρόγραμμα απλό, έχει πάρει κιλά έχει χαλάσει αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά και επίσης Κολωνού 30 υπόγειο/νέο λατινοσπιτο ήταν η "Λίλη" με άλλο όνομα νομίζω από Φυλής, αυτή που κάνε ΚΑΛΟ πρωκτικό στα 20 ευρώ, πέρασα μαζί της μετά από δύο δωμάτια αναμονή. Παραμένει καλή μέσα. Ενα τίμιο κορίτσι, απολαύστε υπεύθυνα για να έχουμε και να χαιρόμαστε.
3ο τούρ ? τι πρόγραμμα ανακοίνωσε / τιμή / βάρδια (μόνο 3η?) και τέλος, πήρε και άλλα κιλά?
Όπα, όντως? θέλω να την ξαναπάρω αυτή, κλειδώσανε οι 2 επόμενοι στόχοι μου.Τσατσά η Νέλλη απο το Μετάξι.
Αλεξάνδρα ειναι η Μπελλα με τα τατουαζ απο το Ιάσονος 39 δεξι σκαλάκια.
Αλίσια δεν είμαι σίγουρος αλλα νομιζω ειναι η Ερικα απο το Ιασωνος 32 δεξί , αυτή που δεν εκανε πιπα στο δωμάτιο.
Τελευταία τροποποίηση:
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη χθες το μεσημέρι στην Άντζελα, Ιάσονος 30 στο κάτω. Για όσους δεν τη γνωρίζουν, γιατί πρέπει να εργάζεται χρόνια στα πέριξ, η Άντζελα είναι μια όμορφη κοπέλα γύρω στα 30-32, μελαχρινή, με μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, κοντούλα και αδύνατη με 1,5 στητό στήθος. 10 ευρώ απλό πρόγραμμα. Πίπα δεν ήθελα, της πιπίλησα λιγάκι τα βυζάκια και τα πατουσάκια , με μία στάση, ιεραποστολικό, και τέλος. Γενικά η κοπέλα είναι ευδιάθετη και για όσους αναζητούν κάτι σε πετίτ με απλό πρόγραμμα χωρίς ζάλισμα αρχιδίων στα 10 ευρώ είναι μια πολύ καλή επιλογή. Στο Ιάσονος είναι μόνο τις Κυριακές, τις άλλες μέρες είναι στο Μ. 28.
Το μόνο αρνητικό ότι στα ρέστα μου έφερε ένα σάπιο δεκάρικο
Το μόνο αρνητικό ότι στα ρέστα μου έφερε ένα σάπιο δεκάρικο
Σε ποιον οικο-βαρδια;Καλησπέρα σε όλους…!!
Πρώτη μέρα της Ντιανα στην δουλειά. Με πολύ χαμόγελο και γενικά πολύ καλή διάθεση. Τα έχουμε ξαναπεί…. Θεϊκό σώμα και πρόσωπο… σέρβις τυπικό αλλά με αυτό το μωρό εγώ το προσπερνάω…
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Ένα καλό πλύσιμο στο νιπτήρα του δωματίου είναι καλή αρχή. Τώρα αν έχει παίξει τίποτα ακάποτο πάλι πλύνε γρήγορα κι ό,τι σώσειςΜαγκες μετα πο επιδρομη μεταξι πλυσιμο με αλκοοολ σαπουνισμα πουτσας χεριων κ προσωπου καλα ειμαστε;
Έχε και μία Fanta μπλε βέβαια αλλά μόνο για την δεύτερη περίπτωση. Με καποτα είσαι καλυμμένος
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.153
- Πόντοι
- 41.129
Καλημέρα. Επιστροφή ντιαννας στο 65 β. Πρωινή βάρδια σημερα
Την πήρα και εγώ το πρωί με πρόλαβες στην ανάρτηση του post.
Πολύ όμορφο το μαύρισμα της. Το μπικίνι που φορούσε πρέπει να ήταν πολύ μικροσκοπικό κρίνοντας από τα λευκά σημεία που είχε αφήσει πάνω στο κορμί της.
Βέβαια σήμερα που πέρασα δωμάτια μαζί της δεν πρόλαβα να τη γαμήσω αφού επί 10 + λεπτά της ρουφούσα το μουνί και τον κώλο και δεν ήθελα την καθυστερήσω παραπάνω, θα πάω αύριο να τις ρίξω ένα καλό γαμήσι.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.787
- Πόντοι
- 32.478
Πήγα για Άντζελα Κ48 αλλά είχε επιστρέψει και η Παολα. Οπότε τις πήρα και τις 2 για να δροσιστώ περισσότερο
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.787
- Πόντοι
- 32.478
Εντωμεταξύ έχω χάσει την Ήρα στο Κ32Β. Περνάω κάθε εβδομάδα αλλά είναι άφαντη. Την έχει πετύχει κανείς εκεί ή σε κάποιο άλλο;;;;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.787
- Πόντοι
- 32.478
Στο Κολωνού 32Β πέτυχα μια Λατινα πρωινή βάρδια. Το έχουν πάει στο 20άρικο όμως. Το καλό είναι ότι δεν βιάζεται καθόλου, ούτε η υπηρεσία ενοχλεί. Ήμουν εκεί 15 λεπτά και ήταν στο δωμάτιο χωρίς φωνές και χτύπημα πόρτας. Όσοι γουστάρουν Λατίνες ας το έχουν υπόψιν.
Fanta κόκκινη συνιστούν οι ειδικοί!Ένα καλό πλύσιμο στο νιπτήρα του δωματίου είναι καλή αρχή. Τώρα αν έχει παίξει τίποτα ακάποτο πάλι πλύνε γρήγορα κι ό,τι σώσεις
Έχε και μία Fanta μπλε βέβαια αλλά μόνο για την δεύτερη περίπτωση. Με καποτα είσαι καλυμμένος
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.046
- Πόντοι
- 3.246
φυλής 65 ή 84 Τζούλια πρωινήΚαλημέρα συναγωνιστές. Παίζει κάποιο πετιτ κοντοπουτανο στα λιμερια της φυλής? Έχω 1 χρόνο που λείπω από την πίστα της Αθήνας κ επειδή είμαι για 2 μέρες εδώ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον καημένο τον μεταναστη
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.530
- Πόντοι
- 17.885
τι πρόγραμμα?Στο Κολωνού 32Β πέτυχα μια Λατινα πρωινή βάρδια. Το έχουν πάει στο 20άρικο όμως. Το καλό είναι ότι δεν βιάζεται καθόλου, ούτε η υπηρεσία ενοχλεί. Ήμουν εκεί 15 λεπτά και ήταν στο δωμάτιο χωρίς φωνές και χτύπημα πόρτας. Όσοι γουστάρουν Λατίνες ας το έχουν υπόψιν.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.530
- Πόντοι
- 17.885
αυτή? ήταν διακοπές και τώρα μέρα παρά μέρα ποσταρει κλαμπακια κτλ αν κ λογικά έχει γυρίσει από τις διακοπές, για μένα θα σκάσει μύτη μετά τις 15Εντωμεταξύ έχω χάσει την Ήρα στο Κ32Β. Περνάω κάθε εβδομάδα αλλά είναι άφαντη. Την έχει πετύχει κανείς εκεί ή σε κάποιο άλλο;;;;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.787
- Πόντοι
- 32.478
Ελεύθερο στοματικό. Κώλο όχιτι πρόγραμμα?
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 582
- Πόντοι
- 301
Μέχρι τι ώρα είναι εκεί αυτή;φυλής 65 ή 84 Τζούλια πρωινή
Dio Maiden Priest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Χαίρετε! Έχει κάποιος να προτείνει ένα καλό ντουέτο για το βράδυ μετά τις 10 στο Μεταξουργείο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις