Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 349 άτομα (24 μέλη και 325 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ήταν για πολύ λίγο καιρό και πιο παλιά εκεί. Κάπου ένα χρόνο πίσω. Εγώ που αν Μ αρέσει κάτι μπαίνω, έχω πάει Μ αυτην μέσα στο δωμάτιο ήταν τούμπανο πίπα καλή αλλά κυρίως στα τέσσερα ήταν ΠΟΙΗΜΑ, γαμηθηκε καλά και σκληρά. Ήταν αντάξιο Τσοντας. Επίσης την έχω δει κάμποσες φορές στο δρόμο να πηγαίνει να πίνει καφέ σ ένα καφενεδάκι επί της Αχαρνών παρέα Μ άλλους δύο δροσερούς τσατσους που λογικά είναι όλοι φίλοι που τρώνε το σταφύλι!
Καίρια πληροφορία για αρκετούς (όχι εμένα). Έχει πουλί ή τρύπα αντί πουλιού;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Καίρια πληροφορία για αρκετούς (όχι εμένα). Έχει πουλί ή τρύπα αντί πουλιού;
Και κυρίως για αυτό το έγραψα να το δει οποίος θέλει αν θέλει. Εγώ πουλί ΔΕΝ είδα λόγω outfit που φορούσε τη μέρα αυτή, θεωρώ όμως πως έχει πουλί. Θεωρώ πως θέλει να ναι παθητική...μιλάμε ξεσκιζοταν άγρια, είχα θέμα τη μέρα αυτή να τελειώσω και έδωσα πόνο...ήταν καλα

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
282
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια
Μιχαελα από Φωκαίας 17 αξίζει ;
Ήμουνα σε δειλειμα να ξεσκίσω αυτήν η την Έμμυ από Λιοσίων
Και τελικά πήγα σε Έμμυ που είναι το στάνταρ μου
Ουτε καν δν αξιζει η μιχαελα..καποτε αξιζε..εχει γινει σαν μπογος..

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
607
Πόντοι
80
Εγώ δεν τρελάθηκα από εμφάνιση , και από ΥΠηρεσιες. Απορώ Γιαιτ τόσο ντόρος
Η αλήθεια είναι ότι έσπασε από τις τελευταίες φορές
Σαν να πήρε λίγα κιλά
Όταν πρωτοείχε έρθει στο Ιάσωνος 2 όροφος ήταν λαμπάδα..πριν 5+ χρόνια αν θυμάμαι καλά

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Και κυρίως για αυτό το έγραψα να το δει οποίος θέλει αν θέλει. Εγώ πουλί ΔΕΝ είδα λόγω outfit που φορούσε τη μέρα αυτή, θεωρώ όμως πως έχει πουλί. Θεωρώ πως θέλει να ναι παθητική...μιλάμε ξεσκιζοταν άγρια, είχα θέμα τη μέρα αυτή να τελειώσω και έδωσα πόνο...ήταν καλα
Κι εγώ πιστεύω πως θα έχει πουλί. Απλά θα έχει ατροφισει λόγω γυναικείων ορμονών.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Απογευματινη καταθεση στο Ιασωνος 30 υπογειο περιπου 17:15 με την ξανθια Πολωνεζα μιλφαρα Ελενα ή Λολα οπως καποιοι την αποκαλουν, λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος της, νομιζω η επομενη που ειχε βαρδια ηταν μια κοκκινομαλλα νεαρη Ελληνιδα νομιζω η Αννα η οποια πρεπει να ειναι βλαμμενο τελειως....Σταθερη αξια η μιλφαρα Ελενα λοιπον....βεβαια ειναι λιγακι ακωλη αλλα δεν μας χαλαει, για ιεραποστολικο ειναι οκ... οταν τελειωσαμε και ντυνομουνα ακουσα απο το σαλονι μπηκε καποιος μεσα (μαλλον αγαπουλης), κατι ειπε, βγηκε εξω και ξαφνικα ακουγα μια γυναικεια φωνη να λεει "Κωστα σ'αγαπαω μην φευγεις, στασου Κωστα σ'αγαπαω!!!" και βγηκε εξω να τον ακολουθησει....μετα ακουστηκε η τσατσα να λεει "που πας μωρη, τρελαθηκες?" .....Δεν ειμαι σιγουρος εαν ηταν η ιδια η Ελενα ή η κοκκινομαλλα Αννα που βγηκε εξω , ουτε ρωτησα την νευριασμενη τσατσα....Κωστα εαν με ακους...παρε θεση! Ποια απο τις δυο σε ακολουθησε με εχει φαει η περιεργεια χαχαχαχα......

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Συμπληρωνοντας να πω οτι οταν βγηκα εξω απο το Ιασωνος 30 υπογειο, ακριβως διπλα εξω ακριβως απο το Ιασωνος 30 οροφο, στο πεζουλι που υπαρχει καθοταν η ξανθια Αλβανιδα η Ζωιτσα μαζι με τον μαυροφορεμενο τσατσο και εκαναν ενα τσιγγαρακι λιγο πριν πιασουν δουλεια...τους ειπα ενα γεια...λιγο αργοτερα επι της Αγιου Κωνσταντινου οπως ανεβαινα για ομονοια, πετυχα την Gilf Δαναη η οποια κατηφοριζε προφανως για να παει στο Ιασωνος 20Γ, φοραγε και μαυρο γιαλι, τη χαιρετησα αλλα μιλουσε στο κινητο και μαλλον δεν με καταλαβε ή εκανε πως δεν ακουσε χαχαχαχαχ

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
οταν τελειωσαμε και ντυνομουνα ακουσα απο το σαλονι μπηκε καποιος μεσα (μαλλον αγαπουλης), κατι ειπε, βγηκε εξω και ξαφνικα ακουγα μια γυναικεια φωνη να λεει "Κωστα σ'αγαπαω μην φευγεις, στασου Κωστα σ'αγαπαω!!!" και βγηκε εξω να τον ακολουθησει....μετα ακουστηκε η τσατσα να λεει "που πας μωρη, τρελαθηκες?" .....Δεν ειμαι σιγουρος εαν ηταν η ιδια η Ελενα ή η κοκκινομαλλα Αννα που βγηκε εξω , ουτε ρωτησα την νευριασμενη τσατσα....Κωστα εαν με ακους...παρε θεση! Ποια απο τις δυο σε ακολουθησε με εχει φαει η περιεργεια χαχαχαχα......

Αυτές είναι οι μαγευτικές εικόνες και βιώματα που δεν μπορεί να απολαύσει κάποιος σε κανένα άλλο μέρος του πλανήτη!!! :smitten:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Θυμαμαι πειν μερικα χρονια, τέτοια μερα απόγευμα καπου Φυλης 65-71, καπου εκει, λεει η τσατσα <<Γρηγορα γιατι θα κλεισω. Περναει σε λιγο η εικόνα του Αγ. Παντελεημονα.>> Είναι αυριο η γιορτη και σαν αποψε ειχε εσπερινο και περιφορα εικονας.

grekory

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Μαγκες μετα πο επιδρομη μεταξι πλυσιμο με αλκοοολ σαπουνισμα πουτσας χεριων κ προσωπου καλα ειμαστε;

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Μαγκες μετα πο επιδρομη μεταξι πλυσιμο με αλκοοολ σαπουνισμα πουτσας χεριων κ προσωπου καλα ειμαστε;
Αν δεν κάνεις κάτι ακάποτο ( πίπα προφανώς ) και πλύνεις το πουλί καθώς και την γύρω περιοχή απευθείας και δεν φιλήσεις πουθένα την πουτάνα και εν συνεχεία κάνεις και ένα καλό μπάνιο ,δύσκολα να κολλήσεις κάτι.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81

Tigrhs tou polemou

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Ξερετε αμα δουλευει ακομα μια Νικολ στο φυλης 59 ισογειο συνηθως δουλευε μονο τα σαββατα ειχε σιλικονατα βυζια και κωλαρα μηπως δουλευει καπου αλλου ευχαριστώ !

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Υπαρχει 3η βαρδια κανενα αξιολογο κλαρινο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom