Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (34 μέλη και 307 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.985
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Παρασιου 36 κλειστά.

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 Λίντα και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 109β Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 109α Λολίτα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105αρια κλειστά.

Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 12α Όλγα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ρίτα η ξανθιά γκιλφ γυρολόγος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αυταρχικό και ποδολαγνεια, κάνουν και παρτουζα.

Αγκυρας 9 Νταρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.985
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Έλλης 3 Βερονικα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Διδύμου 8αρια κλειστά.

Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζακι.

Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 18 ισόγειο κλειστό.

Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 22 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 22 κλειστό.

Διδυμου 27 κλειστό

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
387
Πόντοι
21
Ποιες απο αυτες προτεινεις πορνορεπορτερ; Δωσε 3-4 επιλογες. Καυλιαρες να ειναι μονο και να δινουν γλωσσοφιλα. Εχω παει λιγες φορες στα σπιτια και παντα πρωι; Τωρα με τη ζεστη ομως με βλεπω γαι απογευματινη μετα τις 8-9.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.964
Πόντοι
13.636

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
797
Πόντοι
681
Ρουμανα δηλ σίγουρα ΦΟΛΑΡΑ
Έχουμε κανένα νέο για την Ελένη από Φωκαίας 25 υπόγειο??
Όμορφη παρουσία αλλά μέσα στο δωμάτιο τι γίνεται την έχει πάρει κανείς??

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.615
Πόντοι
1.056
πρωχτικο:rockon::rockon::rockon::2funny::2funny::2funny::kneel::kneel::kneel:

1721853893322.jpeg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
τώρα live επιγραμματικα

Παρασιου 36 κλειστά.

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 Λίντα και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 109β Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 109α Λολίτα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105αρια κλειστά.

Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 12α Όλγα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ρίτα η ξανθιά γκιλφ γυρολόγος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αυταρχικό και ποδολαγνεια, κάνουν και παρτουζα.

Αγκυρας 9 Νταρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Άγκυρας 12α πως μοιάζει η Όλγα? Ευχαριστώ συναγωνιστή

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Απογευματινή βάρδια:

Φυλής 67 Ηλέκτρα λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά κανονικό σώμα ηλικία 30 χρόνων γενικά εμένα μαρεσει αυτή η κοπέλα 2 φορές που την έχω πάρει.

Φυλής 54Β Αουρόρα βυζάρες καμπυλατό σώμα υπερκαυλα εμφανησιακα για μένα ηλικία γύρω στα 30 τη έχω πάρει μια φορά μιλαμε πέρασα σούπερ όχι τόσο για τις φοβερές υπηρεσίες αλλά για τη τόσο σέξυ εμφάνηση,έχυσα παρά πολύ τοτε ακόμα το θυμάμαι χεχε.

Φυλής 65β Χριστινα τσέχα ξανθιά 30 άρα την έχω πάρει 5 φορές πολύ ωραία εμφανησιακα είναι όπου τη τελευταία φορά την ευχαριστήθηκα έριχνα κάτι βογγητα με το σεξ που της έκανα ήμουν πολύ καυλωμένος ήταν η αλήθεια.

Φώκαιας 17 Α Μιχαέλα για μένα φωτιά έχει πάρει κάποια κιλακια αλλά της πάνε φουλ,βυζάρες υπηρεσίες άριστες για μένα,ηλικία γύρω στα 30-32 χύνω πάντα μέσα της με μεγάλη ευχαρίστηση πραγματικά,έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές τη εχω πάρει λογικά πάνω από 10.

Φώκαιας 27Β Ναταλία ξανθιά μιλφ γύρω στα 40 λευκό δέρμα ψηλή κανονικά κιλά προς λεπτή δε τη έχω πάρει δε με ξετρελαίνει γενικώς σα εμφάνηση,μπορεί να είναι καλή και μέσα δε εχω άποψη.

Φυλής 71Β Βερόνικα και Σανέλ και οι 2 κοπελες κανονικών κιλων λατινες πρόσωπα καθαρά όπως αυτά που έχουν οι λατινες καλουτσικα ηλικίες γύρω στα 30-32 και οι 2,εμένα μαρεσαν εμφανησιακα δε τις έχω πάρει τις συγκεκριμένες ίσως τις πάρω κάποια στιγμή.

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλησπερα,αυτες τις μερες ειχα πολυ καβλες ,κα8ε πρωι ξυπνουσα με την πουτσα καγκελο,προχτες περασα με Σανελ απο φυλης 71,λατινα ξαν8ια με κατσαρο μαλλι,ομορφο προσωπο,κανονικα κιλα,απλο προγραμμα,περασα καλα,κα8αρη,χαμογελαστη κ ωραιο στενο μουνι,χτες τραβηξα 3 παχιες,κ σημερα περασα με Γιουλη απο Μ.Α.21 υσογειο,διαβασα οτι ειναι μουναρα κ λεω ας παω να την γαμησω μην τυχον φυγει(λεω εγω τωρα,επειδη στο παρελ8ον υπηρχαν κατι καλα μουνια π δεν γαμησα κ φυγαν)για 10ρικο,αρκετα καλη εμφανισιακα,ωραιος πατος,προσωπο μετριο,απλο προγραμμα,την ξεμουνιασα,δεν νομιζω να την ξαναδοκιμασω,δεν με τρελανε(προσωπικα μ αρεσε πιο πολυ η Λινα φολινα,μπιμπελο ηταν,αλλα φολαρα)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Οι πακηδες εχουν χρημα.Ειναι πλεον ανερχομενη οικονομικη δυναμη στις πληρωμενες τσαρκες του ερωτα και ηρθαν για να μεινουν.Οι πουτανες τους προτιμουν.Οι τσατσαδες το ιδιο.Το ονλη γκρηκ ειναι παρελθον.Οι πακηδες δεν διαμαρτυρονται αν η κοπελα κανει απλο υπεραπλο προγραμμα και η τσατσα ανακοινωσει αλλα.Παιρνουν οτι τους δινουν.
Το τι κάνει η κάθε πουτάνα στο δωμάτιο το ξέρει μόνο η ίδια, ο πελάτης και ο Θεός!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Οι πακηδες εχουν χρημα.Ειναι πλεον ανερχομενη οικονομικη δυναμη στις πληρωμενες τσαρκες του ερωτα και ηρθαν για να μεινουν.Οι πουτανες τους προτιμουν.Οι τσατσαδες το ιδιο.Το ονλη γκρηκ ειναι παρελθον.Οι πακηδες δεν διαμαρτυρονται αν η κοπελα κανει απλο υπεραπλο προγραμμα και η τσατσα ανακοινωσει αλλα.Παιρνουν οτι τους δινουν.
Οι Πάκιδες ταΐζουν τα θηρία στο Μετάξι :tooth::tooth:

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
  • Χαχα
Αντιδράσεις: free

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
καλησπερα,αυτες τις μερες ειχα πολυ καβλες ,κα8ε πρωι ξυπνουσα με την πουτσα καγκελο,προχτες περασα με Σανελ απο φυλης 71,λατινα ξαν8ια με κατσαρο μαλλι,ομορφο προσωπο,κανονικα κιλα,απλο προγραμμα,περασα καλα,κα8αρη,χαμογελαστη κ ωραιο στενο μουνι,χτες τραβηξα 3 παχιες,κ σημερα περασα με Γιουλη απο Μ.Α.21 υσογειο,διαβασα οτι ειναι μουναρα κ λεω ας παω να την γαμησω μην τυχον φυγει(λεω εγω τωρα,επειδη στο παρελ8ον υπηρχαν κατι καλα μουνια π δεν γαμησα κ φυγαν)για 10ρικο,αρκετα καλη εμφανισιακα,ωραιος πατος,προσωπο μετριο,απλο προγραμμα,την ξεμουνιασα,δεν νομιζω να την ξαναδοκιμασω,δεν με τρελανε(προσωπικα μ αρεσε πιο πολυ η Λινα φολινα,μπιμπελο ηταν,αλλα φολαρα)
Ξέρεις μέχρι τι ώρα δουλεύει;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.217
Πόντοι
1.936
Αλήθεια τώρα ποια να πάει με πακι?είναι κακασχημοι και μαύροι σα κατσαρίδες.Οι κοπέλες πρέπει να σιχαίνονται τη ζωή τους που πάνε με αυτά τα σκουπίδια,βλέπεις ομως οι Έλληνες είναι φλωροι,δε πάνε στα μπουρδέλα,γλύφουν Ελληνίδες και κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτές.Τα πάκι δε είναι μουνοδουλοι,όταν έχουν λεφτά γαμανε αβερτα στα μπουρδέλα.Επισης διαφωνώ κάθετα μαζί σου,τα πακι πολλά λεφτά δε έχουν,μια δουλειά απλή έχουν που τους δίνουν και λιγότερα οι εκμεταλλευτές που τους παίρνουν αποτι δίνουν στους Έλληνες,γι'αυτό τους παίρνουν.Αν όλοι εσείς,οι Έλληνες,γαμαγατε φυλής 1 φορα το μήνα έστω όλοι καμία κοπελα δε θα πήγαινε με αυτά τα τέρατα,όμως είστε βλάκες και αφήνετε αυτές τις όμορφες κοπέλες να τις γαμανε κατσαριδοπακια και όχι εσείς οι λευκοί,κρίμα είναι να χαραμιζονται οι κοπέλες με τα πακια επειδή εσείς οι Έλληνες δε πάτε στα μπουρδέλα.
Σεβαστη η αποψη σου αλλα εχουν λεφτα.Μπακαλικο μπαγκλαντες μετα τον Αγιο Παντελεημωνα.Ιδιοκτητης κατοχος GS1250 Adv με φουλ πακετα.Ακομα επειμενεις οτι οι κατσαρηδες δεν εχουν λεφτα ?Ξανασκεψου το λιγο.

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
111
Πόντοι
0
Αυτή η Γιούλη το ν το έχει αξυριστο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom