968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.622
- Πόντοι
- 1.056
Στη γωνία Φυλής και Φερρών συχνά βλέπω αστυνομία παρκαρισμένη, δεν ξέρω για ποιο λόγο.
Στη γωνία Φυλής και Φερρών συχνά βλέπω αστυνομία παρκαρισμένη, δεν ξέρω για ποιο λόγο.
Χθες πάντως το απόγευμα δούλευε με Σάρα.Ρε μάγκες η τζανινα από Φώκαιας 25 ξέρετε αν δουλευει...γιατί εσκεμμένα για αυτήν κατεβαίνω
Κάνει τελειωτικό στόμα;Τώρα στο Φωκαίας 25 Σάρα και Τζανίνα, πέρασα πριν από λίγο και ήτανε σε δωμάτιο.
Προτίμησα τη Ναταλί στο διπλανό Φωκαίας 27 σκαλάκια, όλη μαυρισμένη από solarium , άκρως ερωτική σε υπηρεσίες, χωρίς βιασύνες και εξαλλοσύνες!
Κάνει τελειωτικό στόμα;
Κι εννοείται ότι έκανες την σωστή επιλογή! Οι άλλες το παίζουν ντίβες και 7/10 συναγωνιστές τους βάζουν να τις γλύψουν τα μουνια! Έλεος.... Άρα θα έπρεπε να μας πληρωνουν!Τώρα στο Φωκαίας 25 Σάρα και Τζανίνα, πέρασα πριν από λίγο και ήτανε σε δωμάτιο.
Προτίμησα τη Ναταλί στο διπλανό Φωκαίας 27 σκαλάκια, όλη μαυρισμένη από solarium , άκρως ερωτική σε υπηρεσίες, χωρίς βιασύνες και εξαλλοσύνες!
Στανταρακι μου.................η γλυοδης τσατσα προχθες μου ειπαι οτι θα ξαναρθει..... αλλα δεν νομιζω.Εδώ χασαμε τη ειρηνη Φώκαιας 17Β τώρα για τη τατιανα σκατε?η Ειρήνη ήταν μια εξαίρεση στη φυλής και καλή εμφάνιση και καλές υπηρεσίες αλλά πάει.
Εδώ και πολλές μέρες, μη σας πω βδομάδες, δεν έχει ακουστεί τίποτα στις ενημερώσεις για τις μαυρούλες Μπέκυ και Μπιούτυ του Φ65/84.
Ειδικά για τη Μπέκυ, όταν είχα πάει μέσα Μαρτίου και ρώτησα την τσα πόσο θα μείνει το κορίτσι, μου απάντησε "ουου, θα μείνει, αφού νοίκιασε και σπίτι".
Γνωρίζει κάποιος κάτι;
την εχω παρει 4 φορες ο τροπος που σου ρουφα στο ελευθερο στοματικο καταπληκτικος επισης τα γλωσοφιλα που δινει σουπερ,εχει ωραιο προσωπο για μενα.Στανταρακι μου.................η γλυοδης τσατσα προχθες μου ειπαι οτι θα ξαναρθει..... αλλα δεν νομιζω.
Ρινα come back στο λαο σου...
Άμα ανακοινώνεται πάω πάσο, εγώ δεν το έχω ακούσει.Καλησπέρα, αφού ανακοινώνεται γιατί να μη το γραψω, στις δικές σου ενημερώσεις(όταν κάνεις) γράψε όπως θες εσύ, τέλος για το αν ενδιαφέρει κανέναν...ρώτα τις κοπέλες που το έχουν προσθέσει στο πρόγραμμα τους.
Μονο η Βικυ στην Κολωνου εχει μεινει...Κάποια με αγορε μαλλί;
Δηλαδή τι σου έκανε?Πριν λίγο πέρασμα με Ναντια Ι30 παραλίγο τραγωδία η κοπέλα δε πάει καλά
Προσωρινά έχει άδεια και ψωλαριζει δεξιά και αριστεραΚαλημέρα, μήπως έχει δει κανείς την Nicol την μολδαβή την κοκκινομάλλα που δούλευε τον τελευταίο καιρό (μέχρι πριν 3 βδομάδες) Ιάσωνος 44β δεξί ισόγειο πρωινή βάρδια?