Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (32 μέλη και 324 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
Φίλε n.smirni η Κορίνα από το Βέργας 6α της Μπάρμπορας είναι καινούρια? Μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία (από Μετάξι αλλά με ερωτηματικό). Επίσης, ήθελα να ρωτήσω αν έχεις γνώμη για Λίκα Μ59ορ. Είναι όμορφη, αλλά με προϊδεάζει ότι μπορεί να είναι φόλα.
Ευχαριστώ
Όχι δεν είναι καινούργια, δούλεψε και πιο παλιά στο Βεργας 6α, στο Μεταξουργειο δούλεψε στο Λεωνιδου 28 όροφο, Λικα ωραία κοπελίτσα, μοιάζει λίγο με τη Νίκα που έχει φύγει ένα μήνα και τώρα, δεν έχω άποψη.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.817
Πόντοι
206
Όχι δεν είναι καινούργια, δούλεψε και πιο παλιά στο Βεργας 6α, στο Μεταξουργειο δούλεψε στο Λεωνιδου 28 όροφο, Λικα ωραία κοπελίτσα, μοιάζει λίγο με τη Νίκα που έχει φύγει ένα μήνα και τώρα, δεν έχω άποψη.
Σμύρνη ξέρεις που χάθηκε μια Μιλένα που ήταν στο Διδυμου 27??

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Καλημέρα στην παρέα
Εχθές έκανα μια βόλτα μετά από καιρό στην φυλής απόγευμα και μου είπαν 2 κοπέλες στο σαλοναρισμα στο αυτί ( γουστάρεις ρομάντζο) τι έγινε λέω τώρα το ανακοινώνουν κιόλας;;;
Η εγώ κατάλαβα λάθος κάτι άλλο θέλουν να πούνε.
Τελικά δεν πέρασα με καμία από αυτές τις δύο
Στείλε π.μ. για αυτές τις δύο ρομαντικές κοπέλες! :kiss-mark:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.431
Πόντοι
5.631

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Εβελινα , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Φωτεινή, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, Τανια αύριο κλασσικά μετά τις 1300.

Διδύμου 22 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 κλειστό.

Διδύμου 20 & 18 ισόγειο κλειστά.

Διδύμου 18 υπόγειο Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 16 κλειστό.

Διδύμου 8β Ελένη και Βερονικα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 8α κλειστό.

Έλλης 3 Ειρήνη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Καταδρομική για προεκλογικό γαμήσι στη Φυλής, στο Φ59 Άντζελα, ψηλή μοντελε κορμάρα σοκολα με τεράστιες ρώγες να βγάζουν μάτι κ ωραία σφιχτά βυζάκια. ΑκαΤσι προσφέρει.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Καταδρομική για προεκλογικό γαμήσι στη Φυλής, στο Φ59 Άντζελα, ψηλή μοντελε κορμάρα σοκολα με τεράστιες ρώγες να βγάζουν μάτι κ ωραία σφιχτά βυζάκια. ΑκαΤσι προσφέρει.
Δυστυχώς δεν αφήνεις να χαϊδεψεις βυζάκια κ να γλείψεις ρωγες. Κρίμα πολύ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Αννα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και , σήμερα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικο αλλά ότι κάνει και έξτρα στο δωμάτιο.

Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 19, 25αρια και 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Βικτόρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστά.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Βικτόρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Για το "αυταρχικό" (που έτσι κι αλλιώς για ελάχιστες το γράφεις) θα έλεγα να σταματήσεις κάθε αναφορά, έχει πιά περιθωριοποιηθεί εντελώς και δεν ενδιαφέρει κανένα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
Για το "αυταρχικό" (που έτσι κι αλλιώς για ελάχιστες το γράφεις) θα έλεγα να σταματήσεις κάθε αναφορά, έχει πιά περιθωριοποιηθεί εντελώς και δεν ενδιαφέρει κανένα.
Καλησπέρα, αφού ανακοινώνεται γιατί να μη το γραψω, στις δικές σου ενημερώσεις(όταν κάνεις) γράψε όπως θες εσύ, τέλος για το αν ενδιαφέρει κανέναν...ρώτα τις κοπέλες που το έχουν προσθέσει στο πρόγραμμα τους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 54α, 54β, & 56 κλειστά, πολλοί αστυνομικοί στη γωνία.

Φυλής 66α Τατιάνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, έκανε και το μαλλί με ροζ ανταύγειες.

Φυλής 66δ κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα η Πολωνέζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Άννα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άντζελα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και αυταρχικό.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 61 Καρολίνα λατινα, σε απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11β Τανια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Ναταλία και Σοφία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 65α ανοιχτή η κάτω πόρτα κλειστό το φως.

Φυλής 65β Κάτια η κορμάρα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Συλβια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Σονια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 86α ανοιχτή η κάτω πόρτα κλειστό το φως.

Φυλής 86β Τζέσικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 67 & 69α κλειστά.

Φυλής 69β Λανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 71 3 λατινες η όμορφη Λουσια και δύο καινούργιες, Εμμανουέλα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, μικρά διάσπαρτα τατού και Σεσιλια ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα παχουλη με 2αρι συν βυζι, μικρά διάσπαρτα τατού, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71α κλειστό.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 54α, 54β, & 56 κλειστά, πολλοί αστυνομικοί στη γωνία.

Φυλής 66α Τατιάνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, έκανε και το μαλλί με ροζ ανταύγειες.

Φυλής 66δ κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα η Πολωνέζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Άννα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άντζελα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και αυταρχικό.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 61 Καρολίνα λατινα, σε απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11β Τανια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Ναταλία και Σοφία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 65α ανοιχτή η κάτω πόρτα κλειστό το φως.

Φυλής 65β Κάτια η κορμάρα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Συλβια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Σονια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 86α ανοιχτή η κάτω πόρτα κλειστό το φως.

Φυλής 86β Τζέσικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 67 & 69α κλειστά.

Φυλής 69β Λανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 71 3 λατινες η όμορφη Λουσια και δύο καινούργιες, Εμμανουέλα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, μικρά διάσπαρτα τατού και Σεσιλια ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα παχουλη με 2αρι συν βυζι, μικρά διάσπαρτα τατού, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71α κλειστό.
Στη γωνία Φυλής και Φερρών συχνά βλέπω αστυνομία παρκαρισμένη, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπέρα , έχουμε πρόσφατη εμπειρία με αλεξανδρα από Φωκαίας 17 α; Ξέρουμε αν κάνει έξτρα στο δωμάτιο, είναι ωραία περίπτωση αλλά δεν τη πετυχαίνω .;

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Καλησπέρα , έχουμε πρόσφατη εμπειρία με αλεξανδρα από Φωκαίας 17 α; Ξέρουμε αν κάνει έξτρα στο δωμάτιο, είναι ωραία περίπτωση αλλά δεν τη πετυχαίνω .;
εχω προσφατη εμπειρια εχει γινει πιο βαριεστημενη,ειχε μια φατσα σα να βαριεμαι που υπαρχω ενταξει ωραια εμφανησιακα αλλα μεχρι εκει συμπεριφορα κατω του μετριου,εμφανηση ενα 6 στα 10 και υπηρεσιες απο ενα 7 στα 10 που εβαζα παμε στο 5-6 στα 10.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
εχω προσφατη εμπειρια εχει γινει πιο βαριεστημενη,ειχε μια φατσα σα να βαριεμαι που υπαρχω ενταξει ωραια εμφανησιακα αλλα μεχρι εκει συμπεριφορα κατω του μετριου,εμφανηση ενα 6 στα 10 και υπηρεσιες απο ενα 7 στα 10 που εβαζα παμε στο 5-6 στα 10.
Κρίμα και είχε προοπτικές , μαρεσε π δίνει γλωσσόφιλα αλλά είναι κιγο περίεργο Γτ πολλοί τελειώνουν στο στόμα της και μετά έρχεται και σ φιλάει , έχει συνέχεια δωμάτια όποτε δεν κάνω .

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.204
Πόντοι
1.651
Η Τατιάνα του Ιάσωνος 1Β αναμένεται σύντομα κοντά μας. (εβδομάδες).
Ωραία νέα αυτά . Λέγοντας εβδομάδες εννοείς ότι θα μείνει για λίγες εβδομάδες ;
Πάει η τουριστική βίζα. των τριών μηνών ;
Αναμένουμε

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Κρίμα και είχε προοπτικές , μαρεσε π δίνει γλωσσόφιλα αλλά είναι κιγο περίεργο Γτ πολλοί τελειώνουν στο στόμα της και μετά έρχεται και σ φιλάει , έχει συνέχεια δωμάτια όποτε δεν κάνω .
εγω 4 φορες που την εχω παρει εδωσα και τις 4 γλωσοφιλα αλλα ειναι μεχρι εκει το μονο θετικο που κανει πιπα χωρις αλλα μετρια σε ποναει η πιπα της και σεξ καθεται βαριεστημενα,ειναι καυλα εμφανησιακα αλλα μεχρι εκει,φατσα τωρα εμενα μαρεσει αλλα δε ξερω αν βαθεται και σωζει πραγματα.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
εγω 4 φορες που την εχω παρει εδωσα και τις 4 γλωσοφιλα αλλα ειναι μεχρι εκει το μονο θετικο που κανει πιπα χωρις αλλα μετρια σε ποναει η πιπα της και σεξ καθεται βαριεστημενα,ειναι καυλα εμφανησιακα αλλα μεχρι εκει,φατσα τωρα εμενα μαρεσει αλλα δε ξερω αν βαθεται και σωζει πραγματα.
Ήταν καλο κομμάτι , αλλά πως δίνει γλωσσόφιλα όταν ο προηγούμενος μπορεί να έχει τελειώσει στο στόμα της και από ότι έχω δει μπαίνουν και κ ξένοι

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ήταν καλο κομμάτι , αλλά πως δίνει γλωσσόφιλα όταν ο προηγούμενος μπορεί να έχει τελειώσει στο στόμα της και από ότι έχω δει μπαίνουν και κ ξένοι
γιατι πολυ απλα δε προσεχει καθολου οτι κατσει δε τη νοιαζει,δε ξερω γιατι,μπαινουν μαζι της κανονικα ρομα γιατι ειδα περσυ ρομα να ρωταει αν ειναι εκει η κοπελα και η τσατσα αντι να τον διωξει λεει ναι εδω ειναι και για να μπαινουν ρομα θα μπαινουν ξεκαθαρα και πακιστανοι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom