Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 205
- Πόντοι
- 280
@n.smirni76 ξέρουμε πότε δουλεύει η Χριστίνα στο Μ.Α.25 στο μεταξι;
καλημερα , πες μου αν θέλεις (και) σε προσωπικό μήνυμα , σπιτάκι και όνομα. Για να διαπιστώσω σήμερα τι εννοούσαν .. θα θυσιάστω για εσας βρε μπαγασεςΚαλημέρα στην παρέα
Εχθές έκανα μια βόλτα μετά από καιρό στην φυλής απόγευμα και μου είπαν 2 κοπέλες στο σαλοναρισμα στο αυτί ( γουστάρεις ρομάντζο) τι έγινε λέω τώρα το ανακοινώνουν κιόλας;;;
Η εγώ κατάλαβα λάθος κάτι άλλο θέλουν να πούνε.
Τελικά δεν πέρασα με καμία από αυτές τις δύο
μαγκες την ειχα παρει τη τατιανα το 2019,τη βλεπω πριν 1 μηνα στη φυλης χαλια μαυρα,σωματικα παρομοια με τοτε ηταν,αδυνατη δε ηταν ποτε αλλα στο προσωπο αγνωριστη σα γουρουνι σα τη παπ απο το μπομπ σφουγγαρακη εμοιαζε και το 2019 ηταν μετρια εμφανησιακα αλλα τωρα παραεγινε ειλικρινα,αγνωριστη στη φατσα το πως ηταν το 2019 με τωρα,αφου αν δε ελεγε η τσατσα οτι αυτη ειναι η τατιανα απο παλια δε θα τη γνωριζα,εβγαινε συναγωνιστης απο το δωματιο και απορησα μα καλα ποιος παει με αυτην?μακρυα απο τατιανα απο φυλης 66,εκτος του οτι εχει γινει χειροτερη εμφανισιακα η συμπεριφορα της ειναι το ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΕΝΙΑ
Γιατί θυμάμαι ότι όταν ήταν στην μοντέλοαλυσίδα μαζί με την μαθητευόμενη της Σαμπίνα έκανε τουλάχιστον καλές πίπες; Θυμάμαι λαθος; Νομίζω ότι είχε καλές κριτικές. Βέβαια και τοτε και τώρα από εμφάνιση υστερεί.μαγκες την ειχα παρει τη τατιανα το 2019,τη βλεπω πριν 1 μηνα στη φυλης χαλια μαυρα,σωματικα παρομοια με τοτε ηταν,αδυνατη δε ηταν ποτε αλλα στο προσωπο αγνωριστη σα γουρουνι σα τη παπ απο το μπομπ σφουγγαρακη εμοιαζε και το 2019 ηταν μετρια εμφανησιακα αλλα τωρα παραεγινε ειλικρινα,αγνωριστη στη φατσα το πως ηταν το 2019 με τωρα,αφου αν δε ελεγε η τσατσα οτι αυτη ειναι η τατιανα δε θα τη γνωριζα,εβγαινε συναγωνιστης απο το δωματιο και απορησα μα καλα ποιος παει με αυτην?
Ρώτα τους @kolofatseas και @papaphilips. Αυτοί ξέρουν. Είναι ειδικοί στα της ΜπαρμποραςΚαλησπέρα μάγκες . Με την Μπαρμπορα τι έγινε τελικά κατάφερε να γκαστρωθει ούτε που έχω πάει από την υπογα στο Βέργας να δω τις καινούριες που έφεραν
Είσαι χαζός ρε φίλε ;Ρώτα τους @kolofatseas και @papaphilips. Αυτοί ξέρουν. Είναι ειδικοί στα της Μπαρμπορας
(Πάρτε τ'αρχιδια μου τώρα).
γιατί δεν του λες του ανθρώπου αφού ξέρεις μέχρι και τι μάρκα σερβιετα φοράει βρε κακομοίρη?Ρώτα τους @kolofatseas και @papaphilips. Αυτοί ξέρουν. Είναι ειδικοί στα της Μπαρμπορας
(Πάρτε τ'αρχιδια μου τώρα).
Γέλα μαλάκα γελα.... @Αθηναίος Εξερευνητής δεν απευθύνομαι σε εσένα, προφανώς και δεν ξέρεις. Δεν θα διαπληκτιστω μαζί σου.
Σύρε και γαμησου παχύδερμο του ελέους. Όλοι στο Bou σε φτύνουν κι εσύ νομίζεις ότι βρεχει!γιατί δεν του λες του ανθρώπου αφού ξέρεις μέχρι και τι μάρκα σερβιετα φοράει βρε κακομοίρη?
Σύρε και γαμησου παχύδερμο του ελέους. Όλοι στο Bou σε φτύνουν κι εσύ νομίζεις ότι βρεχει!
Τύπε οι Ελληνίδες δεν γουστάρουν κριτική με λεπτομέρειες . Μπράβο και μόνο που γάμησες μέσα στον καύσωνα, κάποιοι δεν κυκλοφορούμε καθόλου μέχρι τις 21:00 το βράδι.Δοκιμή σήμερα με Νάνσυ στο Αγκύρας 12Α. Δεν μου ήταν άγνωστη η κοπέλα, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.
Στον αγώνα τίμια. Είναι λίγο παραπάνω ομιλιτική για όσους έχουν θέμα με αυτό.
Λεπτομέρειες στη κριτική που μόλις ανέβασα.