Τύπε αυτή είναι η αλιονα. Όχι η σαμπινα. Μάλιστα αναγνωρίζω και το δωμάτιο, είναι στο σπίτι στην διδύμου, ζήτα να μπεις στο δεξιά όπως μπαίνεις και θα δεις ότι είναι ίδιο..Υπαρχει καποιος για ενημερωση 3η βαρδια Βεργας/Λιοσιων ???????
Αυτη ειναι οντως η Σαμπινα ????????
Ποσο παει το xtra ????????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Donald Trump
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Η Κορίνα από Φιλιππίδου είναι στο πόστο της;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
Η Μπάρμπαρα έχει επιστρέψει ή όχι ως εργαζόμενη?
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.749
- Πόντοι
- 201
Χθές ήταν κανονικά.Η Κορίνα από Φιλιππίδου είναι στο πόστο της;
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
Μάγκες η σονια από φυλής 84 αξίζει στο πρωκτικό;
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 171
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους...ξέρεις κάνεις αν η Τζούλια η Ρουμάνα βρίσκεται στο πόστο της ?
Όχι θέλει να τελειώνεις γρήγορα είναι μηγιαγκιτκη όπως όλα τα μιλφονια πας εκεί για πιπα και χυσιμο στο στομα η στο στήθος της όλες κλέβουν στο πρωκτικο άλλες πολύ άλλες λίγο, οποιος έχει αντίθετη άποψη για κάποια κοπέλα ας με στείλει να πάω για δοκιμή, όλες μετά το 2 λεπτό γκρινιάζουν συνήθως κ δεν στήνονται σωστά.Πηγα πρόσφατα με την Σονια και ήταν μέτρια εμπειρία, ήθελα να της ξεσκισω το πάτο αλλα στα 90 δευτερόλεπτα άρχισε να διαμαρτυρετε να τον βγάλω κσι να την χυσω.....γιατί δήθεν πονάει η ξεσκισμενη κωλοτρυπα της.Μάγκες η σονια από φυλής 84 αξίζει στο πρωκτικό;
mixaj
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2010
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Μοιάζει πολύΥπαρχει καποιος για ενημερωση 3η βαρδια Βεργας/Λιοσιων ???????
Αυτη ειναι οντως η Σαμπινα ????????
Ποσο παει το xtra ????????
mikemike23
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2022
- Like
- 216
- Πόντοι
- 20
50 και δεν αξίζει απλά έτυχε να το κάνω. Πέρασα καλά μαζί της τις προηγούμενες φορές, είχα όρεξη χθες, την είδα με όρεξη και δεν μ ένοιαζε.ποσα λεφτα σου πηρε για 30 λεπτα?
Προτείνω περισσότερο αυτό που έκανα και τις άλλες φορές είναι τα 20 λεπτά. Αντί για φυλής 20 ευρώ για 8 λεπτά, περνούσα 18-20 λεπτά με τα ίδια λεφτά. Με τρελένει αυτό το απαλό δέρμα που έχει και δεν ψάχνω ελεύθερα στο πρόγραμμα, προτιμώ η κοπέλα να είναι καθαρή.
Τώρα να δώσω 30 ευρώ πάνω για 10 λεπτά, δεν αξίζει, καλύτερα να κάνω καμιά βόλτα κ να ξανά μπω για άλλα 20 λεπτά.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Η Έμμυ απο λιοσίων στο πόστο της..
Όσοι την γουστάρουν να κατέβουν να γαμησουν!
Όσοι την γουστάρουν να κατέβουν να γαμησουν!
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 171
- Πόντοι
- 0
????Καλημέρα σε όλους...ξέρεις κάνεις αν η Τζούλια η Ρουμάνα βρίσκεται στο πόστο της ?
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Η Ηλέκτρα δίνει κώλο με +10 ευρώ και αυτό αν θέλει δηλαδή με 20+10=30 ευρώ....μέσα στο δωμάτιο είναι ψοφίμι ........δεν βγάζει πουτανιά,κλασσικά δε σε κοιτά στα ματιά ......με κλειστά μάτια σεξ ,λέει πονάει το μουνί μου .....τότε τι ήρθες να δουλέψεις? Από εμφάνιση μέτρια μη τρελαθούμε...........Χύσιμο στο στόμα δεν κάνει....ανακοινώνεται τελειωτικό στο σώμα και αν την χύσεις στο σώμα το δέχεται αλλά στραβώνει που λερώθηκε....μωρή αν δεν θες να σε χύσουμε μη το ανακοινώνεις...και όλα αυτά και πολλά άλλα με souper slow motion.
Η κορινα θέλει μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να σε αφήσει ξαφνικά αχυστο φεύγοντας από το δωμάτιο. Είναι με το ρολόι στο χέρι. Αν στα 10 λεπτά δεν έχεις χύσει, φεύγει ή ζητάει επιπλέον 20. Τι κωλομπουρδελο είναι αυτό το φυλης 65β που δουλεύει αυτό το μουνοπανο η κορινα, απορώ πως πάει κόσμος εκεί μέσα!!!!!!!Εντάξει μη είσαι υπερβολικός μπορώ ακόμα και τώρα να σου πω μερικές.Παμε Ντιάνα φυλής 65,Κορίνα φυλής 65,Ηλέκτρα Φώκαιας 7,Τζούλια φυλής 65,Χριστίνα τσέχα φυλής 65,Εντζυ Φυλής 72,Έμμυ Λιοσίων 73 απλά σε γενικές γραμμές έχει γεμίσει η φυλής λατίνες και δε παλεύεται η φάση,λίγες ωραίες πλέον.
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
Μάγκες , υπάρχει μήπως στην Φυλής ξανθιά κοπέλα λίγο γεματουλα ;; Σαν την συγκεκριμένη .
Δεν ξέρω εάν το γράφω στο σωστό φόρουμ.
Μια κοπέλα Ρωσίδα εάν θυμάμαι καλά, κοντή με κοντό ξανθό μαλλί, με το όνομα Ντανιέλα που δούλευε στην Ιάσωνος στο κτήριο με τα πολλά μέσα, στο πρώτο δεξιά ήταν πάνω στα σκαλιά. Ξέρει κανείς που την έχουν πάει;
Την τσατσά της την πέτυχα αλλά είναι βλαμμένη δε μου έλεγε.
Μια κοπέλα Ρωσίδα εάν θυμάμαι καλά, κοντή με κοντό ξανθό μαλλί, με το όνομα Ντανιέλα που δούλευε στην Ιάσωνος στο κτήριο με τα πολλά μέσα, στο πρώτο δεξιά ήταν πάνω στα σκαλιά. Ξέρει κανείς που την έχουν πάει;
Την τσατσά της την πέτυχα αλλά είναι βλαμμένη δε μου έλεγε.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Καθως γυρναγα απο τσαρκα μου κανει νοημα ενας μπαρμπας γυρω στα 80 κλεινοντας μου το ματι..χαχα
<<Τι λεει ηταν καλο;>> χαχα σε τετοιο στυλ και ψοφαγα να του δωσω πληροφοριες λεγοντας του για την Εμμυ.., σε μια φαση του λεω για gf experience και με κοιταγε σαν χανος καθως πανω στην χαρα μου για να του περιγραψω ειχα ξεχασει οτι μας χωριζουν σχεδον 5 δεκαετιες..
Μετα απο λιγο επιανα τον εαυτο μου να γελαει μονος του..
Χαρηκα πολυ για τον μπαρμπα καθως ηταν απο αυτους τους γλυκους ανθρωπους παλαιας κοπης καλοντυμενους..
Ελπιζω να περασε καλα και να ειναι καλα..
<<Τι λεει ηταν καλο;>> χαχα σε τετοιο στυλ και ψοφαγα να του δωσω πληροφοριες λεγοντας του για την Εμμυ.., σε μια φαση του λεω για gf experience και με κοιταγε σαν χανος καθως πανω στην χαρα μου για να του περιγραψω ειχα ξεχασει οτι μας χωριζουν σχεδον 5 δεκαετιες..
Μετα απο λιγο επιανα τον εαυτο μου να γελαει μονος του..
Χαρηκα πολυ για τον μπαρμπα καθως ηταν απο αυτους τους γλυκους ανθρωπους παλαιας κοπης καλοντυμενους..
Ελπιζω να περασε καλα και να ειναι καλα..
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Μερακλης!!!Ρε μαγκες υπάρχει κανα μπουρδελο με νανο? Θα ήθελα να πάω για την εμπειρία
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Πρωινη πρωινη καταθεση στο Ι44 σκαλακια στη θεια Σοφια.Τιμιο,καλο και φτηνο γαμησακι πριν παμε να περασουμε το σαραβαλακι μας κτεο!Για 10 ευρω κυριοι η θεια Σοφια θα παραμενει παντα βαλιου φορ μανεη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις