Ελεύθερα να πάτε και εύχομαι να περνάτε όμορφα και να σας κανουν όλα τα γούστα.. Εγώ σχεδόν με ολα τα μιλφονια πέρασα χάλια ως μέτρια....γενικά οι μιλφ συνήθως έχουν παραξενιές αυτό ισχύει όχι μόνο για τις πουτανες αλλά για όλες τις μιλφ.Γουστα τυπε!
Αν δεν σου αρεσουν τα milf δεν πηγαινεις!
Στους υπολοιπους που καυλωνουμε μαζι τους αν μας κανεις τη χαρη, να παμε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιασωνος 37α Μεταξουργείο η Βανέσσα, κοντοπουτανο ......παίρνει 15 ευρώ,πάνε και πες μας πως πέρασες. Παλαιότερα δούλευε στο Ιάσωνος 20.Καλησπέρα παιδιά. υπάρχει κάποιο κοντοπούτανο για ένα στα γρήγορα??ας είναι και στο μετάξι αλλά θα προτιμούσα φυλής φυσικά.
Σ
Συγνώμη για την παράβλεψη δεν το είπα.εχω περάσει πάρα πολλές φορές μαζί της.αλλα από τότε που προτιμάει τους Πακιστανούς περισσότερο από τους Έλληνες δεν πάω ξανά.για εμένα προσωπικά δεν αξίζει πλέον.παντως σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Ιασωνος 37α Μεταξουργείο η Βανέσσα, κοντοπουτανο ......παίρνει 15 ευρώ,πάνε και πες μας πως πέρασες. Παλαιότερα δούλευε στο Ιάσωνος 20.
Τελευταία τροποποίηση:
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.793
- Πόντοι
- 14.936
Τσάρκα σήμερα μεσημέρι Φυλης και γύρω στενά...
Φώκαιας 19 λίγο αναμονή σαλόνι...
Πολλά μπαρμπαδια στην παγανιά και πέτυχα και παππού
που ρώταγε ονόματα κοριτσιών...
Πιθανολογώ για να μην γαμαει τα ιδια και τα ιδια και χάνει περισσότερο χρόνο στα
σαλονάκια...
Σωστος..
Κάρμα το κορίτσι από Ισπανία...
Έτσι μου είπαν έτσι λεω και εγώ..
Όλα καλα...
Για 20 ευρώ σενιε - πενιε...
Ευγενική και εξυπηρετική πιτσιρίκα...
Βόλταρα για λίγο και για τα ρέστα πήγα κλασικά στην Αλιοναρα Δίδυμου..
Σούρωσε το κορμάκι μου το δόλιο από το ρούφηγμα...
Χαιρέτησα και έφυγα ανάλαφρος για βολτιτσα...
Ανεκδιήγητο το χαλι εξω πάντως...
Ρήμαξε η πολη...
Μέσα σε ολο το χαλι όμως και μια μικρή οαση απο αρχιτεκτονικής πλευράς μιλώντας πάντα...
Ένα ωραίο πυργακι εκεί στην Αλκιβιαδου 5..
Ο πυργος Μαυρομιχάλη...
Γυρισμα στο σπίτι για μπανακι και μουσικουλα...
Να είστε ολοι καλα και καλες βόλτες εύχομαι...
Φώκαιας 19 λίγο αναμονή σαλόνι...
Πολλά μπαρμπαδια στην παγανιά και πέτυχα και παππού
που ρώταγε ονόματα κοριτσιών...
Πιθανολογώ για να μην γαμαει τα ιδια και τα ιδια και χάνει περισσότερο χρόνο στα
σαλονάκια...
Σωστος..

Κάρμα το κορίτσι από Ισπανία...
Έτσι μου είπαν έτσι λεω και εγώ..
Όλα καλα...
Για 20 ευρώ σενιε - πενιε...
Ευγενική και εξυπηρετική πιτσιρίκα...
Βόλταρα για λίγο και για τα ρέστα πήγα κλασικά στην Αλιοναρα Δίδυμου..
Σούρωσε το κορμάκι μου το δόλιο από το ρούφηγμα...
Χαιρέτησα και έφυγα ανάλαφρος για βολτιτσα...
Ανεκδιήγητο το χαλι εξω πάντως...
Ρήμαξε η πολη...

Μέσα σε ολο το χαλι όμως και μια μικρή οαση απο αρχιτεκτονικής πλευράς μιλώντας πάντα...
Ένα ωραίο πυργακι εκεί στην Αλκιβιαδου 5..
Ο πυργος Μαυρομιχάλη...

Γυρισμα στο σπίτι για μπανακι και μουσικουλα...
Να είστε ολοι καλα και καλες βόλτες εύχομαι...

Τελευταία τροποποίηση:
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 69
- Like
- 15.705
- Πόντοι
- 9.436
Πανικος αποψε στο Μεταξουργειο μετα την νικη του Παναθηναικου....οχι ομως με την εννοια οτι οι οικοι ηταν γεματοι, καθε αλλο ερημωμενοι σχεδον ηταν, απλα η Κολωνου και η Δεληγιωργη ηταν μποτιλιαρισμενες 00:30 με 01:00....τελικα κατεθεσα Κ47 στην μολδαβεζα βυζαρου μιλφ Ναταλι...ολη την ωρα ακουγαμε τις κορνες των αμαξιων που πανηγυριζαν...και οταν βγηκα η Κολωνου σχεδον μεχρι την διασταυρωση με την Κεραμικου τιγκα στα αμαξια και κορναραν ολοι....
Σημερινή επιτυχημένη κατάθεση στην 3η βάρδια στην Λατίνα Σάρα φυλής 71β όροφος .Η Σάρα για όσους δεν την ξέρουν είναι μια μοντελοειδής λατίνα με μαύρα μακριά μαλλιά αδύνατο κορμί και απίστευτη κωλάρα , μελαμψή λεία επιδερμίδα με τέλεια αίσθηση, πανέμορφο πρόσωπο και ηλικία γύρω στα 24 και ύψος 1,62 χωρίς τακούνια. Κάνει απλό πρόγραμμα με 20 ευρώ αλλά παιρνάς "τέλεια" μαζί της, πίπα όπου τον παίρνει τον μισό στο στόμα της με πρόστυχα κοιτάγματα μέσα στα ματιά και πουτοσκάμπιλα στο πρόσωπο ,σωστό στήσιμο στα 4 χωρίς να κλέβει και στο ιεραποστολικό σε κοιτά και μες στα ματιά ,γενικά είναι μια από τις καλύτερες λατίνες που πήδηξα στην ζωή μου ,κόντρα στην θεωρία που θέλει τις λατίνες=φόλες .Δεν γκρίνιαξε για κάτι την ώρα του σεξ ....... το μόνο αρνητικό βάζει πολύ τζελ στο μουνί της και δεν έχει καλή αίσθηση, όπως κάνουν πλέον όλες οι δασκαλεμένες λατίνες. Συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο τα 11 λεπτά η τσατσά χτύπησε στο 9- λέπτο την πόρτα. Σίγουρα θα ξαναπάω μαζί της διότι τιμά το 20ρικο.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.874
- Πόντοι
- 726
Ρίξε λεπτομέρειες μύστη!!

sorokolevantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Οχι και δεν τη βλεπω να γυρναει. Παραμενει επι της υποδοχής ..Η Μπάρμπαρα έχει επιστρέψει ή όχι ως εργαζόμενη?
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.401
- Πόντοι
- 3.760
Η κωλογρια τσαντιζεται πολυ αν της πειραξεις το κεφαλι στην πιπα.Εχει περουκα. Βασικα μην την αγγιζεις καθολου.Αν γινεται ασε απλα το εικοσσρικο και φυγε.Αν εχει κεφια μπορει να σε αφησει να τη γαμησεις κιολας σκεπτομενη οτι σου κανει χαρη.Αλλα τελειωνε γρηγορα.Προτιμα να ξεπετα τα πελατακια στη δονουμενη και καλα πιπα της.Καποτε ηταν μουναρος ολικης ομως.Κακα τα ψεμματα.Πέρασα με την σονια από φυλής 84 όροφος. Χάλια μαύρα μάγκες μακριά
T.D.7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.270
- Πόντοι
- 2.246
Καλημέρα συναγωνιστές, πριν από χρόνια που την είχα δοκιμάσει όταν δούλευε στην Αλκιβιάδου ακριβώς τα ιδια πράγματα είχε κάνει και σε εμένα, μην πιάνεις από εδώ, μην πιάνεις από εκεί, νεύρα και ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς και γι'αυτό τον λόγο δεν ξανά έκατσα να ασχοληθώ ξανά μαζί της.Η κωλογρια τσαντιζεται πολυ αν της πειραξεις το κεφαλι στην πιπα.Εχει περουκα. Βασικα μην την αγγιζεις καθολου.Αν γινεται ασε απλα το εικοσσρικο και φυγε.Αν εχει κεφια μπορει να σε αφησει να τη γαμησεις κιολας σκεπτομενη οτι σου κανει χαρη.Αλλα τελειωνε γρηγορα.Προτιμα να ξεπετα τα πελατακια στη δονουμενη και καλα πιπα της.Καποτε ηταν μουναρος ολικης ομως.Κακα τα ψεμματα.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.401
- Πόντοι
- 3.760
...τα μαλλια της τα περουκισια να ανακατεψεις και θα γινει η γρια τουρμπινα.Εξτρημ σπορ....Καλημέρα συναγωνιστές, πριν από χρόνια που την είχα δοκιμάσει όταν δούλευε στην Αλκιβιάδου ακριβώς τα ιδια πράγματα είχε κάνει και σε εμένα, μην πιάνεις από εδώ, μην πιάνεις από εκεί, νεύρα και ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς και γι'αυτό τον λόγο δεν ξανά έκατσα να ασχοληθώ ξανά μαζί της.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.575
- Πόντοι
- 1.056
Βέβαια υπάρχει και μια διαχρονική λύση σε οίκο που την ξέρουμε όλοι αλλά δεν την αναφέρω διότι αυτό τον καιρό απουσιάζει κι επίσης δεν θέλω να με πουν προμοτορα μερικά αρχιδακια εδώ μέσα.
Σταρχιδια σου ρε φιλε το τι θα που οι αλλοι..
Αλλωστε ο σκοπος του φορουμ ειναι η ενημερωση..
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Πριν λίγο εγαμευθη άλλη μια Μαρία στο Μεταξι.
Αυτή τη φορα η Νιγηριανη νεαρα στο πορνομωλ Ιάσονος 39 μπαινοντας αριστερα.
Λεπτούλα με γυμνασμένο σωμα και καπως πεσμενο βυζί. Έχει και μια κηλη στον ομφαλο. Ομορφούλα στο πρόσωπο.
Σε απλο προγραμμα. Αρκετά καλη και ευδιάθετη μεσα.
2 πραγματα μου έκαναν εντυπωση. Οι Ορθοδοξοι σταυροί στο λαιμό της και το οτι ηταν πολύ στενή. Ισως παίζει και το οτι ηταν αρχή της βάρδιας και μπορει να ημουν ο πρωτος (κρεμα εβαλε, σε σωστη ποστοτητα πάντως).
Ηταν και η Κάρμεν στο Περδικκα μαζϊ με μια αλλη μιλφ που βγήκε σκυθρωπή στο σαλονι.
Λεπτούλα με γυμνασμένο σωμα και καπως πεσμενο βυζί. Έχει και μια κηλη στον ομφαλο. Ομορφούλα στο πρόσωπο.
2 πραγματα μου έκαναν εντυπωση. Οι Ορθοδοξοι σταυροί στο λαιμό της και το οτι ηταν πολύ στενή. Ισως παίζει και το οτι ηταν αρχή της βάρδιας και μπορει να ημουν ο πρωτος (κρεμα εβαλε, σε σωστη ποστοτητα πάντως).
Ηταν και η Κάρμεν στο Περδικκα μαζϊ με μια αλλη μιλφ που βγήκε σκυθρωπή στο σαλονι.
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 69
- Like
- 15.705
- Πόντοι
- 9.436
Καλα δεν την λες και γυμνασμενη....λεπτη ναι αλλα ειναι τερμα χαλαρο το σωμα της (λιποσαρκο)....Στενη ναι ειναι οντως για μαυρη και μενα μου ειχε κανει εντυπωση και οταν την ρωτησα μου ειπε οτι ετσι ειναι η κατασκευη της... ειδικα στα 4 ζοριζεται και προσπαθει να την αποφευγει αυτην την σταση....Τωρα στο Περδικα η αλλη η μιλφ που ειδες ηταν η Ρωσιδα η Ασιμηνα...προφανως ηταν μουτρωμενη γιατι οι πιο πολλοι προτιμουν την Καρμεν....Παρολαυτα εγω που εχω δοκιμασει την Ασιμηνα ηταν σχετικα καλη....Πριν λίγο εγαμευθη άλλη μια Μαρία στο Μεταξι.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 188
- Like
- 23.566
- Πόντοι
- 32.478
Μετά το χθεσινό γαμήσι στην Ρεάλ σήμερα λέω να πάρω και ένα διδυμάκι για να ολοκληρωθεί το ξέσκισμα ☘
T.D.7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.270
- Πόντοι
- 2.246
Έκλαψα, παραλίγο να μου βγει ο καφές από την μύτη!...τα μαλλια της τα περουκισια να ανακατεψεις και θα γινει η γρια τουρμπινα.Εξτρημ σπορ....
Τίμιο δεκάρικο την έχω πάρει πριν ένα μήνα.Πριν λίγο εγαμευθη άλλη μια Μαρία στο Μεταξι.
Τελικά τι εξταδάκια κάνει;Πρωί σήμερα 65β Κορίνα με μερακλίδικα έξτραδάκια
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.874
- Πόντοι
- 726
Έδωσα ένα παράδειγμα.Τελικά τι εξταδάκια κάνει;