You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Donald Trump
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Τι ώρα πηγές γιατί πήγα 2 και δεν ήταν.Χθές ήταν κανονικά.
Οποία και να είναι κάνει ωραίο γλύψιμοΥπαρχει καποιος για ενημερωση 3η βαρδια Βεργας/Λιοσιων ???????
Αυτη ειναι οντως η Σαμπινα ????????
Ποσο παει το xtra ????????
….
το αδύνατο κορμί είναι το λιγότερο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να δοκιμάζω από γεματούλες μέχρι σκίννυ.Ρε σεις τι τρωγεστε με την Κίρα;
Πήγα σήμερα να την δώ και απογοητεύτηκα.
Το κοριτσάκι κινείται στα όρια νευρικής ανορεξίας.
Η κοπέλα είναι παγοκολώνα στο δωμάτιο - σχεδόν ξινισμένη - δεν ξέρω αν έχει αλλάξει γιατί την είχα γνωρίσει με το που εμφανίστηκε. Το έχω ξαναγράψει ότι μου έκανε εντύπωση που ξίνισε τα μούτρα επειδή φορούσα κολώνια. Έλα μουνί στον τόπο σου!
Και κάνει καλό στοματικό αλλά το κυρίως πιάτο ήταν, μαζί μου τουλάχιστον, αερογαμία.
Kostas1(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2020
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Πόσο χρονών είναι φίλε μου?Πρωινη πρωινη καταθεση στο Ι44 σκαλακια στη θεια Σοφια.Τιμιο,καλο και φτηνο γαμησακι πριν παμε να περασουμε το σαραβαλακι μας κτεο!Για 10 ευρω κυριοι η θεια Σοφια θα παραμενει παντα βαλιου φορ μανεη.
SexontheBeach33980
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2023
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
οποτε ερχετε εμφανισιμο ξανθο σλαβικο μουνακι βλεπε λιζα = φολολιζα κιρα =φολοκιρα και παει λεγοντασ δεν λετε οτι την εχει γαμησει ολη η ελλαδα ,forca manchester united
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.954
- Πόντοι
- 4.926
Καλησπέρα, φίλε. Αυτή η κοπέλα ΔΕΝ είναι η Σαμπίνα. Ο συναγωνιστής ανέβασε το video, με την συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια, καθώς της μοιάζει αρκετά. Η Σαμπίνα είναι ένα νεαρό πορνίδιο, το οποίο εκδίδεται στό Βέργας 7, στην βραδινή-μεταμεσονύκτια βάρδια. Είναι εμφανίσιμη, με καλό σωματάκι. Εκεί που χάνει αρκετούς πόντους, είναι στο πρόσωπο, καθώς έχει έντονα σημάδια ακμής. Για αυτό το λόγο, πολλοί αναφέρονται, σε αυτή, με τα προσωνύμια: Ψωλομούρα, Βλογιοκομμένη, κτλ. Το πρόγραμμα που προσφέρει είναι υπεραπλό και κάνει τα πάντα με καπότα. Δεν κάνει προκαταρκτικά, δεν φιλάει, δεν γλύφει αρχίδια, ούτε σε αφήνει να χύσεις στα βυζιά της. Εγώ την πρωτογάμησα στο Φυλής 66, πριν από χρόνια, όταν είχε ξεκινήσει και την "πήρα", τελευταία φορά, το 2022. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά για το παλμαρέ σου πήγαινε, καθώς θα είναι ένα, από τα πιο τίμια 20άρικα που θα δώσεις. Απλά, έχε υπόψη σου, ότι έχει πολύ ψηλά τον αμανέ, από τα κοπλιμέντα που της κάνουν, στο instagram, οι άμπαλοι πιτσιρικάδες και οι καρβουνιασμένοι αγαπούληδες, οι οποίοι δεν γαμάνε, ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ. Α, και κάτι ακόμα: Έμαθα, τώρα τελευταία, ότι μέσα στο τσαρδί κόβει στράκες το σκυλάκι της. Έχε το νου σου, μην τρυπώσει μέσα στο δωμάτιο και την ώρα που την μαρκαλάς, σου δαγκώσει κάνα αρχίδι και μετά έχουμε "άλλα"!Υπαρχει καποιος για ενημερωση 3η βαρδια Βεργας/Λιοσιων ???????
Πήρα μετά από καιρό τη Σοφία στο Διδύμου 22 και ήταν πάλι σούπερ, δούλευε και η Χριστίνα, ξανθιά με σλαβικά χαρακτηριστικά και καλό κορμί,αν την έβρισκα μόνη της θα τη δοκίμαζα. Την έχει πάρει κανείς;
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.149
- Πόντοι
- 1.936
9 το πρωι.Πιανει νωρις η θειτσα.Εχει το δικο της κοινο.Πόσο χρονών είναι φίλε μου?
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα μάγκες έχει να προτείνει κάποιος κανένα κοντοπουτανο εκτός Έμμυ λοσιων 73β και Βανέσα απ' Μεταξουργείο
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Φυλης οχι αλλα....Μάγκες , υπάρχει μήπως στην Φυλής ξανθιά κοπέλα λίγο γεματουλα ;; Σαν την συγκεκριμένη .
---Ετσι ακριβως ολοιδια ειναι η Αλβανιδα η Τζενη στο Ιασωνος 1β οροφος δεξια πορτα συνηθως νυχτερινη βαρδια....βεβαια δεν ειναι και πολυ σταθερη....μπορει να δουλευει σερι 2 μηνες και να εξαφανιζεται για για αλλους 3 μηνες, και μετα παλι τα ιδια...
--- Το ιδιο σχεδον παρουσιαστικο εχει και η Ρωσιδα Αννα στο Κολωνου 47 οροφος, με λιγο παραπανω κοιλια απο την κοπελα στην φωτο (μπορει να την πετυχεις σε ολες τις βαρδιες, συνηθως ομως ειναι απογευματα - βραδια)
--- Επισης πολυ κοντα σε αυτην την εμφανιση ειναι και η Ουκρανεζα Αλινα (ή Ελενα καποιες φορες) στο Κολωνου 45 ισογειο πρωτη πορτα δεξια, συνηθως απογευματινη βαρδια ...
---- Το ιδιο (αν και λιγο πιο αδυνατη) και η Αλβανιδα Σονια στο Ιασωνος 30οροφος τα απογευματα...
---- Τωρα ενναλακτικα για πιο κοντα στην περιοχη της Φυλης στο 20ρικο σαν την κοπελα στην φωτο ειναι η Ουκρανεζα Ολγα στην οδο Καλυμνου 48β οροφος, τα απογευματα, πλην ομως η συγκεκριμενη ειναι και πανω απο 60 χρονων....
Με ολες αυτες που σου ανεφερα εχω περασει πολυ καλα, ειναι ολες τους καλοι χαρακτηρες και θα χορτασεις κωλο και βυζι....
Καλα γαμησια....
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Ξεχασα να σου αναφερω και την ξανθια Βουλγαρα την Ανζτελα στο Ιασωνος 31 υπογειο μεσημερια και απογευματα απλα η συγκεκριμενη εχει τρεις φορες μεγαλυτερο πισινο απο την κοπελα στη φωτο, ισως ο μεγαλυτερος κωλος και μπουτια που εχω δει ποτε σε μπουρδελο.....σχεδον καθολου κοιλια και βυζια ιδια με της κοπελας στη φωτο.....Ορμα....Μάγκες , υπάρχει μήπως στην Φυλής ξανθιά κοπέλα λίγο γεματουλα ;; Σαν την συγκεκριμένη .
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Ανετα η Αλβανιδα Αντζελα πρωινη βαρδια στο Ιασωνος 44 (καποιες φορες ισως ειναι Ιασωνος 30 οροφος και υπογειο)Καλησπέρα μάγκες έχει να προτείνει κάποιος κανένα κοντοπουτανο εκτός Έμμυ λοσιων 73β και Βανέσα απ' Μεταξουργείο
Επισης η πετιτ Βουλγαρα η Ναταλια Ιασωνος 27 υπογειο
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.779
- Πόντοι
- 201
Στις 4Τι ώρα πηγές γιατί πήγα 2 και δεν ήταν.
Malakasking
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο σάιτ, το λοιπόν πρόκειται να είμαι στην Αθήνα για μια εβδομάδα το προσεχές διάστημα και σκέφτομαι να πηδήξω πρώτη φορά σε μπουρδέλο της Αθήνας, γουστάρω φάση με γυναικά με πιασίματα, για να καυλώνω περισσότερα πείτε τι καλό παίζει στην περιοχή αυτή την περίοδο να ευχαριστηθώ γαμήσι!
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Αρα δεν κανει τα παντα κανει τα μισα.Στο Αλκιβιάδου 16 Γ σήμερα και αύριο πρωί δουλεύει μία καινούργια με το όνομα Ανδριάνα κοντούλα γεματούλα με ωραία βυζιά και μακρύ ξανθό μαλι κάνει τα πάντα εκτός κώλου
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Αν είναι αυτή ετοιμάσου για μπάνιο. Έτσι είχα βγάλει κάποτε μια απ τη φυλής που έπεφτε κατούρημα στο πρόσωπο κι έπεσε μπαν και κάτω.Υπαρχει καποιος για ενημερωση 3η βαρδια Βεργας/Λιοσιων ???????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις