Η Σόνια κύριοι είναι γι'αυτους που πάνε στοχευμένα για μερικά πράγματα. Όπως η ακα πίπα δονητης που κάνει και να κάτσει στα 4 για να της γαμησεις το γκροβερ. Για τίποτα αλλο. Α! Επίσης το οτι έχει πολύ καθαρά τα δωμάτια και κάνει μπάνιο πριν από κάθε συναγωνιστη. Είναι πολύ πιο εντυπωσιακη από τις ανταγωνίστριες της Στέλλα και την Κατερίνα στα δίπλα δίπλα 7αρια της Φώκαιας που δίνουν γκροβερ γιατί έχει πολυ πιο ωραίο πρόσωπο ενώ οι άλλες παίζουν σε πολυυυ μετριο επίπεδο προσώπου. Υπάρχει και η άνεση χρόνου αφού είναι μονη της στον οίκο. Κλειδώνει, κάνει τη δουλειά της με τον συναγωνιστή και όλα καλώς.
Κατ'εμε είναι από τις πιο όμορφες 50αρες που έχουν περάσει από την περιοχή. Αναφέρομαι στο πρόσωπο γιατί στο σώμα,αν και είναι καλή, έχω δει και καλύτερες 50αρες. Αυτά είναι τα δεδομένα γι'αυτην.
Έχω γράψει και μια παλιά κριτική γι'αυτην που της γάμησα το γκροβερ και δεν καταλάβαινα τίποτα από τριβή. Την πήρα και άλλη φορά όμως για δεύτερη ευκαιρία και είχε πολύ λιγότερο λιπαντικό κάνοντας την διείσδυση και την αίσθηση πολύ πιο σφιχτή. Ίσως να διάβασε την κριτική μου και να άλλαξε τακτική, ίσως να το κατάλαβε και από μόνη της. Ίσως ήτανε συγκυρία. Συμφωνώ κύριοι επίσης ότι είναι αρχοντομούνα και ντίβα και θέλει να παιζει με τους πελάτες στα δικά της νερά έχοντας τον πλήρη έλεγχο. Όσοι θέλετε προβείτε λοιπόν. Όσοι δεν θέλετε υπάρχουν και άλλες επιλογές. Η Κατερίνα και η Στέλλα στη Φώκαιας έχουν και αυτές ΚΑΙ αρνητικες κριτικές, αλλά ΚΑΙ θετικές.
Άποψη μου αν θέλετε γκροβερ και γαμησι τριαξονικο τραβάτε σε λύση call ή μασαζοκοριτσο. Βέβαια υπάρχει και μια διαχρονική λύση σε οίκο που την ξέρουμε όλοι αλλά δεν την αναφέρω διότι αυτό τον καιρό απουσιάζει κι επίσης δεν θέλω να με πουν προμοτορα μερικά αρχιδακια εδώ μέσα.