You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 607
- Πόντοι
- 80
Ναι σε όλαΜπουρδέλα για πίπα με 10€ υπάρχουν;
10€ παίρνουν Μεταξουργείο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
Αν θες Φυλής σκας 20ρικο
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 2.836
Πέρασμα από Φυλής κ πέριξ γυρω τις 17:30 απόγευμα 2η βάρδια.
Φωκ 27 σκαλάκια
Εμμανουέλα
Φωκ 27 όροφος κλειστό
Φωκ 27 μια αδιάφορη λατίνα
Φωκ 25β Σάρρα η γυφτορουμουνα
Φωκ25 α 2 λατίνες
Φωκ 19 Η Ναταλία Ρωσίδα.
Πρόκειται για τη μελαχρινή Ρωσίδα πριν ένα χρόνο με τα πανέμορφα μάτια που έκανε εμφανίσεις Λ73αρια.Πολυ καλή απόδοση .....έχω κριτική στο Λ73 ξαναδοκιμαστικε.
Φωκ 13αρια κλειστά.
Φωκ 9 Κατερίνα με φουλ
Φωκαίας 7 σχολιάσει η Σασσα η 50 άρα με φουλ κ έκλεισε περίμεναν κοπέλα
Φωκαιας7 υπόγειο Ατζέντα Ελληνίδα στο μπάνιο πριν τη δουλειά. Δεν την είδα λέει τίποτα?
Φιλλ 11α Καρολινα
Φιλλ 11β Ναταλί μιλφαρα
Φυλής 65α Κορίνα Ρουμάνα με τατουάζ χειλάκια στον κολο
Φυλ65 β Χριστίνα ** τσέχα **
Στο απέναντι η Ράνια με τον μπαρμπα Βασίλη κ έκλεισε επείγοντος κατά τις 7 κ άφησε χαρτί ότι θα ανοίξει πάλι στις 21:00
Φυλ 72 κλειστή πόρτα ανοιχτό φως
Φυλής 71α κλειστά
Φυλής 71β ανοιχτό με λατίνες
Φυλ 67 ελλη με παρατήρηση σε πελάτες ότι έχει οικογένεια κ δεν θέλει να βγάλουν κινητά στις σαλονι
Φυλ 69 β Ελένη με πιασίματα
Φυλ 69 α κλειστά
Φυλ74 Μάγια χοντρη δωμάτιο κ Γιάννα λεπτή
Φυλ 105 2 λατινες
Γενικά πολλές λατινες στην πιάτσα συναγωνιστές......
Αγκυρας 12α Νταρια
Aγκυρας 9 Βικτωρία κ Ροσσα
Στη Λιοσίων
73αρια στο ένα Κιρα Ρωσίδα πολυ ομορφη αλκα πολυ κόκαλο κ Στεφανή λατινα
Στο άλλο Εύα βυζαρου κ Εμμυ
ΎΣ. Ονόματα από λατινες δεν συγκρατώ γιατί δεν ενδιαφέρουν εμένα.....
Φωκ 27 σκαλάκια
Εμμανουέλα
Φωκ 27 όροφος κλειστό
Φωκ 27 μια αδιάφορη λατίνα
Φωκ 25β Σάρρα η γυφτορουμουνα
Φωκ25 α 2 λατίνες
Φωκ 19 Η Ναταλία Ρωσίδα.
Πρόκειται για τη μελαχρινή Ρωσίδα πριν ένα χρόνο με τα πανέμορφα μάτια που έκανε εμφανίσεις Λ73αρια.Πολυ καλή απόδοση .....έχω κριτική στο Λ73 ξαναδοκιμαστικε.
Φωκ 13αρια κλειστά.
Φωκ 9 Κατερίνα με φουλ
Φωκαίας 7 σχολιάσει η Σασσα η 50 άρα με φουλ κ έκλεισε περίμεναν κοπέλα
Φωκαιας7 υπόγειο Ατζέντα Ελληνίδα στο μπάνιο πριν τη δουλειά. Δεν την είδα λέει τίποτα?
Φιλλ 11α Καρολινα
Φιλλ 11β Ναταλί μιλφαρα
Φυλής 65α Κορίνα Ρουμάνα με τατουάζ χειλάκια στον κολο
Φυλ65 β Χριστίνα ** τσέχα **
Στο απέναντι η Ράνια με τον μπαρμπα Βασίλη κ έκλεισε επείγοντος κατά τις 7 κ άφησε χαρτί ότι θα ανοίξει πάλι στις 21:00
Φυλ 72 κλειστή πόρτα ανοιχτό φως
Φυλής 71α κλειστά
Φυλής 71β ανοιχτό με λατίνες
Φυλ 67 ελλη με παρατήρηση σε πελάτες ότι έχει οικογένεια κ δεν θέλει να βγάλουν κινητά στις σαλονι
Φυλ 69 β Ελένη με πιασίματα
Φυλ 69 α κλειστά
Φυλ74 Μάγια χοντρη δωμάτιο κ Γιάννα λεπτή
Φυλ 105 2 λατινες
Γενικά πολλές λατινες στην πιάτσα συναγωνιστές......
Αγκυρας 12α Νταρια
Aγκυρας 9 Βικτωρία κ Ροσσα
Στη Λιοσίων
73αρια στο ένα Κιρα Ρωσίδα πολυ ομορφη αλκα πολυ κόκαλο κ Στεφανή λατινα
Στο άλλο Εύα βυζαρου κ Εμμυ
ΎΣ. Ονόματα από λατινες δεν συγκρατώ γιατί δεν ενδιαφέρουν εμένα.....
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 2.836
Χριστινα τσέχα (Αλβανίδα)Καλησπερα πέρασα σήμερα κατά της 21.00 στο Φυλής 65β και μου παρουσιάστηκε μια ξανθιά με κανονικό σώμα γύρω στα 30 πρέπει να ήταν , όνομα δε συγκράτησα. Έχει κανείς πληροφορίες;
Από μένα είναι ναι ν περάσεις
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
Στέλλα ,πώς και έκλεισε τόσο νωρίς?γύρω στις 2000 κλείνει, Ηλέκτρα πάλι έλειπε ή δε βγήκε σαλόνι?Φωκαίας 7 σχολιάσει ηΣασσαη 50 άρα με φουλ κ έκλεισε περίμεναν κοπέλα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 2.836
Σόρρυ Στέλλα ήθελα να γράψω. Ναι έκλεισε κ περπατούσε στο δρόμο κ συνομιλουσε με μια άλλη 2τσα κ είπε ότι πάει αλλού μετά για βυζιτες κ έκλεισε να πάει στο μαρούλι........Στέλλα ,πώς και έκλεισε τόσο νωρίς?γύρω στις 2000 κλείνει, Ηλέκτρα πάλι έλειπε ή δε βγήκε σαλόνι?
Ηλέκτρα δεν είδα μπορεί να πήγε μετά τις 7 δεν ξαναπέρασα.....
Αλεξανδρα...με τη προυποθεση να μην εχει περασει με καναν αραπη πριν απο μενα...Καλησπέρα
Σίγουρα Αλέξάνδρα
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.971
- Πόντοι
- 1.046
Βραδινό πέρασμα από Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο έχει δύο milf την Νάνσυ νταρντανα με κοντό μαύρο μαλλί και άλλη μία που δεν την είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο. Μετά από εκεί, Διδύμου 18 κλασικά η Αλιονα και Διδυμου 27 που πέτυχα την Ιβανα στην οποία έγινε και η κατάθεση. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα καλά, πολλά μα και μου από μεριά της και πολύ μπινελικι στην γλώσσα της. Εν το μεταξύ δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω μαζί της. Τι να κάνεις συμβαίνουν και αυτά. Καλές τσάρκες!
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Τωρα πρωϊνή. Μεγαλεξη 21β επανω Μαρια μαυριδερη ζουμερή Λατινα με σιδερακια και ελευθερο στοματικο. Τα αλλα που αναφερονται δεν νομιζω να τα κανει, ισως αν μιλατε ισπανικά. Παντως οκ μέσα και καλή εμφανιση για την περιοχη. Στα 10.
Ο τσάτσος μερακλης μπηκε 2 φορές μεσα να παρει ματι.
Ο τσάτσος μερακλης μπηκε 2 φορές μεσα να παρει ματι.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.404
- Πόντοι
- 446
και εμφανίσιμος χμμμμμμ μερακλή σε βλέπω.....Ψήνει κάνεις Σάββατο 25/05 να πάμε παρέα; Το καλύπτω εγώ το οικονομικό και για τους 2 δεν έχω ξανά πάει. Σάββατο 24/05 κατα τις 11:00 - 12:00 (πρωί εννοώ).
Εμφανίσιμος εγώ 34 χρονών
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.295
- Πόντοι
- 2.021
Κατά τις 09.40 μπαίνω στο Ι.44 σκαλάκια και μπροστά μου ανεβαίνει ένας παππούς κακοβαλμενος η αλήθεια είναι.
Η τσατσά ανακοινώνει κάποια Μιλάνα (!) και απόρησα με το όνομα. Ψάχνοντας στις ενημερώσεις δεν βρήκα κάτι.
Αν κάποιος έχει πληροφορία ας ενημερώσει, διότι το κορίτσι ήταν ελαφρώς με καμπύλες βυζί 2.5 απίστευτα μάτια , ανοιχτα μπλέ και καρέ μαύρα μαλλιά.
Η τσατσά ανακοίνωσε 69 πρώτο πρώτο δεν ανέφερε ακα όμως.
Ήμουν έτοιμος να δώσω το παράβολο αλλά σηκώθηκε ο παππούς για να μπει και χαλάστηκα , δυστυχώς.
Μου έκανε πάντως εντύπωση πως όταν βγήκε από το δωμάτιο πήγε για μπάνιο κατευθείαν.
Η τσατσά ανακοινώνει κάποια Μιλάνα (!) και απόρησα με το όνομα. Ψάχνοντας στις ενημερώσεις δεν βρήκα κάτι.
Αν κάποιος έχει πληροφορία ας ενημερώσει, διότι το κορίτσι ήταν ελαφρώς με καμπύλες βυζί 2.5 απίστευτα μάτια , ανοιχτα μπλέ και καρέ μαύρα μαλλιά.
Ήμουν έτοιμος να δώσω το παράβολο αλλά σηκώθηκε ο παππούς για να μπει και χαλάστηκα , δυστυχώς.
Μου έκανε πάντως εντύπωση πως όταν βγήκε από το δωμάτιο πήγε για μπάνιο κατευθείαν.
Συνημμένα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
λογικά άλλαξε κουπΚατά τις 09.40 μπαίνω στο Ι.44 σκαλάκια και μπροστά μου ανεβαίνει ένας παππούς κακοβαλμενος η αλήθεια είναι.
παλιά καραβάνα με προϋπηρεσία Φυλής, Φωκαίας, Κεραμικού και πάλι Ιάσωνος, νομίζω πρόσφατα αναφέρθηκε σε αυτήν ο @Dsar263
Αναζήτηση αποτελεσμάτων για: Μιλανα
www.bourdela.com
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
θέλω να πάω με Καρολίνα 1 ώρα το καλύπτεις ;;Ψήνει κάνεις Σάββατο 25/05 να πάμε παρέα; Το καλύπτω εγώ το οικονομικό και για τους 2 δεν έχω ξανά πάει. Σάββατο 24/05 κατα τις 11:00 - 12:00 (πρωί εννοώ).
Εμφανίσιμος εγώ 34 χρονών
Σήμερα πρωινή δούλευε.Μήπως έχουμε καμιά πληροφορία για Τζέσικα (βυζάρες) που ήταν κάποτε (πριν τον Δεκέμβρη) στον όροφο Φυλής 59 και μέχρι Μάρτιο την έβρισκα στο Φυλής 86;
Ήταν καλή και συμπαθητική στις αρχές της, τελευταία συνάντηση τον Μάρτιο ήταν ξινή και ξεπέτα, οπότε ξέκοψα λίγο, αλλά τώρα έπεσα πάλι στην ανάγκη της.
Πέρασα πρώτη φορα. Πολύ τίμια καβλα!
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Να την δοκιμασεις ανετα..... ειναι γυναικαρα με πιασιματα, ωραια ματια οπως λες και ωραιο χαμογελο....και αρκετα καθαρη....συνηθως φοραει και ενα ελαφρυ διακριτικο αρωμα...οτι πρεπει να την εχεις ιεραποστολικα να την καρφωνεις και να παιρνεις τζουρες απο το αρωμα στο λαιμο της, το οποιο δεν ειναι δυνατο πολυ για να σου σπασει τη μυτη....Κατά τις 09.40 μπαίνω στο Ι.44 σκαλάκια και μπροστά μου ανεβαίνει ένας παππούς κακοβαλμενος η αλήθεια είναι.
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
αυριο πρωι θα πεταχτω φωκαιας 19 να δοκιμασω αυτη την περιβοητη ναταλια,ελπιζω να αξιζει το 20αρικο
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Φολολατινα αλερτ....
Εχοντας καιρο να γαμησω κατεβηκα φωκαιας 13 μπας κ πετυχω Εμμυ απο Λ73 καθως πουθενα δεν την εμφανιζε το προγραμμα.Κλειστα εκει και φευγω για Λ73Α να δοκιμασω τη Βαλεντινα.
Εμφανησιακα ωραιο γυφτολατινακι με δυνατο κωλο.
Μπαινει μεσα καθολου προκαταρτικα απευθειας ακαποτο με προτροπη δικοια μου.Ανουσιο τσιμπουκι.Τη γυρναω σε 69 οπου σκουπισε την κρεμα της εννοειται δεν ακουμπησα.
Πρωτη σταση στα 4 και πρωτη φορα σε πουτανα ειδα τοση κρεμα.Παρολο αυτα εχει πολυ στενο μουνι το μοναδικο λογο που ας πουμε δικαιολογω την καρμποναρα....ειχε βαλει και στη πουτσα μου τζελ εννοειται!!
Δευτερη σταση ιεραποστολικο μπας κ χυσω,με το που τελιωσα πεταχτηκε σαν ελατηριο χαιρετησε κι εφυγε....ηθελα κασκαντεριλικια τρομαρα μου...κατουρησα στο νηπτηρα πλυθηκα κι εφυγα,ολα αυτα γυρω στις 20:30 σμρ
Εχοντας καιρο να γαμησω κατεβηκα φωκαιας 13 μπας κ πετυχω Εμμυ απο Λ73 καθως πουθενα δεν την εμφανιζε το προγραμμα.Κλειστα εκει και φευγω για Λ73Α να δοκιμασω τη Βαλεντινα.
Εμφανησιακα ωραιο γυφτολατινακι με δυνατο κωλο.
Μπαινει μεσα καθολου προκαταρτικα απευθειας ακαποτο με προτροπη δικοια μου.Ανουσιο τσιμπουκι.Τη γυρναω σε 69 οπου σκουπισε την κρεμα της εννοειται δεν ακουμπησα.
Πρωτη σταση στα 4 και πρωτη φορα σε πουτανα ειδα τοση κρεμα.Παρολο αυτα εχει πολυ στενο μουνι το μοναδικο λογο που ας πουμε δικαιολογω την καρμποναρα....ειχε βαλει και στη πουτσα μου τζελ εννοειται!!
Δευτερη σταση ιεραποστολικο μπας κ χυσω,με το που τελιωσα πεταχτηκε σαν ελατηριο χαιρετησε κι εφυγε....ηθελα κασκαντεριλικια τρομαρα μου...κατουρησα στο νηπτηρα πλυθηκα κι εφυγα,ολα αυτα γυρω στις 20:30 σμρ
paparinos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες υπάρχει κανα μπουρδελο με νανο? Θα ήθελα να πάω για την εμπειρίααυτα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις