Ρε μαγκες υπάρχει κανα μπουρδελο με νανο? Θα ήθελα να πάω για την εμπειρία
Είχα πετύχει πουτάνα-νάνο, σε ένα κωλοχανείο, στο Κάλι της Κολομβίας, το καλοκαίρι του 2021. Ήταν Σάββατο και το μπουρδέλο βρισκόταν παραδίπλα, από το ξενοδοχείο που έμενα. Αποφάσισα να το επισκεφτώ και ας ήταν νύχτα, αφού η απόσταση ήταν πολύ μικρή, χαμηλώνοντας το ρίσκο, καθώς βρισκόμουν σε μία, από τις 10 πιο επικίνδυνες πόλεις του κόσμου. Είχα διαλέξει, την πουτάνα που θα γαμούσα και ο Σεμπάστιαν, ο νεαρός τσάτσος, με έκανε μια βόλτα στο μαγαζί, καθώς η κοπέλα έπρεπε να κάνει πρώτα live strip show, πριν έρθει μαζί μου. Βρέθηκα έξω από τα αποδυτήρια των κοριτσιών και είδα μια γυναίκα νάνο. Στην αρχή, δεν κατάλαβα και νόμισα ότι ήταν η ΑΜΕΑ καθαρίστρια. Μόλις την είδα να γδύνεται και να φοράει sexy εσώρουχα και κομπινεζόν, κατάλαβα πως εκδίδεται. Ρώτησα τον Σεμπάστιαν, ο οποίος μου το επιβεβαίωσε, λέγοντας μου το εξής: "Φίλε μου, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνδρες και τόσα πολλά διαφορετικά γούστα, στον κόσμο"! Είχε δίκιο, ο άτιμος, για αυτό και εγώ, μόλις τελείωσα το γαμήσι, του ξηγήθηκα μπουρμπουάρ!