Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 4.510
Ξάδερφος την έπαθε με σιφιλη κάπου μεταξύ η φυλής....Οίκο δεν γνωρίζω
δέχεται όντως μελαμψούςΗ Αντριάννα κάποτε είχε το καλύτερο κωλαράκι, τον τελευταίο καιρό έχει κάνει λίγο κυτταρίτιδα αλλά παραμένει μια καλή επιλογή. Γενικώς αν σε ενδιαφέρει αφήνει να την γλείψεις ( προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ σε μπουρδέλο ) και δίνει γλωσσόφιλα . Καμιά φορά είναι και λίγο αλλοπρόσαλλη και αντιδρά περίεργα αλλά γενικώς είναι καλή.
Έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα από συναδέλφους εδώ στο φόρουμ πχ για έρπη και για το ότι το κατάστημα δέχεται και μελαψούς αλλοδαπούς επενδυτές αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω
Λάθος έκανεςΜήπως η πσολα δίνει το κωλαρακι της για κωλονοσκοπηση....? Νομίζω μια φορά το ει α ακούσει να το ανακοινώνει.....αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος.
Penicillin G IM λιγο δυσευρευτη...αν κολλησετε ολοι δε θα χει για ολους..οποιος προλαβει...Ξάδερφος την έπαθε με σιφιλη κάπου μεταξύ η φυλής....Οίκο δεν γνωρίζω
Πως ειναι αυτη ρε μυστη;Έχουμε επιστροφή Πάολας στο Κολωνού 48. Την περιμένω στο δωμάτιο με την πούτσα σηκωμένη
Ευχαριστώ , ξέρουμε ωράριο ;;Έχει γυρίσει σχεδόν 10μερες τώρα, την έχω ξαναγράψει σε ενημερώσεις μου
Οχι χθες δουλευε Σπύρου Πάτση κανονικά το λεω γιατι πήγα !Η Κίρα Λ73α εξαφανίστηκε; Μάζεψε λεφτά και την έκανε;
Την Κυριακή εκεί ητανΗ Κίρα Λ73α εξαφανίστηκε; Μάζεψε λεφτά και την έκανε;
ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Απ' ότι μου είπε δουλεύει μόνο νύχτα πλέον . Μεσαία προς παχουλό
Γαμούσε και ακάποτα ο ξάδελφος;Ξάδερφος την έπαθε με σιφιλη κάπου μεταξύ η φυλής....Οίκο δεν γνωρίζω
Άσε τα παραμύθια για τον ξάδερφο και λέγε που πήγες και τι έκανες και άρπαξες το παράσημοΞάδερφος την έπαθε με σιφιλη κάπου μεταξύ η φυλής....Οίκο δεν γνωρίζω
Ο συγκεκριμένος οίκος πάντα δεχόταν Πέρσες. Δεν είναι φρέσκο το φαινόμενο.δέχεται όντως μελαμψούς
συναγωνιστές και εφόσον δίνει και
γλωσόφιλα δεν είναι κι ότι καλύτερο… επίσης πολύ σπαστικό αυτό
που συνέχεια δαγκώνει η τσιμπάει σε διάφορα σημεία στο σώμα…! τίμια αλβανοκωλάρα
πάντως!
Νταρντανα βαρέων βαρών, αλλά όχι χοντρή χοντρή. Είναι και ψηλή. Θεωρητικά για να χορτάσει η μούνα της θελει δύο πουτσες στο μουνι κι ένα στο γκροβερ. 175 cm και 90 kg στανταρ!Πως ειναι αυτη ρε μυστη;
Ψηλή χοντρουλα με μαύρα μακριά μαλλιά. Ωραία μάτια, μικρό στήθος.Πως ειναι αυτη ρε μυστη;
Αφήστε τις παπαριές γιατί εδώ μέσα το 20% είναι στόκοι και θα πιστεύουν ότι άμα κολλήσουν σύφιλη θα δουν τα ραδίκια ανάποδα! Πλέον η σύφιλη θεραπεύεται πλήρως και σύντομα. Μη κάνετε πλάκες με τέτοια. Είπαμε Fanta πορτοκαλί με ανθραξ και να ρίχνει πάνω στις πληγές για να τις ψήσει. Όχι μόνο να πίνει.Γαμούσε και ακάποτα ο ξάδελφος;
Όπου γαμάνε οι Αφροασιάτες η σύφιλη κάνει θραύση!
Μετά από αυτό δεν μπορεί να γίνει κανονικός πατέρας!
Με θεραπείες επιβιώνεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις παιδιά με καλή υγεία και σώας τας φρένας!
Έφαγε ένα ζαρκάδι και το χωνεύει.Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος γιατί σταμάτησε η Κωνσταντίνα από το Βέργας 7;