Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (27 μέλη και 207 επισκέπτες)

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Πρωινη βιαστικη βολτα,
Φυλής 69β Ελένη ξανθια με κρεμαστα βυζακια και ελαφρα παχακια, χαμογελαστη.
Φυλής 67 Ναταλί Μελαχροινη με κρεμαστες βυζαρες τσουπωτο κωλο και λεπτα ποδια, εντελως διεκπεραιωτικη και βιαστικη στο δωματιο,στα ορια της ξενερας. κριμα.

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Καλησπερα αρχοντες!Υπαρχει καμια γνωμη την Ροσα στο Αγκυρας 9;Καινουργια;

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Θέλησα να χύσω σε ένα έμπειρο μιλφολάρυγγο, σήμερα το μεσημέρι, αλλά Φωτεινή από Διδυμου 27 ρεπάριζε , σύμφωνα με τα λεγόμενα της γριετζοτσατσάς, κι η Σόνυα τσατσά-πουτάνα-τσιμπουκομηχανή απουσίαζε, στο Φυλής 84 όροφος... :confused:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
62
Like
3.287
Πόντοι
2.666
Η Αντριάννα κάποτε είχε το καλύτερο κωλαράκι, τον τελευταίο καιρό έχει κάνει λίγο κυτταρίτιδα αλλά παραμένει μια καλή επιλογή. Γενικώς αν σε ενδιαφέρει αφήνει να την γλείψεις ( προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ σε μπουρδέλο ) και δίνει γλωσσόφιλα . Καμιά φορά είναι και λίγο αλλοπρόσαλλη και αντιδρά περίεργα αλλά γενικώς είναι καλή.
Έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα από συναδέλφους εδώ στο φόρουμ πχ για έρπη και για το ότι το κατάστημα δέχεται και μελαψούς αλλοδαπούς επενδυτές αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω
Iσχυει περναει με πολλους τετοιους μπορει να διαθετει εμφανιση αλλα γι αυτους τους λογους δε ξαναπερασα μαζι της.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
62
Like
3.287
Πόντοι
2.666
Το σκυλί το είχε στο κουζινακι η φίλης της ήταν μόνο στο δωμάτιο που μπήκα εγώ πριν με βάλει ο Τσάτσος . Μιλαγανε με την Ντιάνα τι σκατα λέγανε δεν με ενδιαφέρει. Γενικά πολύ μπέρδεμα ο οίκος αυτός αλλά η τύπισσα σου δίνει απλόχερα τον κωλο της να τον κάνεις ότι θες μόνο για αυτό αξίζει
Παρτουζα με σκυλο.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο & ισόγειο κλειστά.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Αντρέα (η κοντή παχουλη όχι η Αντρεα) λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 27α περίμεναν κοπέλα.

Φωκαίας 27Β κάτω & 27β πάνω κλειστά.
Φιλε
Καλησπέρα αυτή π γράφεις η αλεξανδρα από Φωκαίας17α ;;είναι η Ουκρανή ;; Με τα βαμμένα έντονα μάτια ;;γύρισε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.565
Πόντοι
46.232
Φιλε
Καλησπέρα αυτή π γράφεις η αλεξανδρα από Φωκαίας17α ;;είναι η Ουκρανή ;; Με τα βαμμένα έντονα μάτια ;;γύρισε
Έχει γυρίσει σχεδόν 10μερες τώρα, την έχω ξαναγράψει σε ενημερώσεις μου

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Έχουμε επιστροφή Πάολας στο Κολωνού 48. Την περιμένω στο δωμάτιο με την πούτσα σηκωμένη
Μήπως η πσολα δίνει το κωλαρακι της για κωλονοσκοπηση....? Νομίζω μια φορά το ει α ακούσει να το ανακοινώνει.....αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Μάγκες live ΦΟΛΑ ΟΛΙΚΗΣ Η ΡΟΖΑ άγκυρας 9 ! Προσωπική εμπειρία! Μην πιάσεις εδώ μην πιάσεις εκεί! Γενικά μια φάση αγκαρια! Τώρα από εμφάνιση φάτσα ψιλόαντρουα! Σώμα ψιλό παρατημένο κοιλιά! Την έστειλα όπως ήταν και της είπα να φωνάξει την Νταρια μπας και τελειωσω γιατί άρχισε να μου λέει για τον χρόνο ότι τελειώνει το δεκάλεπτο,την οποία δν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά θα δειξει τώρα!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.410
Πόντοι
3.246
Η Αντριάννα κάποτε είχε το καλύτερο κωλαράκι, τον τελευταίο καιρό έχει κάνει λίγο κυτταρίτιδα αλλά παραμένει μια καλή επιλογή. Γενικώς αν σε ενδιαφέρει αφήνει να την γλείψεις ( προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ σε μπουρδέλο ) και δίνει γλωσσόφιλα . Καμιά φορά είναι και λίγο αλλοπρόσαλλη και αντιδρά περίεργα αλλά γενικώς είναι καλή.
Έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα από συναδέλφους εδώ στο φόρουμ πχ για έρπη και για το ότι το κατάστημα δέχεται και μελαψούς αλλοδαπούς επενδυτές αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω
δέχεται όντως μελαμψούς
συναγωνιστές και εφόσον δίνει και
γλωσόφιλα δεν είναι κι ότι καλύτερο… επίσης πολύ σπαστικό αυτό
που συνέχεια δαγκώνει η τσιμπάει σε διάφορα σημεία στο σώμα…! τίμια αλβανοκωλάρα
πάντως!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.250
Πόντοι
32.478

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
62
Like
3.287
Πόντοι
2.666

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Η Κίρα Λ73α εξαφανίστηκε; Μάζεψε λεφτά και την έκανε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom