Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Μπορεί και καμία μπεκάτσαΕισαι σίγουρος οτι θέλεις μόνο δάχτυλο ?
Μπορεί και καμία μπεκάτσαΕισαι σίγουρος οτι θέλεις μόνο δάχτυλο ?
Iσχυει περναει με πολλους τετοιους μπορει να διαθετει εμφανιση αλλα γι αυτους τους λογους δε ξαναπερασα μαζι της.Η Αντριάννα κάποτε είχε το καλύτερο κωλαράκι, τον τελευταίο καιρό έχει κάνει λίγο κυτταρίτιδα αλλά παραμένει μια καλή επιλογή. Γενικώς αν σε ενδιαφέρει αφήνει να την γλείψεις ( προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ σε μπουρδέλο ) και δίνει γλωσσόφιλα . Καμιά φορά είναι και λίγο αλλοπρόσαλλη και αντιδρά περίεργα αλλά γενικώς είναι καλή.
Έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα από συναδέλφους εδώ στο φόρουμ πχ για έρπη και για το ότι το κατάστημα δέχεται και μελαψούς αλλοδαπούς επενδυτές αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω
Παρτουζα με σκυλο.Το σκυλί το είχε στο κουζινακι η φίλης της ήταν μόνο στο δωμάτιο που μπήκα εγώ πριν με βάλει ο Τσάτσος . Μιλαγανε με την Ντιάνα τι σκατα λέγανε δεν με ενδιαφέρει. Γενικά πολύ μπέρδεμα ο οίκος αυτός αλλά η τύπισσα σου δίνει απλόχερα τον κωλο της να τον κάνεις ότι θες μόνο για αυτό αξίζει
Φιλεσυνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο & ισόγειο κλειστά.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 19 Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25α Αντρέα (η κοντή παχουλη όχι η Αντρεα) λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25β κλειστό.
Φωκαιας 27α περίμεναν κοπέλα.
Φωκαίας 27Β κάτω & 27β πάνω κλειστά.
Έχει γυρίσει σχεδόν 10μερες τώρα, την έχω ξαναγράψει σε ενημερώσεις μουΦιλε
Καλησπέρα αυτή π γράφεις η αλεξανδρα από Φωκαίας17α ;;είναι η Ουκρανή ;; Με τα βαμμένα έντονα μάτια ;;γύρισε
Μήπως η πσολα δίνει το κωλαρακι της για κωλονοσκοπηση....? Νομίζω μια φορά το ει α ακούσει να το ανακοινώνει.....αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος.Έχουμε επιστροφή Πάολας στο Κολωνού 48. Την περιμένω στο δωμάτιο με την πούτσα σηκωμένη
δέχεται όντως μελαμψούςΗ Αντριάννα κάποτε είχε το καλύτερο κωλαράκι, τον τελευταίο καιρό έχει κάνει λίγο κυτταρίτιδα αλλά παραμένει μια καλή επιλογή. Γενικώς αν σε ενδιαφέρει αφήνει να την γλείψεις ( προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ σε μπουρδέλο ) και δίνει γλωσσόφιλα . Καμιά φορά είναι και λίγο αλλοπρόσαλλη και αντιδρά περίεργα αλλά γενικώς είναι καλή.
Έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα από συναδέλφους εδώ στο φόρουμ πχ για έρπη και για το ότι το κατάστημα δέχεται και μελαψούς αλλοδαπούς επενδυτές αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω
Λάθος έκανεςΜήπως η πσολα δίνει το κωλαρακι της για κωλονοσκοπηση....? Νομίζω μια φορά το ει α ακούσει να το ανακοινώνει.....αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος.
Penicillin G IM λιγο δυσευρευτη...αν κολλησετε ολοι δε θα χει για ολους..οποιος προλαβει...Ξάδερφος την έπαθε με σιφιλη κάπου μεταξύ η φυλής....Οίκο δεν γνωρίζω
Πως ειναι αυτη ρε μυστη;Έχουμε επιστροφή Πάολας στο Κολωνού 48. Την περιμένω στο δωμάτιο με την πούτσα σηκωμένη
Ευχαριστώ , ξέρουμε ωράριο ;;Έχει γυρίσει σχεδόν 10μερες τώρα, την έχω ξαναγράψει σε ενημερώσεις μου
Οχι χθες δουλευε Σπύρου Πάτση κανονικά το λεω γιατι πήγα !Η Κίρα Λ73α εξαφανίστηκε; Μάζεψε λεφτά και την έκανε;
Την Κυριακή εκεί ητανΗ Κίρα Λ73α εξαφανίστηκε; Μάζεψε λεφτά και την έκανε;